Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen
Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen




Dag 1: Jackson

Welkom in Wyoming en de westelijke stad Jackson. Dit is absoluut een cowboyland; Jackson was ooit een thuis voor vallenzetters en een schuilplaats voor bandieten en rustlers, maar is nu de basis voor wandelaars om spectaculaire paden te bewandelen en staat ook bekend om zijn salons in westerse stijl. Vanavond wordt om 18:00 uur een welkomstbijeenkomst gehouden om uw medereizigers en reisleider te ontmoeten tijdens een welkomstdiner. Aanbevolen hotel: Lexington in Jackson Hole (of vergelijkbaar) Gunstig gelegen in het hart van Jackson, WY, The Lexington in Jackson Hole Hotel & Suites is een familiehotel met diepe wortels in de historische westerse gemeenschap van Jackson. De kamers aan de binnenplaats, volledig gerenoveerd in 2012, bieden een traditionele ruimte met extra voorzieningen zoals verwarmde tegelvloeren en een zwembad.


Dag 2: Yellowstone National Park

Aankomst in Yellowstone National Park, 's werelds eerste nationale park en de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan dieren in het wild, waaronder Grizzly Bear, wolven, bizons en elanden. Dit park is zo groot dat de grenzen ervan drie staten overschrijden. Het grootste deel van het park ligt in Wyoming, maar delen van het reservaat strekken zich uit tot Idaho en Montana. Yellowstone heeft een van de hoogste concentraties geothermische activiteit op aarde. Kuddes bizons zwerven tussen de uitbarstende geisers en stoom stijgt op uit de verschillende rivieren die door het park lopen. Een brand in de jaren tachtig verwoestte een groot deel van het park, maar het is zover hersteld dat het nu wordt beschouwd als een levend monument voor de regeneratie kracht van de natuur.Vandaag gaat het over het verkennen van Yellowstone per voertuig en te voet. Ga naar de promenade bij Mammoth Hot Springs om de verschillende geothermische baden en kenmerken te verkennen en staar naar de ‘Grand Canyon of Yellowstone’. Je bezoekt ook de Grand Prismatic Spring, de meest spectaculaire van alle bronnen en staat bekend om zijn kleurrijke kenmerken veroorzaakt door bacteriën. Grand Prismatic Spring zou een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld moeten zijn, vooral met uitzicht vanaf hoger op de berg. Aanbevolen hotel: Chico Hot Springs (of vergelijkbaar) Het Chico Hot Springs Resort, gelegen in het hart van Paradise Valley, op slechts een klein eindje rijden van Yellowstone National Park, noordelijke ingang, is de perfecte locatie voor uw inbegrepen activiteiten. Geniet van het feit dat u omringd bent door het buitenleven met een perfect uitzicht op de bergen in het comfort van dit historische pand. Hier zijn televisies en telefoons afwezig in de kamers om bezoekers te stimuleren zich uit te schakelen en te genieten van de natuur. Echt een ontspannende ervaring!


Dag 3: Yellowstone National Park

Vaak aangeduid als 'America's Serengeti', dit is een van de beste plekken om wilde dieren te zien in Yellowstone, dus u kunt er zeker van zijn dat Lamar Valley niets anders zal doen dan verbazen. De thuisbasis van een ongelooflijk scala aan dieren in het wild, zoals wolven, elanden, bizons en dikhoornschapen, je hebt zelfs geen tijd om je camera neer te zetten. Om Lamar Valley te bereiken, moet je Lamar Road afreizen en zelfs op dit stuk zul je waarschijnlijk allerlei soorten dieren in het wild tegenkomen - 'Bison jams' komen regelmatig voor. Voor het eerst in meer dan 70 jaar zijn wolven onlangs opnieuw in het park geïntroduceerd en hun terugkeer naar Yellowstone heeft een verrassend en positief effect gehad. Nu de wolven terug zijn, heeft het park een afname van elanden gezien, wat op zijn beurt het overbegrazen van de graslanden van het park heeft gestopt. Vandaag word je vergezeld door een professionele wildlife-tracker die hun leven heeft gewijd aan het werken met de dieren in het wild (inclusief wolven), dus je weet zeker dat deze gidsen echt weten wat ze doen. Zoals bij de meeste dieren in het wild, kunnen we nooit waarnemingen garanderen, maar u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent als het gaat om het proberen wolven te spotten. Je reist rond Yellowstone om wilde dieren te volgen, maar meestal zijn ze te vinden in de Lamar-valley.


Dag 4: Grand Teton National Park

Vandaag vertrek je uit Jackson en begeef je je naar Grand Teton National Park. Een geologie gids brengt het park tot leven en onthult de geheimen die onder de oppervlakte verborgen liggen. Hoor over de wetenschap van de fysieke structuur en substantie van de aarde en hoe deze relevant is voor het opstijgen van de Teton vanaf het aardoppervlak. Sluit de dag af bij Spring Creek Ranch, waar u kunt ontspannen met een koel drankje.


Dag 5: Grand Teton National Park

Vandaag ga je de Snake River op voor een inbegrepen wilde en schilderachtige rafting trip, gevolgd door een onvergetelijke eetervaring op de oever van de rivier (buiten het zomerseizoen wordt het diner binnenshuis gehouden). Je raft een prachtig deel van 10 mijl van de rivier in het Grand Teton National Park en biedt een ander perspectief op dit ongelooflijke park. Waarnemingen van dieren in het wild komen veel voor tijdens dit avontuur.


Dag 6: Jackson

Vandaag is de laatste tourdag en we zijn vanochtend vrij vertrokken om de stad Jackson te verkennen. De tour eindigt bij de uitchecktijd van het hotel, wanneer u vrij bent om te vertrekken. We raden aan om accommodatie na de tour te boeken als de tijd het toelaat.



Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203