9 daagse Rondreis Charme van het Oosten Afbeelding 9 daagse Rondreis Charme van het Oosten
9 daagse Rondreis Charme van het Oosten
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

9 daagse Rondreis Charme van het Oosten




Dag: 1. Aankomst in New York, NY

0 mijl  0 Km * Accommodaties: (STD) Travel Inn of vergelijkbaar (2 nachten) Accommodaties: (SUP) Warwick New York of vergelijkbaar (2 nachten)

Aankomst in de luchthaven en ga naar het hotel. New York is een met adrenaline geladen, met geschiedenis beladen plek met een enorme romantische aantrekkingskracht voor bezoekers. Als je hier door de straten dwaalt, snijd je tussen gebouwen die iconen zijn voor de moderne tijd. New York City is de ultieme kosmopolitische stad ter wereld; Er is Chinatown in Lower Manhattan en de traditioneel Joodse Lower East Side, de meer kunstzinnige concentraties van SoHo, TriBeCa en de East and West Villages. Natuurlijk is er de beroemde architectuur van het zakelijke Manhattan, met de wolkenkrabbers in het centrum en de binnenstad die de meest onvergetelijke beelden vormen. Of je nu naar de flikkerende lichten van de wolkenkrabbers in de binnenstad kijkt, de halfwaardetijd om 4 uur 's ochtends in het centrum ervaart of een ritje maakt met de veerboot van Staten Island, je moet echt van steen zijn gemaakt om niet door alles te worden verplaatst. Er is geen plek zoals deze in de wereld.

Accommodaties: (STD) Travel Inn of vergelijkbaar (2 nachten) Accommodaties: (SUP) Warwick New York of vergelijkbaar (2 nachten)



Dag: 2. New York, NY

0 mijl  0 Km *

Maak je klaar voor een onvergetelijke dag sightseeing. New York City, terecht "de stad die nooit slaapt" genoemd, biedt op elk moment van de dag of nacht voor elk wat wils. Tot de meest bezochte attracties behoren Time Square, Central Park met de City Zoo, St. Patrick's Cathedral, het Metropolitan Museum of Art en de beroemde Brooklyn Bridge. In het donker vormen de dubbele gotische torens en sterke staalkabels een opvallend silhouet tegen de nachtelijke hemel. Over de brug lopen is een enorme sensatie, vooral als je begint aan de kant van Brooklyn en de skyline van Manhattan bekijkt terwijl je erover wandelt. Natuurlijk is geen enkele tour door New York compleet zonder een bezoek aan Amerika's hoogste vertegenwoordiging van vrijheid, het Vrijheidsbeeld in de haven van New York en het Empire State Building. Voor de artiest in hart en nieren zijn de meer gevestigde kunsten zoals dans, theater en muziek uitstekend verzorgd. Als u van winkelen houdt, bent u hier aan het juiste adres; het winkelaanbod is zo uitgebreid dat het bijna verdovend is. Tussen de bezienswaardigheden door kun je bijna alles eten, op elk moment, in elke stijl gekookt.


Dag: 3 New York - Ithaca, NY

282 mijl  453.738 Km * Accommodaties: (STD) Econo Lodge Hotel of vergelijkbaar (1 nacht) Accommodaties: (SUP) Country Inn & Suites of vergelijkbaar (1 nacht)

Vandaag haalt u uw huurauto op en laat u de opwinding van New York City achter u. Op weg naar Ithaca stop je bij West Point en maak je een rondleiding door deze schilderachtige militaire academie op de westelijke oever van de Hudson River. Vervolg je reis langs de westelijke oever naar Hyde Park, waar het Vanderbilt Mansion vrijwel onveranderd staat vanaf het moment dat de Vanderbilt het gebruikte als hun zomerverblijf. Het terrein biedt een adembenemend uitzicht op de Huds
 het verre Catskill-gebergte. Na een rondleiding door het landhuis, ga je een stukje naar het westen en bekijk je de Catskills van dichterbij. Levendig met natuurlijke schoonheid, het Catskill-gebergte is een plaats van inspiratie en reflectie. Wandel over de paden en ontdek hun geschiedenis in de stenen huizen van Hurley. Ga verder naar Ithaca. Accommodaties: (STD) Econo Lodge Hotel of vergelijkbaar (1 nacht) Accommodaties: (SUP) Country Inn & Suites of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 4. Ithaca - Niagara Falls, ON Canada

175 mijl  281.575 Km * Accommodaties: (STD) Best Western Cairn Croft of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Doubletree Resort Lodge & Spa of vergelijkbaar (1 nacht)

Rijd vanmorgen weg van Ithaca in de richting van de majestueuze Niagara Falls via de Finger Lakes. Verken de wijnmakerijen en kloven terwijl u geniet van de culinaire hoogstandjes van de Canandaigua Winery Trail in de Finger Lakes Region. Druk vooruit in de richting van de watervallen. Eenmaal daar ervaar je de bezienswaardigheden en geluiden van een van de mooiste creaties van de natuur. Laat je avontuur beginnen binnen een meter van de American Falls, Bridal Veil Falls en de Horseshoe Falls. Maak een lift rit van 175 voet naar de voet van Bridal Veil Falls, waar je langs de voet van de watervallen kunt lopen op een reeks houten trappen en dekken. Voel de kracht van Niagara Falls vanaf het Hurricane Deck, op slechts een paar meter van het beukende water.

