Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen
Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen




Dag 1

Aankomst in New York, NY

0 mijl  0 Km  Accommodaties: (STD) Travel Inn of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Warwick New York of vergelijkbaar (2 nachten)

Aankomst op de luchthaven en ga naar het hotel. Er is veel te zien en te doen in deze wereldse metropool. Overweeg vanavond een bezoek aan een van de populairste bestemmingen van New York, Rockefeller Center. Het is een centrum van activiteit, met duizenden bezoekers en New Yorkers die een scala aan spannende attracties bezoeken. Of je nu de middag wilt schaatsen, je bij het publiek van een televisieshow wilt voegen of wilt winkelen in de winkels van wereldklasse, de Rock heeft voor elk wat wils. Geniet van een verblijf van twee nachten in New York City.

Accommodaties: (STD) Travel Inn of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Warwick New York of vergelijkbaar (2 nachten)

 

Dag 2

New York, NY

0 mijl  0 Km 

Maak je klaar voor een onvergetelijke dag sightseeing. New York City, terecht "de stad die nooit slaapt" genoemd, biedt op elk moment van de dag of nacht voor elk wat wils. Tot de meest bezochte attracties behoren Time Square, Central Park met de City Zoo, St. Patrick's Cathedral, het Metropolitan Museum of Art en de beroemde Brooklyn Bridge. In het donker vormen de dubbele gotische torens en sterke staalkabels een opvallend silhouet tegen de nachtelijke hemel. Over de brug lopen is een enorme sensatie, vooral als je begint aan de kant van Brooklyn en de skyline van Manhattan bekijkt terwijl je erover wandelt. Natuurlijk is geen enkele tour door New York compleet zonder een bezoek aan Amerika's hoogste vertegenwoordiging van vrijheid, het Vrijheidsbeeld in de haven van New York en het Empire State Building. Voor de artiest in hart en nieren zijn de meer gevestigde kunsten zoals dans, theater en muziek uitstekend verzorgd. Als u van winkelen houdt, bent u hier aan het juiste adres; het winkelaanbod is zo uitgebreid dat het bijna verdovend is. Tussen de bezienswaardigheden door kun je bijna alles eten, op elk moment, in elke stijl gekookt.

Dag 3

New York - Niagara Falls, ON

400 mijl  643,6 Km  Accommodaties: (STD) Best Western Cairn Croft of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Sheraton on the Falls of vergelijkbaar (2 nachten)

Haal uw huurauto op en geniet van een mooie rit door de staat New York naar de Canadese kant van Niagara Falls. De natuur heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de Niagara-regio. De Canadian Falls, met een hoogte van 54 meter (177 ft), en de American Falls, met een hoogte van 56 meter (184 ft), zijn echte natuurwonderen. U kunt ervoor kiezen om langs de Niagara Parkway te rijden, die Niagara-on-the-Lake verbindt met de Niagara-watervallen. Deze mooie trektocht brengt je langs vele attracties. Je kunt ervoor kiezen om te stoppen bij de White Water Walk, een schilderachtige promenade die langs het woeste witte water van de Great Gorge Rapids loopt. Wandel langs en verwonder je over de machtige stroom, waar de rivier met een gemiddelde snelheid van 35 km / u door het smalle kanaal stroomt. Of maak een ritje met de Whirlpool Aero Car. Dit kabelbaan-apparaat stijgt op een tocht van 1097 m (3600 ft.) Tussen twee punten in Canada. Hoog boven de Niagara Whirlpool geniet u van een fantastisch panoramisch uitzicht op het omringende landschap. Hier is een verblijf van twee nachten geregeld.

