15daagse autorondreis Florida Family Fun ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

15daagse autorondreis Florida Family Fun

***

Dag 1: Amsterdam - Miami Beach

Na aankomst op de luchthaven van Miami haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in Miami Beach waar u de komende 2 nachten zult verblijven.

Dag 2: Miami Beach

Vanmorgen om ca. 08.00 uur ontvangt u van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. Hierna kunt u een bezoek brengen aan het befaamde Bal Harbour, een van de meest prestigieuze winkelcentra met de beste kleding en merknamen ter wereld. Bezoek het gezellige Bayside Market Place, met speciale winkels, boottochtjes en vele andere activiteiten en evenementen. In Sawgrass Mills in Ft. Lauderdale zijn diverse outletwinkels, waar u voordelig inkopen kunt doen.

Dag 3: Miami Beach - Key West - Key Largo (ca. 400 km)

Vanaf Miami vertrekt u in zuidelijke richting en maakt u een prachtige tocht over de Highway 1 (Overseas Highway) over 42 bruggen en eilandjes. De weg eindigt bij het zuidelijkste puntje van Amerika, Key West. Na een korte rondrit bent u vrij dit pittoreske plaatsje te verkennen en te genieten van de prachtige houten huizen met mooie tuinen en houten verandas. Aansluitend rijdt u over dezelfde weg weer terug naar Key Largo voor een verblijf van 1 nacht. U kunt hier o.a. een snorkeltocht en een boottocht per glasbodemboot maken om de schitterende onderwaterwereld te ontdekken.

Dag 4: Key Largo - Everglades National Park - Ft. Myers (ca. 285 km)

In alle vroegte rijdt u weer terug via de Highway 1 en de Tamiami Trail dwars door de unieke Everglades. Het Everglades National Park is het grootste subtropische gebied van Florida en staat bekend om de River of Grass. U kunt met een airboat een tocht door dit zeer grote gebied vol alligators, vogels en vissen maken. Vergeet ook niet om een stop te maken bij Shark Valley voor een tocht te voet, per fiets of per tram door de prachtige natuur. Aansluitend naar Ft. Myers voor de komende overnachting.

Dag 5: Ft. Myers - Sarasota (ca. 165 km)

Na het ontbijt rijdt u in noordelijke richting naar Sarasota. Deze mooie stad heeft de sfeer van een mooie rustige badplaats in combinatie met de elegantie en cultuur van een kosmopolitische stad. Sarasota staat bekend als het culturele centrum van de Gulf Coast. Deze badplaats biedt 55 km witte zandstranden met een prachtige, blauwe zee. U kunt hier de mooiste zonsondergang waarnemen. Een bezoek aan het Ringling Museum of Art, dat volledig in het teken van het thema Circus staat mag niet op uw lijstje ontbreken. U verblijft 1 nacht in Sarasota.

Dag 6: Sarasota - Orlando (ca. 220 km)

U verlaat de kust en gaat op weg naar het centrum van sprookjes, sensatie en vermaak! Na aankomst in Orlando kunt u het oude levendige historische centrum rondom Church Street Station gaan bekijken en geniet deze avond van een feestelijk diner of maak kennis met het uitgaansleven in Downtown Disney. De komende 4 nachten verblijft u in Orlando.

Dag 7: Orlando

Ter plaatse extra te reserveren excursies: Disneys Animal Kingdom®

  • Ga op safari in Afrika en ontmoet echte olifanten, leeuwen, giraffen en zebras. Reis miljoenen jaren terug in de tijd en red de dinosaurussen van uitsterving. U zult plezier beleven aan de figuren uit de Lion King of een avontuurlijke rafttocht. Magic Kingdom® Park

  • Ontmoet Micky Mouse en zijn vriendjes in het Magic Kingdom Park, waar de fantasie van Walt Disney werkelijkheid wordt. Het spreekt tot de verbeelding van kinderen maar ook de ouderen gaan op in de sprookjeswereld uit hun kinderjaren.

