New York City to Miami ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

New York City to Miami

***

Dag 01 New York

Manhattan, de Bronx, Brooklyn, het vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Wall Street, Broadway, Central Park. Stuk voor stuk begrippen die iedereen kent. Haar geschiedenis gaat terug tot in de 17e eeuw toen het door de Nederlanders als Nieuw Amsterdam werd gesticht en nog altijd leeft de stad 24 uur per dag. Welkom in de 'City that never sleeps'! Wij raden je aan je verblijf in New York met een paar dagen te verlengen, zodat je genoeg tijd hebt de stad in al zijn glorie te verkennen. Om 18 uur heb je een welkomst informatie.

Dag 02-03 Washington

s Ochtends vertrekken we naar Washington, de hoofdstad van de Verenigde Staten. Je maakt hier niet alleen een nachtwandeling langs de vele monumenten, maar bezichtigt natuurlijk ook het Witte Huis, Capitol Building, Lincoln Memorial en het Smithsonian Institute of Science.

Dag 04 Appalachian Mountains

Vandaag doorkruisen we het Appalachen gebergte, waar we ook zullen kamperen. Onderweg bezoek je het Shenandoah Nationaal Park en geniet je van de meest adembenemende uitzichten.

Dag 05 Nashville

Nashville is de hoofdstad van de country muziek. Breng een bezoek aan de Country Music Hall of Fame met Elvis 'Gouden Cadillac of slenter op je eigen tempo door de Music Row Area, waar zich meer dan 50 opnamestudio's en 200 muziekwinkels zich bevinden.

Dag 06 Memphis

Vandaag rijden we naar Memphis, 'home of the blues'. Een bezoek aan Graceland, het huis en landgoed van 'The King' Elvis Presley, mag natuurlijk niet ontbreken. Ook het Nationaal Civil Rights museum, gevestigd in het voormalige Lorraine Motel waar Martin Luther King werd vermoord, is een echte aanrader. In de avond kun je een bezoek brengen aan Beale Street waar de traditionele Blues clubs zijn gelegen.

Dag 07-08 New Orleans

Op naar het 'Hart van het Zuiden', New Orleans. De Franse Wijk en Bourbon Street met haar vele jazzclubs zijn de trekpleisters van de stad. Maar New Orleans heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht je van een tocht naar de moerassen even buiten de stad

Dag 09-10 Panama City Beach

We gaan op weg naar de Sunshine State; Florida. De komende twee dagen zullen we kamperen bij Panama City Beach. Prachtig witte zandstranden en smaragdgroene wateren zijn de ingredienten voor een heerlijk ontspannen break van je reis.

Dag 11 Manatee Springs State Park

Het Manatee Springs State Park kenmerkt zich door de met mos gedrapeerde cipres bomen die enkele kleine heldere waterbronnen omringen. Een heerlijke plek om te zwemmen, maar waar je ook kunt gaan kanoen, kajakken of wandelen.

Dag 12-13 Orlando

Orlando is de uitvalsbasis voor een bezoek aan een van de vele pretparken die Florida rijk is. Disney World, Universal Studios, EPCOT Centre, Animal Kingdom, SeaWorld, er is keus te over. Ook is er de mogelijkheid om het John F. Kennedy Space Center en Cape Canaveral te bezoeken. De ruimtebasis vanwaar Neil Armstrong zijn reis begon om als eerste mens ter wereld op de maan te lopen.

Dag 14-15 Miami

Langs de prachtige oostkust van Florida bereiken we Fort Lauderdale. Mijlen van lagunes, waterwegen en stranden maakt Fort Lauderdale tot het 'Venetie van Amerika'. Daarna reizen we verder naar Miami. Het kleurrijke Art Deco district van Miami Beach biedt alle mogelijkheden voor een geweldig strandverblijf en sfeervol nachtleven. De laatste dag kun je naar eigen keuze de reis op passende wijze afsluiten.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local Payment USD 50 per week (foodkitty) Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203