Accommodaties: (STD) Best Western Cairn Croft of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Sheraton on the Falls of vergelijkbaar (2 nachten)

Dag: 4

Niagara Falls - Toronto - Niagara Falls, ON

0 mijl  0 Km 

Vandaag kunt u het zevende natuurwonder van de wereld verkennen. Ga onder de watervallen door met de lift bij Table Rock House, die je 46 meter (151 ft.) Door vaste rotsen naar de tunnels laat zakken en portalen van de "Journey Behind the Falls" kunt bekijken. Er worden regenponcho's verstrekt en u zult ze een welkome site vinden. Voor een geheel ander perspectief, bekijk het woeste, kolkende water in Niagara: Miracles, Myths en Magic, getoond op een scherm van zes verdiepingen hoog. Deze IMAX-film legt het wonder van de watervallen vast op film. U kunt ook overwegen om een ​​korte rit naar Toronto te maken. Als de hoofdstad van Ontario en de grootste stad van Canada is Toronto bekend geworden vanwege entertainment, cultuur, sport, high fashion en big business. Er zijn meer dan 20.000 winkels en restaurants. Maar voor zo'n grote stad is het wonderbaarlijk schoon, veilig en vriendelijk. Wandel door de charmante waterkant van Lake Ontario en verken de trendy winkels en leuke cafés langs College en Queen Streets. Gebouwd als een tv-transmissie-antenne, is de CN-toren het symbool van de stad. Op 1815 voet is het de hoogste toren ter wereld. Het heeft een scala aan attracties en tentoonstellingen, waaronder winkels voor digitale animatie en een Simulator Theater, dat een vliegtuig vlucht nabootst. Dit alles is te bereiken via de beroemde glazen lift, die in minder dan een minuut het observatiedek bereikt.

 

Dag: 5

Niagara Falls - Washington, D.C.

476 mijl  765.884 Km  Accommodaties: (STD) Quality Inn Mount Vernon of vergelijkbaar (2 nachten) - (SUP) Omni Shoreham Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)

Vandaag verlaat u de Niagara-watervallen en rijdt u zuidwaarts door Pennsylvania en Maryland voor een aankomst in de middag in Washington D.C., de hoofdstad van het land. Overweeg een avondtour door de stad, aangezien veel van de monumenten 's avonds verlicht zijn, wat voor een behoorlijk spektakel zorgt. Tot de meest indrukwekkende behoren het Lincoln Memorial, waar de plechtige schoonheid van zijn historische toespraak is uitgehouwen in de muren van dit monument en het Washington Monument, dat vanaf de top een spectaculair uitzicht biedt. Het Witte Huis en het Capitool worden ook 's avonds verlicht. Voor een ander perspectief, maak een dinner cruise langs de Potomac-rivier. Deze rivier boottocht biedt een leuke en ontspannende manier om de stad vanaf het water te zien. Accommodaties: (STD) Quality Inn Mount Vernon of vergelijkbaar (2 nachten)

(SUP) Omni Shoreham Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)

 

Dag: 6

Washington, D.C.

Accommodaties: Verken de beroemdste locaties van de stad, die voornamelijk geconcentreerd zijn langs de National Mall, ook wel de 'Nation's Front Yard' genoemd; het breidt zich uit van het Lincoln Memorial op de Potomac tot het Capitol Building en het Supreme Court op Capitol Hill. Langs de Mall bevinden zich de meeste van de 18 musea die het Smithsonian Institution, de War Memorials en het Washington Monument omvatten, dat ritten naar de top van de obelisk biedt en ten zuiden van het illustere Witte Huis ligt.

 

Dag: 7

Washington - San Francisco, CA.

