24daagse autorondreis Coast to Coast Adventure ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

24daagse autorondreis Coast to Coast Adventure

***

Een autorondreis die u ongelooflijk veel zal leren over alles waar Amerika bekend om is. Het zakelijke oosten, de traditionele Midwest en de glamour en beroemde historie van het oude en nieuwe westen. Mooie natuur, de uitgestrektheid en leegte van de Midwest, de magie van de Grand Canyon, indianencultuur, een diversiteit aan wereldsteden en de gokstad van de wereld Las Vegas! Als extraatje is er ook nog een...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - New York

Na aankomst op de luchthaven van New York, gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel in Manhattan. Afhankelijk van uw aankomsttijd heeft u de gelegenheid om de sfeer van New York alvast te proeven. U verblijft 2 nachten in New York.

Dag 2: New York

Vanmorgen om ca. 08.00 uur ontvangt u van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. Gebruik de ochtend goed om zoveel mogelijk te zien van New York. Al wandelend door de stad komt u eigenlijk alles vanzelf tegen: Times Square, Little Italy, Chinatown, Wall Street, de grote warenhuizen, Central Park, de theaters, het Vrijheidsbeeld, het is eigenlijk te veel om op te noemen. Indien u wat wilt eten dan heeft u de keuze uit elke keuken die de wereld rijk is!

Dag 3: New York - Washington DC (ca. 390 km)

Wij raden u aan om reeds vroeg in de ochtend uw huurauto op te halen voor de afwisselende rit van vandaag. Zodra u New York uit bent rijdt u via de staat New Jersey, richting Philadelphia, waar u beslist een bezoek moet brengen aan de Liberty Bell en de Independence Hall, waar de onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend. Na de lunch in het gezellige centrum rijdt u verder naar Washington DC voor de komende 2 overnachtingen.

Dag 4: Washington DC

Een hele dag om alle hoogtepunten van Washington van nabij te aanschouwen: het Witte Huis, het Capitool, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial en Washington Monument. Indien u gezellig wilt eten kunt u naar de wijk Georgetown gaan.

Dag 5: Washington DC - Gettysburg (ca. 150 km)

Vandaag bezoekt u de plaats waar de belangrijkste veldslag werd geleverd tijdens de burgeroorlog. Overnachting in Gettysburg.

Dag 6: Gettysburg - Niagara Falls (ca. 580 km)

U rijdt vandaag door Pennsylvania, waar u onderweg de Amish bezoekt, waar de tijd lijkt stil te staan en alles nog volgens oude ambachten wordt uitgevoerd en gemaakt. Vervolgens gaat u de grens over met Canada voor de overnachting in Niagara Falls.

Dag 7: Niagara Falls - Toronto (ca. 160 km)

Gebruik de dag goed om de prachtige watervallen vanuit diverse uitkijkpunten te aanschouwen. Begin van de middag arriveert u in Toronto. Een moderne wereldstad met vele bezienswaardigheden. Wilt u een kijkje nemen van bovenaf dan moet u beslist naar de top van de CN Tower, voor een prachtig uitzicht over de stad en Lake Ontario. Overnachting in Toronto.

Dag 8: Toronto - Detroit (ca. 385 km)

U vervolgt uw reis door de provincie Ontario naar Windsor, waar u de grens passeert en weer terugkeert in de Verenigde Staten. Detroit is het centrum van de Amerikaanse auto-industrie. Henry Ford is misschien wel de meest bekende exponent van de enorme ontwikkeling die Amerika in deze industrie heeft doorgemaakt en dit kunt u allemaal terugzien in het Henry Ford Museum. Overnachting in Detroit.

Dag 9: Detroit - Chicago (ca. 450 km)

U doorkruist de staat Michigan en rijdt langs Lake Michigan naar Chicago. Onderweg is het leuk om Ann Arbor, Battle Creek en Kalamazoo te bezoeken. U verblijft 2 nachten in Chicago.

Dag 10: Chicago

De hele dag om deze swingende topstad te verkennen, bekend als de Windy City, maar ook als de stad waar de gangster Al Capone een waar schrikbewind voerde. Ook de stad van de jazz, blues, prachtige winkels, vele musea, prima restaurants en het hoogste gebouw van Amerika, de Sears Tower. Ook deze stad kunt u het beste wandelend verkennen.