Dag 8: Orlando

Ter plaatse extra te reserveren excursies:

Disneys Hollywood Studios® - De voormalige Disney-MGM Studios hebben een nieuwe en modernere naam gekregen. U kunt hier volop genieten van alles wat met de totstandkoming van films te maken heeft. U speelt bijna zelf mee in films als Star Wars en Indiana Jones en beleeft de spannendste avonturen in de Tower of Terror en Rock 'n' Roller Coaster.

Sea World - Geniet en lach bij de zeeleeuwen- en ottershow en bewonder de dolfijnen en haaien en de beroemde orkas. U kunt door een tunnel van plexiglas lopen, waarbij u het onderwaterleven van dichtbij kunt zien. Tevens zijn er diverse zeer spectaculaire achtbanen!

Dag 9: Orlando

Ter plaatse extra te reserveren excursies: Universal Studios - Islands of Adventure - Treedt binnen in de wereld van de bekende en legendarische klassiekers en filmhelden van vandaag. Begin uw reis naar een serie van 5 fantastische eilanden: Marvel Super Hero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Seuss Landing en de Toon Lagoon.

Universal Studios - In dit beroemde park waar delen van vele films zijn opgenomen zullen de meeste straten en gebouwen u bekend voorkomen. Speel zelf mee in ET, Men in Black, Twister, King Kong of Harry Potter en drink wat met de Blues Brothers.

Dag 10: Orlando - Kennedy Space Center - Cocoa Beach (ca. 110 km)

Ter plaatse extra te reserveren excursies: Epcot® - De toekomst en visie op de wereld van morgen wordt hier samengebracht met de internationale culturen van vandaag. Epcot® is een inspiratiebron voor kinderen van alle leeftijden. Rijdt de langste en snelste route in een testwagen. Bezoek ook Tomorrowland waar u in de wereld van de toekomst terecht komt. Zowel jong als oud zal zich hier goed vermaken. Aansluitend kunt u een bezoek brengen aan het Kennedy Space Center, het hart van het Amerikaanse ruimtevaartprogramma en NASA hoofdkwartier. Op dit terrein worden de ruimtevaartschepen gelanceerd en werd de Apollo missie volbracht. Bezoek de expositie van het internationale ruimtevaartstation en de IMAX presentatie. Vervolgens rijdt u naar Cocoa Beach voor 2 overnachtingen.

Dag 11: Cocoa Beach

Een dag ter vrije besteding om eens lekker uit te rusten en van de brede stranden met het ontspannen strandleven te genieten.

Dag 12: Cocoa Beach - Miami Beach (ca. 335 km)

Langs de mooie oostkust van Florida rijdt u in zuidelijke richting naar Miami. Maak nog een stop in het gezellige Ft. Lauderdale, ook wel het Venetie van Amerika genoemd, voor een leuke en verkoelende boottocht door de vele kanalen. U verblijft de komende 2 nachten in het wat rustigere noordelijke deel van Miami Beach.

Dag 13: Miami Beach

Neem uw tijd om Parrot Jungle te bezoeken met veel exotische en kleurrijke vogels en een tropisch landschap, ga naar de bekende Metro Zoo of het Miami Seaquarium op het eilandje Key Biscayne. Een bezoek aan het gezellige Coconut Grove met vele straatartiesten en mensen van alle leeftijden is ook zeer de moeite waard.

Dag 14: Miami Beach - Amsterdam

Gebruik de ochtend om nog wat laatste inkopen te doen en van het strand te genieten. In de loop van de dag levert u uw huurauto weer in op de luchthaven.

Dag 15: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - Miami Beach - Key West - Key Largo - Everglades National Park - Ft. Myers - Sarasota - Orlando - Kennedy Space Center (ter plaatse extra te reserveren) - Ft. Lauderdale

Bij ons inclusief! - Vliegreis per US Airways - 13 overnachtingen. De hotels of lodges liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van uw 1e overnachtingshotel in Amerika - Rand McNally Road Atlas

Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 14 dagen





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203