0 mijl  0 Km Accommodaties: (STD) Best Western Plus Americania of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Pickwick Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)

Afhankelijk van uw eerdere afspraken vertrekt u vandaag vanaf Reagan National Airport (DCA) of Washington-Dulles International Airport (IAD) om de langlauf vlucht naar San Francisco te maken. Bij aankomst op San Francisco International Airport (SFO) gaat u verder naar het hotel en neemt u de tijd om te ontspannen. Er is een tijdsverschil van drie uur tussen de kusten, dus je hebt tijd om een ​​beetje van San Francisco te verkennen. Geniet van een prachtig uitzicht op de Pacifische kust, grillige kliffen tegen de achtergrond van blauwe lucht en stromend water. Dit ansichtkaart landschap, de thuisbasis van de zwarte beer en andere zoogdieren, zal tot de verbeelding spreken. Hier vindt u het majestueuze wijnland en de Golden Gate. De term "smeltkroes" wordt gebruikt om veel Amerikaanse steden en dorpen te beschrijven. Dit geldt inderdaad voor San Francisco. Rijen elegante huizen, de beroemde kabelbanen, clusters van etnische wijken en de kleurrijke waterkant dragen allemaal bij aan de kenmerkende internationale smaak van de stad. Hier is een verblijf van twee nachten geregeld.

Accommodaties: (STD) Best Western Plus Americania of vergelijkbaar (2 nachten)

(SUP) Pickwick Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)

Dag: 8

0 mijl  0 Km 

San Francisco, CA

 

Tegenwoordig ben je vrij om te genieten van de vele bezienswaardigheden en geluiden van San Francisco. Maak een kabelbaanrit vanaf Fisherman’s Wharf. Een andere grote attractie is Alcatraz, een klein eiland in het midden van de San Francisco Bay. Het diende tot 1963 als vuurtoren, militaire versterking en tenslotte als federale gevangenis. De parkwachters geven uitstekende rondleidingen over de geschiedenis en legendes rond "The Rock". Breng de dag door in Golden Gate Park. Golden Gate Park biedt tientallen leuke dingen om te doen. Topattracties zijn het Conservatorium van Bloemen en de Japanse Theetuin. Mis de lokale buffel kudde niet. Diner vanavond in een van de vele karakteristieke buurten van San Francisco. Van Chinatown tot het zeer Italiaanse North Beach, elk heeft zijn eigen karakteristieke cultuur en keuken.

 

Dag: 9

San Francisco - Monterey / 17 mijl rijden

234 mijl  376.506 Km Accommodaties: (STD) Days Inn Modesto of vergelijkbaar (SUP) Best Western Townhouse Lodge of vergelijkbaar

Een ochtendrit brengt u naar Monterey, een ambachtelijke stad aan het water, beroemd om de overvloed en diversiteit van het onderwaterleven. Hier zie je Old Fisherman’s Wharf Cannery Row, een oude sardine-verpakking fabriek en veel historische gebouwen die het Spaanse verleden weergeven. Reis de beroemde 17-Mile Drive; deze schilderachtige weg slingert door de prestigieuze gated community van Pebble Beach in Carmel, langs het Del Monte Forest, herenhuizen aan de oceaan,

afgelegen baaien, ongerepte stranden en gewaardeerde golfbanen. Deze rit herbergt ook natuurlijke attracties, waaronder de beroemde Lone Cypress-boom, Fanshell Beach en Seal Rock. Bezoek daarna de stad Carmel, verkozen tot een van de mooiste steden van Californië, en is een mekka voor podiumkunsten en beeldende kunst. 'S Middags gaat de reis verder naar Modesto voor een overnachting. Accommodaties: (STD) Days Inn Modesto of vergelijkbaar (SUP) Best Western Townhouse Lodge of vergelijkbaar



Dag: 10

Modesto - Yosemite National Park

311 mijl  500.399 Km  Accommodaties: (STD) Days Inn Bakersfield of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) Clarion Hotel Bakersfield of vergelijkbaar (1 nacht)

Vanmorgen maak je een mooie rit naar het beroemdste nationale park van het land, Yosemite. Yosemite biedt adembenemende uitzichten en natuurlijke variatie aan planten en dieren. Binnen het park is de zeven vierkante mijl van Yosemite Valley het bekendste gebied. Het omvat Yosemite Falls, de beroemde granieten monolieten El Capitan en Half Dome en de mistige Bridalveil Falls. Het algehele landschap is spectaculair; uitzicht op steile granieten muren, met ijs gebeeldhouwde koepels, donderende watervallen, bergtoppen, gigantische sequoia-bomen, gletsjers en bloemrijke weiden komen hier veel voor. Ga 's middags verder naar Bakersfield.

