New England en Canadian Maritimes ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

New England en Canadian Maritimes

***

Dag 01-02 Boston/Baxter State Park

De dag begint met een informatie bijeenkomst. Vervolgens laten we Boston achter ons en vertrekken in noordelijke richting op weg naar het Baxter State Park. Dit uitgestrekte park in het westen van de VS is vernoemd naar de voormalige gouverneur van Maine, Percial P. Baxter. Middenin het park bevindt zicht Mount Katahdin, met vele bergpieken. De volgende dag kun je het park verkennen. Ga bijvoorbeeld hiken, kanoen of geniet tijdens een vlucht over het prachtige natuurgebied.

Dag 03 Fundy National Park

We steken de grens met Canada over op weg naar het aan de kust gelegen Fundy National Park. Een spectaculaire kustlijn, maar ook beboste hooglanden en een rijk dierenleven vind je in dit schitterende park.

Dag 04-05 Prince Edward Island

Onze eindbestemming voor vandaag is de kleinste provincie van Canada, Prince Edward Island. We hebben hier alle tijd om te relaxen of kies voor een van de vele optionele activiteiten in deze populaire plek.

Dag 06-07 Cape Breton Highlands National Park

Het is een klein stukje met de ferry naar Caribou Provincial Park, vanaf waar we verder rijden naar de indrukwekkende hooglanden van Cape Breton Highlands National Park. Hier vind je een indrukwekkende kustlijn met kliffen die regelrecht uit zee omhoog rijzen. Het National Park is een thuis voor veel wildleven, waar onder zwarte beren, coyotes en elanden. Tijdens ons verblijf hier heb je de mogelijkheid om diverse wandelingen door de prachtige omgeving te maken of kajakken langs de prachtige verlaten kustlijn.

Dag 08 Halifax

Vandaag reizen we naar Lunenberg dat op de Werelderfgoedlijst staat. We gaan terug in de tijd wanneer we door het stadje lopen met z'n unieke architectuur uit vervlogen koloniale tijden. Dan door naar de havenstad Halifax, de hoofdstad van Nova Scotia.

Dag 09 St John

Deze ochtend heb je alle tijd om op verkenning te gaan in het historische Halifax. Breng een bezoek aan een van de vele parken, musea, kunstgaleries of cafes. Wat dacht je van het Maritiem Museum of de Citadel, een belangrijk bastion ten tijde van de Engelse koloniale periode. 's Middags nemen we de ferry naar St John.

Dag 10-11 Acadia National Park

Terug in de VS bezoeken we het Acadia National Park, het enige nationale park in New England. De natuurlijke schoonheid heeft dit park te danken aan het dierenleven en een spectaculaire kustlijn. Je kunt gaan hiken, kanoen of relaxen aan de kust van de Atlantische Oceaan.

Dag 12 Boston

We keren terug naar het beginpunt van onze reis Boston, waar we aan het eind van de middag aan zullen komen. In deze historische stad komt deze reis helaas tot een eind. Wij raden je aan als je hier langer verblijft in ieder geval de Freedom Trail te lopen. Deze gemarkeerde wandeling voert je langs de belangrijkste historische plaatsen van de stad.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Maaltijden Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203