17daagse autorondreis American Heritage ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

17daagse autorondreis American Heritage

***

Een autorondreis die een combinatie is van wereldsteden, natuur, indianencultuur, het oude koloniale zuiden, pretparken en de stranden van de Sunshine State. Meer kunt u zich eigenlijk niet wensen. Tijdens deze autorondreis gaat u ervaren wat Amerika allemaal te bieden heeft!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - New York

Na aankomst op de luchthaven van New York gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel in Manhattan. Afhankelijk van uw aankomsttijd heeft u nog de gelegenheid om de sfeer van New York alvast te proeven. De komende 2 nachten verblijft u in New York.

Dag 2: New York

Vanmorgen om ca. 08.00 uur ontvangt u van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. De stad die nooit slaapt, The Big Apple, de stad zonder het World Trade Center, de stad van mega-warenhuizen als Macys, Saks Fifth Avenue, Bloomingdales. Overigens raden wij u aan om de stad te voet te verkennen. Op die wijze doet u de meeste indrukken op als u loopt op Times Square en door Little Italy of Chinatown. U moet beslist naar Ground Zero gaan om zelf te ervaren wat nine-eleven veroorzaakt heeft. Lunchen in the Village is zeker een aanrader en s avonds heeft u de keuze uit elke keuken die de wereld rijk is!

Dag 3: New York - Washington DC (ca. 390 km)

Vandaag haalt u uw huurauto op en gaat u op weg! Zodra u New York uit bent, rijdt u via de staat New Jersey, richting Philadelphia. In Philadelphia kunt u een bezoek brengen aan Liberty Bell en Independance Hall, waar de onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend. In het gezellige centrum kunt u gaan lunchen. Daarna rijdt u verder naar Washington DC voor de komende 2 overnachtingen.

Dag 4: Washington DC

U heeft de hele dag om alle hoogtepunten van Washington DC van nabij te aanschouwen: het Witte Huis, het Capitool, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Washington Monument en een bezoek aan het Smithsonian Museum mogen eigenlijk niet ontbreken.

Dag 5: Washington DC - Shenandoah National Park (ca. 140 km)

Indien u tijdig op weg gaat, heeft u uitgebreid de tijd om kennis te nemen van het koloniale verleden en de plaats waar de Battle of Bull Run plaatsvond. U passeert ook het huis van Thomas Jefferson, in Monticello. De reis gaat verder richting de golvende heuvels en de prachtige natuur van het Shenandoah National Park, waar u de komende nacht verblijft.

Dag 6: Shenandoah National Park - Roanoke (ca. 235 km)

Een heerlijke dag al rijdend over de Blue Ridge Parkway, waar zomers duidelijk een blauwe waas waarneembaar is die over het landschap hangt. Door de Shenandoah Valley rijdt u verder naar Roanoke in de staat Virginia voor de overnachting.

Dag 7: Roanoke - Asheville (ca. 400 km)

U volgt de Blue Ridge Parkway verder richting North Carolina en onderweg geniet u van een schitterende natuur. De eindbestemming is het Cherokee indianenreservaat, onder de rook van Asheville, waar u kennis maakt met een van de meest bekende indianenculturen. De Cherokee indianen speelden een belangrijke rol tijdens de burgeroorlog. U overnacht in Asheville.

Dag 8: Asheville - Charleston (ca. 425 km)

U rijdt nu richting de kust, naar het historische Charleston in de staat Georgia. Hier begon eigenlijk de oorlog tussen Noord en Zuid. Vele historische huizen in het centrum doen nog aan die tijd herinneren en deze kunt u het beste te voet gaan bekijken. In de directe omgeving staan op de uitgestrekte plantages ook vele koloniale huizen die een goed beeld geven hoe de mensen hier vroeger leefden en hoe groot de rol van de slavernij in het zuiden was. Overnachting in Charleston.

Dag 9: Charleston - Savannah (ca. 165 km)

U vervolgt uw reis verder richting het zuiden naar de oude, zeer sfeervolle havenstad Savannah, het economische middelpunt van het oude zuiden. Het historische centrum van Savannah is in oude stijl gerenoveerd en hier moet u beslist de tijd voor nemen. Overnachting in Savannah.

Dag 10: Savannah - St. Augustine (ca. 320 km)

U rijdt verder langs de kustlijn en maakt kennis met de grote invloed van de eerste Engelse landverhuizers. Een goed voorbeeld hiervan vindt u in het stadje Brunswick. Over Route 95, de weg via Jacksonville in de staat Florida, arriveert u uiteindelijk in St. Augustine. Dit is het oudste plaatsje van Amerika en hier zult u overnachten.

Dag 11: St. Augustine - Orlando (ca. 200 km)

Ponce de Leon kwam, op zoek naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd, hier in 1513 aan land. Laat dit historische stadje vanmorgen op u inwerken alvorens u de weg vervolgt naar Orlando, het centrum van entertainment. Indien u zorgt dat u al aan het begin van de middag in Orlando aankomt, kunt u alvast een start maken met een bezoek aan een van de vele attractieparken die Orlando rijk is. U verblijft 2 nachten in Orlando.

Dag 12: Orlando

Deze dag staat in het teken van Walt Disney World met bezoeken aan de diverse parken. Het Magic Kingdom van Walt Disney is voor jong en oud en kent geen leeftijdsgrenzen. Dit mag u eigenlijk niet missen! Indien u nog niet genoeg heeft van dit entertainment-geweld kunt u ook nog naar de Disneys Hollywood Studios en Animal Kingdom.

Dag 13: Orlando - Sarasota (ca. 240 km)

U gaat vandaag richting de westkust van Florida, aan de Golf van Mexico. Via Tampa komt u op de kustweg en rijdt u verder naar het zuiden richting Sarasota voor de overnachting. Indien u op tijd uit Orlando bent vertrokken kunt u in Sarasota even relaxen op het strand.

Dag 14: Sarasota - Miami Beach (ca. 370 km)

U rijdt verder langs de kust en passeert Venice, Ft. Myers en bij Naples gaat u via de Route 41, de Tamiami Trail, die dwars door de Everglades loopt, naar de oostkust met als eindbestemming Miami Beach. Indien u onderweg iets spectaculairs wilt doen moet u beslist in de Everglades een tocht per airboat maken door dit moerasgebied. De laatste 2 nachten verblijft u in Miami Beach.

Dag 15: Miami Beach

U kunt vandaag lekker naar het strand bij uw hotel of u gaat naar South Beach en het Art Deco district om te genieten van het luxe strandleven daar. Ook hier kunt u natuurlijk heerlijk naar het strand en lunchen in een van de vele leuke restaurants. Geniet van alles om u heen!

Dag 16: Miami Beach - Amsterdam

Met het inleveren van uw huurauto komt er in de loop van de dag een einde aan een heerlijke autorondreis, die u altijd zal bijblijven.

Dag 17: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - New York - Philadelphia - Washington DC - Shenandoah National Park - Blue Ridge Parkway - Charleston - Savannah - St. Augustine - Orlando - Miami Beach

Bij ons inclusief! - Vliegreis per KLM/Delta - 15 overnachtingen. De hotels of lodges liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van uw 1e overnachtingshotel in Amerika - Rand McNally Road Atlas

Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 15 dagen



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203