Accommodaties: (STD) Days Inn Bakersfield of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) Clarion Hotel Bakersfield of vergelijkbaar (1 nacht)

 

Dag: 11

Bakersfield - Death Valley - Las Vegas, NV

369 mijl  593.721 Km Accommodaties: (STD) Circus Circus Hotel & Casino of vergelijkbaar (2 nachten) - (SUP) Tropicana Hotel & Casino of vergelijkbaar (2 nachten)

Verlaat Bakersfield via Death Valley National Park naar de "lichtstad", Las Vegas. Death Valley is een woestijn van stromende zandduinen, met sneeuw bedekte bergen en veelkleurige rotslagen. Het is ook een van de droogste plekken op aarde en de heetste en droogste van de nationale parken in de Verenigde Staten met temperaturen die in de zomer oplopen tot 56,6 ° C. Verrassend genoeg is een gemiddelde jaarlijkse regenval van 5 cm (2 inch) voldoende gebleken voor de meer dan 900 soorten planten en dieren die gedijen in deze barre omgeving. Stop bij Father Crawley en Zabriskie Point voor een spectaculair uitzicht op de Panamint Mountains en Sand Dunes en bij Furnace Creek, waar je misschien een lichte lunch wilt kiezen. Onze reis gaat verder naar de opwindende stad Las Vegas. Las Vegas is de meest dynamische en spectaculaire stad ter wereld; het heeft de overgrote meerderheid van 's werelds grootste hotels die jaarlijks zevenendertig miljoen bezoekers trekken die het verbazingwekkende spektakel van de hotels zelf komen bekijken. Accommodaties: (STD) Circus Circus Hotel & Casino of vergelijkbaar (2 nachten)

(SUP) Tropicana Hotel & Casino of vergelijkbaar (2 nachten)

 

Dag: 12

Las Vegas, NV

0 mijl  0 Km 

Vandaag ben je vrij om de stad Las Vegas te verkennen. Misschien wilt u de Stratosphere Tower, de hoogste uitkijktoren in de Verenigde Staten en een van de meest opwindende attracties onder de hotels in Las Vegas Strip bezoeken. Vang 's avonds een van de wereldberoemde Vegas-shows met legendarische sterren en het beste van Broadway en shows worden aangeboden door vrijwel alle hotels. Er is ook Las Vegas Boulevard, algemeen bekend als "The Strip"; deze “de hoofdweg” is aan weerszijden omzoomd met spectaculaire hotels, casino's, winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen. Bezoek Fremont Street voor een andere kant van Vegas. Deze historische straat heeft winkels, restaurants en casino's; daarboven hangt een luifel scherm waar meer dan 12 miljoen lichtjes een spectaculaire show neerzetten.

 

Dag: 13

Las Vegas - Zion National Park - Bryce

245 mijl  394.205 Km  Accommodaties: (STD) Bryce View Lodge of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) Best Western Plus Bryce Canyon of vergelijkbaar (1 nacht)

Laat de glitter van Las Vegas achter je en reis naar Utah om het Zion National Park te bezoeken. Een miljoen jaar waterstroming heeft de rode en witte bodems van Navajo-zandsteen doorgesneden die de steile wanden van het Zion National Park vormen. In tegenstelling tot de Grand Canyon waar men op de rand staat en naar beneden kijkt, wordt Zion Canyon van beneden naar boven bekeken. Ga verder naar Bryce Canyon, bekend om enkele van de meest kleurrijke rotsformaties ter wereld die door erosie zijn gebeeldhouwd tot pilaren genaamd 'hoodoos' en andere fantastische vormen. Loop de kloof in voor een ervaring van dichtbij. IJzeroxiden geven rode, gele en bruine tinten aan de kalksteen, terwijl mangaanoxiden een lavendel tint geven. De meest schitterende tinten in het park komen tot leven met het opkomen en ondergaan van de zon. Mis de kans niet om naar de sterren te kijken, want de schone lucht en het gebrek aan licht zorgen voor een spectaculair uitzicht.