Dag 11: Chicago - St. Louis (ca. 480 km)

U rijdt vandaag over de beroemde Route 66, die u door uitgestrekt Farmland voert. Laat de indrukken op u inwerken en luister naar de vele radiozenders met afwisselende muziek. Bij aankomst in St. Louis ziet u de boog waar de stad beroemd om is en wat ook wel de poort naar het Westen wordt genoemd. Overnachting in St. Louis.

Dag 12: St. Louis - Springfield (ca. 340 km)

U gaat verder over Route 66 en reist door het schilderachtige Missouri met uitgestrekte landbouwgronden. Overnachting in Springfield.

Dag 13: Springfield - Oklahoma City (ca. 520 km)

Nergens ervaart u Route 66 beter zoals die door iedereen beschreven wordt dan in Oklahoma City. In de dertiger jaren, wat ook wel de Dustbowl periode wordt genoemd, trokken de mensen met al hun bezittingen naar het westen om een nieuw bestaan op te bouwen. Het land van de Cowboys en de beroemde Cherokee-strip. Overnachting in Oklahoma City.

Dag 14: Oklahoma City - Amarillo (ca. 420 km)

U zult merken dat u steeds meer in het land van de indianen en de cowboys terecht komt oftewel het Wilde Westen. U rijdt door het natuurlijke gebied van de Cheyennes - en Arapaho Indianen en komt aan in de staat Texas, het gebied van de beroemde Texas Rangers, maar ook van de rijke veeboeren. Overnachting in Amarillo.

Dag 15: Amarillo - Albuquerque (ca. 450 km)

Bezoek vanmorgen eerst de Cadillac Ranch, waar 10 klassieke cadillacs half begraven zijn in het zand. Dit is het land van de tumbleweeds, Texas Longhorns, katoen en olie. U rijdt via de jachtgronden van de Comanche Indianen naar de staat New Mexico voor 3 overnachtingen in Albuquerque.

Dag 16: Albuquerque

Een hele dag om even heerlijk uit te rusten en te genieten van de prachtige natuur en cultuur van het Wilde Westen. Ga in uw gedachten terug naar die tijd en zet de muziekzender op Country & Western .. yihaa!

Dag 17: Albuquerque - Santa Fe - Albuquerque (ca. 190 km)

Vandaag een heerlijke dag om op uw gemak naar Santa Fe te rijden en de vele galerieen en musea te bezoeken die de cultuur en het verleden weergeven van het leven in het zuidwesten.

Dag 18: Albuquerque - Holbrook (ca. 420 km)

Vandaag rijdt u door het Petrified Forest National Park, waar u een wel zeer apart natuurverschijnsel ziet: versteende bomen. Overnachting in Holbrook.

Dag 19: Holbrook - Grand Canyon National Park (ca. 290 km)

Via Navajo Indian Country, gaat u richting de Grand Canyon voor een fantastische ervaring. De Canyon biedt schitterende en wisselende kleurschakeringen en als u boven op de rand staat en over dit wereldwonder uitkijkt, wordt u vanzelf stil. Overnachting in de omgeving van het park.

Dag 20: Grand Canyon National Park - Las Vegas (ca. 480 km)

U passeert vandaag Williams en Kingman op weg naar de Hoover Dam bij Lake Mead. Daarna rijdt u verder naar de meest bekende gokstad ter wereld: Las Vegas, waar u temidden van alle glitter & glamour 2 nachten zult verblijven.

Dag 21: Las Vegas

Een hele dag om op eigen gelegenheid dit centrum van vermaak te ontdekken en beleven.

Dag 22: Las Vegas - Los Angeles (ca. 470 km)

Een flink deel van de rit rijdt u door de Mojave woestijn, met prachtige vergezichten en zandduinen. Maak een korte stop in Calico Ghost Town, voordat u uw weg vervolgt naar Los Angeles, de stad van de filmsterren. Overnachting in Los Angeles.

Dag 23: Los Angeles - Amsterdam

In de ochtend kunt u nog wat winkelen en in de loop van de dag levert u de huurauto weer in en komt er een einde aan uw fantastische reis dwars door de Verenigde Staten.

Dag 24: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - New York - Washington DC - Niagara Falls - Toronto - Chicago - Detroit - Oklahoma City - Grand Canyon National Park - Las Vegas - Los Angeles

Bij ons inclusief! - Vliegreis per United - 22 overnachtingen. De hotels of lodges liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van uw 1e overnachtingshotel in Amerika - Rand McNally Road Atlas

Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 22 dagen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203