Accommodaties:

(STD) Best Western Cairn Croft of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) Doubletree Resort Lodge & Spa of vergelijkbaar (1 nacht)



Dag: 5. Niagara Falls - Corning, NY

 147 mijl  236.523 Km * Accommodaties: (STD & SUP) Radisson Hotel Corning of vergelijkbaar (1 nacht)

Vanmorgen kunt u doen wat u wilt. Kijk nog een keer naar de watervallen of verken de Greater Niagara Region. Een andere mogelijkheid is de rit van anderhalf uur naar Toronto. Of misschien wilt u gewoon ontspannen voordat u 's middags naar Corning vertrekt. Als u eenmaal in Corning bent, moet u zeker het Corning Museum of Glass bezoeken, het grootste glasmuseum ter wereld, met 35 eeuwen glaskunst en live glasblazen de demonstraties.

Accommodaties:

(STD & SUP) Radisson Hotel Corning of vergelijkbaar (1 nacht)



Dag: 6.Corning - Lancaster, PA

 202 mijl  325.018 Km * Accommodaties: (STD) Red Roof Inn of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Amish View Inn & Suites of vergelijkbaar (1 nacht)

Verlaat Corning en reis zuidwaarts naar Lancaster, Pennsylvania. Lancaster County staat bekend om zijn schilderachtige Amish-dorpen waar de tijd lijkt stil te staan. De Amish, ook wel bekend als 'de gewone mensen', zijn veruit de beste boeren van dit land. Verken en ontdek de levensstijl van Amish door een educatieve rondleiding te volgen door een authentieke

ingerichte 1840 Old Order Amish boerderij. Maak een ritje met paard en wagen door de stad zoals de Amish-mensen doen. Geniet van een middagje winkelen voor aardewerk, handgemaakte tegelwerken en kunst- en handwerk objecten die zeker geweldige souvenirs zullen maken. Eet authentiek Amish-voedsel bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die minder dan 24 uur eerder zijn geoogst.

Accommodaties: (STD) Red Roof Inn of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Amish View Inn & Suites of vergelijkbaar (1 nacht)



Dag: 7. Lancaster –Washington, DC

 135 mijl  217.215 Km * Accommodaties: (STD) Quality Inn Mount Vernon of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Omni Shoreham Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)

Als u vanochtend besluit in het hotel te ontbijten, zorg dan dat u bij een raam zit, zodat u getuige kunt zijn van een waar Amish-spektakel terwijl de kinderen over de velden rennen naar het eenkamer gebouw aan de horizon. Behalve voor vakantie, vakantie of tijdens de oogsttijd is dit een dagelijkse gebeurtenis tussen 8.00 en 8.30 uur. Rijd vanmorgen weg van Lancaster richting Washington, DC. Onderweg kom je het Chesapeake Bay-gebied en al zijn vuurtorens tegen. Bezoek in Annapolis, Annapolis, de hoofdstad van de staat Maryland en een prachtige historische zeehaven. Bezoek het Maryland State House, het oudste stadhuis dat nog steeds in wetgevend gebruik is. Wandel langs de City Doc of maak een rondleiding door de US Naval Academy, hoogtepunten zijn onder meer het Shipbuilding museum, Hemdon Monument, Crypt of John Paul Jones en het Statue of Tecumseh. Blijf reizen naar Washington, DC.

Accommodaties: (STD) Quality Inn Mount Vernon of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Omni Shoreham Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)


Dag: 8 Washington, DC

0 mijl 0 Km *

Accommodaties: Verken de beroemdste locaties van de stad, die voornamelijk geconcentreerd zijn langs de National Mall, ook wel de 'Nation's Front Yard' genoemd; het breidt zich uit van het Lincoln Memorial op de Potomac tot het Capitol Building en het Supreme Court op Capitol Hill. Langs de Mall bevinden zich de meeste van de 18 musea die het Smithsonian Institution, de War Memorials en het Washington Monument omvatten, dat ritten naar de top van de obelisk biedt en ten zuiden van het illustere Witte Huis ligt.



Dag 9 Washington - Philadelphia - New York Area

0 mijl  0 Km *

Verlaat Washington, DC via Philadelphia op weg naar de luchthaven in New York. Philadelphia is de thuisbasis van het Liberty Bell-paviljoen, waar de 2080 pond klok en de Independence Hall zijn ondergebracht; beide attracties bevinden zich in het Nationaal Historisch Park en zijn zeker een bezoek waard als uw vluchtschema dit toelaat.

Voor degenen die vertrekken vanaf de internationale luchthaven JFK: 250 mijl / 400 km Voor degenen die vertrekken vanaf de internationale luchthaven Newark: 226 mijl / 362 km



9 daagse Rondreis Charme van het Oosten 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203