Accommodaties: (STD) Bryce View Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) Best Western Plus Bryce Canyon of vergelijkbaar (1 nacht)

Dag: 14

Bryce Canyon NP - Capitol Reef NP - Bogen

250 mijl  402,25 km  Accommodaties: (STD) Big Horn Lodge of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) Red Cliffs Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

Vanmorgen reis je door Canyon Country naar Capitol Reef National Park dat bekend staat om zijn levendige zandsteenformaties en fruitboomgaarden. Stop bij Panorama Point, dat uitstekende fotomomenten biedt en geniet van het uitzicht, en vervolgens bij het bezoekerscentrum van het park om hun displays te bekijken. Na een mooie rit door het park vertrekt u richting Arches National Park. Dit park bevat het grootste aantal natuurstenen bogen van het land; hiervan is de bekendste Delicate Ach. Samen met meer dan 2.000 bogen zijn er vele rode rotskloven, torenspitsen, vinnen en evenwicht rotsen. Ga door naar Moab voor een overnachting.

Accommodaties: (STD) Big Horn Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) Red Cliffs Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

 

Dag: 15

Moab - Canyonlands - Mesa Verde National Park

229 mijl  368.461 Km  Accommodaties: (STD) Durango Downtown Inn of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) Historisch Strater Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

Bezoek 's morgens Dead Horse Point vanwaar u Canyonlands kunt zien met zijn spectaculaire formaties en een grote verscheidenheid aan kleuren. Ga direct daarna via Cortez verder naar Mesa Verde National Park. Dit park bestaat uit meer dan 4.000 ruïne plaatsen, waaronder 600 klifwoningen; deze prachtige locaties zijn onder meer het beroemde Balcony House en Cliff Palace. Bezoek Spruce Tree House, gebouwd tussen 1211 en 1278 na Christus door de voorouders van de Pueblo-volkeren in het zuidwesten. De woning bevat ongeveer 130 kamers en 8 kiva's, of ceremoniële kamers, ingebouwd in een natuurlijke grot. Ga verder naar Durango. Deze geweldige stad, genesteld in het pittoreske San Juan-gebergte in het zuidwesten van Colorado, werd gebouwd als mijnbouw- en smelt centrum tijdens het goud- en zilver tijdperk. Accommodaties: (STD) Durango Downtown Inn of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) Historic Strater Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

 

Dag: 16

Durango - Chama - Santa Fe - Albuquerque

278 mijl  447.302 Km  Accommodaties: (STD) Baymont Inn & Suites Downtown of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Crowne Plaza Albuquerque of vergelijkbaar (1 nacht)

Nadat we de continentale kloof zijn overgestoken, stoppen we in de verrassende groene vallei van Chama, de laatste etappe van de Rio Grande Railway. Als u rond lunchtijd aankomt in Santa Fe, de hoofdstad van New Mexico en de op één na oudste stad van de VS, kunt u een oriëntatie tour maken door de oude binnenstad van Santa Fe met zijn drie verschillende culturen, Spaans, Indiaas en Amerikaans. Enkele hoogtepunten van de tour zijn het State Building, de San Miguel-kerk, de oudste kerk in de VS, de Loretto-kapel met zijn wonderbaarlijke zwevende trap en het Governor's Palace met de meest uitgebreide museumcollectie uit de geschiedenis van Santa Fe en het zuidwesten. Na de tour heb je tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Inheemse Amerikanen oefenen hun kunst en kunstnijverheid uit buiten de gebouwen die uitkijken op het centrale plein, net als al meer dan 400 jaar. Sieraden, aardewerk en meer liggen op dekens, zodat je ze kunt bewonderen en kopen. De tour gaat verder op weg naar Albuquerque.

