Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen
Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen




Dag 1: Los Angeles. Welkom in de Verenigde Staten! Uw avontuur begint vandaag met een welkomstbijeenkomst in de lobby van het hotel om 18.00 uur. Als u een vlucht die niet op tijd aankomt niet kunt regelen, wilt u misschien een dag eerder aankomen, zodat u aanwezig kunt zijn. We boeken graag extra accommodatie voor u (afhankelijk van beschikbaarheid). Als u te laat komt, neem dan contact op met de receptie van het hotel. We zullen tijdens deze vergadering uw verzekeringsgegevens en informatie over nabestaanden verzamelen, dus zorg ervoor dat u al deze gegevens aan uw leider heeft. Omdat deze reis weinig tijd in Los Angeles doorbrengt, raden we je aan een paar dagen eerder aan te komen om de bezienswaardigheden te bekijken. De 'City of Angels' is wereldberoemd vanwege de glamoureuze wijken Hollywood en Beverly Hills, om nog maar te zwijgen over het winkelen op Rodeo Drive. Van Venice Beach tot Disneyland, het is een waar smorgasbord voor de zintuigen. We boeken graag extra accommodatie voor u (afhankelijk van beschikbaarheid). U kunt overwegen om onze eendaagse sightseeing tour door Los Angeles te doen.


Dag 2: San Diego. Rijd vandaag tweeëneenhalf uur naar het zuiden naar San Diego, dicht bij de grens van Californië met Mexico. Sunny San Diego is een geweldige stad om eropuit te trekken en het hele jaar door gematigd weer te serveren. Ontspan misschien langs de gouden stranden van Mission Bay, maak een wandeling door Balboa Park of geniet van heerlijke Mexicaanse gerechten. 'S Avonds kunt u naar het Pacific Beach-district gaan en enkele bars in Garnet Street proeven.


Dag 3: Joshua Tree National Park. Ga vandaag weg van de kust en rijd naar Joshua Tree National Park. Zittend tussen de Mojave- en Colorado-woestijnen, staat het park bekend om zijn spectaculaire woestijnplanten, waaronder Joshua-bomen, cactussen en Mojave-yucca's. Het gebied herbergt ook opvallende rotsformaties en bergketens. Misschien wilt u een mooie wandeling door het park maken of zelfs een verfrissende duik nemen in de Colorado-rivier. Zet je kamp op bij de rivieroever. De totale rijtijd van vandaag is ongeveer zeven uur.


Dag 4: Grand Canyon National Park. Rijd zes uur naar het Grand Canyon National Park. Woorden doen de Grand Canyon geen recht. Deze prachtige kloof is 1,5 kilometer diep en wordt gevormd door meer dan zes miljoen jaar erosie van de Colorado-rivier. Je brengt hier twee nachten door, zodat je morgen een volledige dag kunt verkennen.


Dag 5: Grand Canyon National Park. Vandaag is een vrije dag om de Grand Canyon te verkennen, een van de grootste canyon systemen ter wereld. Wandel over de meanderende South Rim Trail of wandel naar Plateau Point. Als je je extra avontuurlijk voelt, 

u kunt zelfs kiezen voor een schilderachtige helikoptervlucht over het gebied (op eigen kosten). Ontspan in de vroege avond aan de rand van de kloof en geniet van een spectaculaire zonsondergang boven een van de natuurlijke wonderen van de wereld.


Dag 6: Las Vegas. Ga de Grand Canyon uit en steek de westelijke woestijnen van Arizona over naar Las Vegas. Onderweg rijd je langs een deel van de beroemde Route 66 en stop je bij het excentrieke stadje Seligman. De totale rit duurt ongeveer vijf uur. Las Vegas is misschien wel de gokhoofdstad van de wereld, maar er is genoeg te doen als gokken niet jouw ding is. Ga naar de winkels, voel hoe je maag op een achtbaan op het dak valt of wandel gewoon langs de Strip en geniet van de glitter en omzichtigheid. De reis eindigt bij aankomst in Las Vegas en er wordt vanavond geen accommodatie verstrekt. De aankomsttijd hangt af van elke groep, maar als je besluit om op deze dag uit te vliegen, boek dan geen vlucht voor 20.00 uur. Dit geeft u voldoende tijd om een ​​shuttle van het hotel naar de luchthaven te nemen en er twee uur voor vertrek te zijn. Als u 's avonds in de stad verblijft, kunt u misschien smullen van een' all you can eat'-buffet, een van de vele shows bekijken of de hele nacht feesten in een nachtclub in Vegas. Als u extra tijd in Las Vegas wilt doorbrengen, reserveren we graag extra accommodatie voor u (afhankelijk van beschikbaarheid).



Individuele Rondreis Verenigde Staten 6 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203