California Dreamin ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

California Dreamin

***

Californie heeft alle ingredienten voor een onvergetelijke en avontuurlijke rondreis: schitterende natuurgebieden, beroemde steden als San Francisco en LA, spooksteden, uitgestrekte woestijnen en de gouden stranden van Mission Bay. Deze tocht voert je langs de grillige westkust van de USA door de woestijn richting het gokparadijs Vegas en de indrukwekkende Grand Canyon. Prepare for the trip of a lifetime!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1 Los Angeles

Je kunt vandaag de wereldberoemde Universal Studios in Hollywood bezoeken, slenteren door de beroemde straten van Hollywood of op zoek gaan naar sterren in Beverly Hills. Relax op Venice Beach of ga skaten langs de boardwalk. Om 18 uur heb je een welkomst informatie.

Dag 2-3 San Diego

s Ochtends rijden we naar San Diego. Hier zijn talrijke mogelijkheden om te doen: bezoek de San Diego Zoo, SeaWorld of relax op de stranden van Mission Bay. Alternatieven zijn het bezoeken van Old Town of het Gaslamp Quarter.

Dag 4 Joshua Tree National Park/Lake Havasu

Na een rit door de hete woestijnen van Zuid Californie bereik je Joshua Tree National Park. Bekend van de spectaculaire woestijnplanten, inclusief de Joshua Trees, cactussen en de Mojave Yucca. Vervolgens passeer je de Colorado River en kom je aan in Lake Havasu.

Dag 5-6 Grand Canyon

Vandaag trek je verder naar een van de hoogtepunten van de reis: de Grand Canyon. Hier kun je wandelen, genieten van adembenemende uizichten, of een helikoptervlucht maken.

Dag 7-8 Las Vegas

In westelijke richting rijden we, via Kaibab National Forest, een stukje Route 66 en de Mojave Desert naar Las Vegas, de hoofdstad van de gokwereld. Hier heb je ruim tijd om je geluk te beproeven, maar je kunt ook genieten van de neonlichten en de spectaculaire gebouwen.

Dag 9 Mono Lake

Vandaag reizen we eerst naar Death Valley, een van de heetste woestijnen ter wereld. Het kan hier wel 56 graden Celsius worden. Daarna rij je over de Eastern Sierra richting Lee Vining of Bishop waar we ook zullen kamperen.

Dag 10-11 Yosemite National Park

Je reist verder over de Tioga Pass naar het hart van de Sierra Nevada Mountains. We bereiken Yosemite National Park, met zijn ontzagwekkende granieten kliffen en indrukwekkende watervallen.

Dag 12-13 San Francisco

We verlaten Yosemite en vervolgen onze weg richting San Francisco, een van de meest bruisende en leukste steden van de VS. Er is genoeg te doen, maar een bezoek aan Pier 39 en Fishermans Wharf mag zeker niet ontbreken.

Dag 14 Santa Barbara

Langs de grillige Californische kust vervolgen we de reis richting Santa Barbara. Hier kun je skaten, fietsen, beachvolleyballen, zonnen of de oude Mission bezoeken.

Dag 15 Los Angeles

De laatste kilometers van onze indrukwekkende reis brengen ons in Los Angeles. Alle gelegenheid om nog een laatste keer je te vermaken bij een van de vele highlights in deze stad.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting Ontbijten en diners uit maaltijdenpot via local payment (USD 50 per week) Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local payment USD 50 per week (foodkitty) Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203