Accommodaties: (STD) Baymont Inn & Suites Downtown of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Crowne Plaza Albuquerque of vergelijkbaar (1 nacht)

 

Dag: 17

Albuquerque - Canyon De Chelly - Kayenta

382 mijl  614.638 Km  Accommodaties: (STD) Kayenta Monument Valley Inn of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Goulding's Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

Begin de dag met een bezoek aan de oude stad, waar u door de geschiedenis kunt wandelen rond het oorspronkelijke centrale plein. Uniek onderscheidende zuidwestelijke items zijn te vinden in tal van winkels en boetieks. De tour gaat verder naar het westen voor een bezoek aan Canyon De Chelly en zijn prachtige vergezichten. Canyon de Chelly maakt deel uit van het Navajo-reservaat. Stop bij het bezoekerscentrum en ga verder via de South Rim van waaruit u de oude ruïnes en geologische structuren kunt bewonderen. Deze oude ruïnes waren ooit de thuisbasis van de bloeiende Anasazi-indianen gemeenschap. De steile, gebeitste muren van de kloof hebben bijgedragen aan het behoud van deze rotstekeningen en klifwoningen. Vanaf hier zie je ook Spider Rock; dit spectaculaire geologische kenmerk is een spits van zandsteen die 800 voet boven de bodem van de kloof uitsteekt. Je herkent het misschien, omdat het heeft gediend als het toneel van een aantal tv-commercials. Ga door naar Kayenta voor een overnachting.

Accommodaties: (STD) Kayenta Monument Valley Inn of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Goulding's Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

 

Dag: 18

Kayenta - Monument Valley - Grand Canyon

201 mijl  323.409 Km  Accommodaties: (STD & SUP) Grand Canyon-accommodatie * of vergelijkbaar (1 nacht) - (* 1 nacht in het park worden accommodaties aangeboden op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, afhankelijk van beschikbaarheid).

Vandaag bezoeken we Monument Valley. Deze vallei biedt misschien wel de meest duurzame en definitieve beelden van het Amerikaanse Westen. De geïsoleerde rode mesa's en buttes omgeven door lege zandwoestijnen zijn door de jaren heen talloze keren gefilmd en gefotografeerd voor films, advertenties en vakantiebrochures. Hierdoor kan het gebied zelfs bij uw eerste bezoek heel vertrouwd voorkomen. Stop bij de Cameron Trading Post, waar u kunt lunchen en lokale Indiase ambachten kunt kopen. De tour gaat verder naar de zuidrand van de Grand Canyon, waar je Desert View, Mather Point, Yavapai en Bright Angel Lodge kunt bezoeken. De Grand Canyon is een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld, het verbazingwekkende landschap is adembenemend en inspireert. Het is een kloof met steile wanden die gedurende een periode van zes miljoen jaar door de Colorado-rivier is uitgehouwen. De Canyon ligt tussen 1500 en 2700 meter boven zeeniveau. Accommodaties: (STD & SUP) Grand Canyon accommodatie * of vergelijkbaar (1 nacht)

(* 1 nacht in het park accommodaties worden aangeboden op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt), afhankelijk van beschikbaarheid.

Vroeg boeken is essentieel; anders worden vergelijkbare accommodaties in de buurt van het park verstrekt)

 

Dag: 19

Grand Canyon - Sedona

228 mijl 366.852 Km  Accommodaties: (STD) Sleep Inn at North Scottsdale Road of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) Embassy Suites Phoenix of vergelijkbaar (1 nacht)

De reis gaat verder terwijl je de Grand Canyon verlaat door de schilderachtige Oak Creek Canyon naar Sedona voor een lunchstop. Oak Creek Canyon is een spectaculaire kloof van 16 mijl met beekjes en watervallen tussen steile rotswanden. Adembenemend in zijn schoonheid van rode rotsen, de Canyon met zijn heldere meerjarige stroom vormt een sterk contrast met de rode rotsen van de Sedona. Na de lunch gaat u verder naar Phoenix of Scottsdale voor een aankomst halverwege de middag. Bezoek vanavond het "Old Town" -gebied van Scottsdale. Naast meerdere galerijen en exclusieve winkels, vindt u hier een uitstekende collectie Zuidwest- en Indiaanse kunst en handwerk te koop. Geniet van de regionale smaken van de zuidwestelijke kookstijl in een van de meerdere restaurants in dit gebied.

Accommodaties: (STD) Sleep Inn at North Scottsdale Road of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) Embassy Suites Phoenix of vergelijkbaar (1 nacht)

 

Dag: 20

Scottsdale - Palm Springs - Los Angeles, CA.

374 mijl  601.766 Km  Accommodaties: (STD) Figueroa Hotel of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Millennium Biltmore of vergelijkbaar (2 nachten)

Verlaat Scottsdale achter je en rijd in westelijke richting naar Los Angeles door het schilderachtige woestijnland waar je de exclusieve badplaats Palm Springs tegenkomt. Gelegen in de schaduw van de San Jacinto Peak, dient Palm Springs als een speeltuin voor de rijken en beroemdheden; het bruist van weelderige landbouwgrond en verzorgde golfbanen die niet beantwoorden aan het typische woestijn beeld. Maak een ritje op de Aerial Tramway, een populaire attractie die je van de woestijn naar met sneeuw bedekte bergen brengt. Deze kabelbaanrit stijgt Mt. San Jacitno. Bovenaan zijn er wandelpaden, muilezel ritten, een cocktailbar en een restaurant. Ga daarna verder naar Los Angeles voor een verblijf van twee nachten. Los Angeles is de entertainment hoofdstad van de Verenigde Staten. De thuisbasis van beroemde filmsterren en de beruchte bezienswaardigheid, het Hollywood-bord, het is een stad vol met cultuur en happenings. Deze grote metropool heeft veel regio's met verschillende smaken en gemeenschappen. Accommodaties: (STD) Figueroa Hotel of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Millennium Biltmore of vergelijkbaar (2 nachten)

 

Dag: 21

Los Angeles, CA

0 mijl  0 Km 

Verken vandaag de City of Angels. Bezoek de glitter en glamour van Hollywood. Maak een wandeling langs de Walk of Fame en zie de namen van beroemdheden herdacht in roze sterren langs de stoep. Bezoek Mann's Chinese Theatre, de best bewaarde filmpaleizen uit de gouden eeuw van Hollywood. Bekend om zijn beroemde hand en voetafdrukken op het voorplein, kunt u meer dan 200 indrukken ontdekken. Rijd door Beverly Hills, de beroemdste wijk van de Verenigde Staten en bekijk exclusieve huizen van beroemdheden. Winkel de beroemde Rodeo Drive, waar luxe winkels de straat domineren. Lunch in Venice Beach, de thuisbasis van het beroemde Muscle Beach, waar het zand en de branding ondergeschikt zijn aan de levendige scène van mensen die op de stoep wonen. Of ga naar Anaheim en bezoek de 'Happiest place on earth'. Disneyland is de thuisbasis van je favoriete personages zoals Mickey Mouse. Hier vindt u entertainment voor jong en jong van hart. Ga 's avonds dineren in een van de vele etnische buurten en ervaar de uitgesproken smaken van authentieke gerechten.

 

Dag: 22

Los Angeles - Los Angeles International Airport

21 mijl  33.789 Km 

Vertrek op uw gemak naar de internationale luchthaven van Los Angeles. Inleveren huurauto.



Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203