6daagse vliegreis Ontdek New York ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

6daagse vliegreis Ontdek New York

***

Woensdag: New York

Op de New Yorkse luchthaven John F. Kennedy of Newark vertrekt uw shuttlebusje (individueel, niet met de gehele groep) naar Hotel Holiday Inn Midtown. Rond de klok van 19.00 uur worden we opgewacht door onze reisleid(st)er in de hotel lobby. Vervolgens maken we een korte wandel orientatie tour in de omgeving van het hotel. Het diner is vanavond op eigen gelegenheid.

Donderdag: Central Park & Midtown

Vandaag zullen wij een 4 uur durende wandeltocht maken (deels per metro) door Central Park en Midtown. Midtown is het meest centrale gedeelte van Manhattan waar wij als hoogtepunt het bruisende Times Square op het programma hebben staan. U heeft vandaag ook de mogelijkheid om het Empire State Building te betreden (entree exclusief, ca. $23 per persoon). Pak een van de vele liften naar de panoramaterrassen op de 86e verdieping en geniet (op heldere dagen) van een werkelijk spectaculair uitzicht van maar liefst 70 kilometer. Het diner is optioneel en bedraagt ca. $29 per persoon.

Vrijdag: Hudson & Meatpacking District

Excursies - Central Park - Midtown - Empire State Building (optioneel) - Hudson - Meatpacking District - Circle Line Cruise (optioneel) - Downtown Manhattan - Brooklyn Bridge We vervolgen onze verkenning van New York en wandelen we onder begeleiding van onze reisleiding, langs de Hudson en komen uiteindelijk uit in het trendy Meatpacking district. Mocht u de Hudson van wel heel dichtbij willen bekijken dan kunt u mee op een 2 uur durende Cruise (ticket exclusief, ca. $30 per persoon). Het diner van vanavond is inbegrepen (Hardrock Cafe of gelijkwaardig)!

Zaterdag: Downtown Manhattan

Deze dag begint met een wandeling naar Downtown Manhattan. Misschien een iets minder vrolijk uitstapje, maar wel zeer indrukwekkend: een bezoek aan het voormalige Ground Zero. Dit is de plek waar de twin towers van het WTC hebben gestaan die op 11 september 2001 zijn getroffen door terroristische aanslagen. Heftig, maar zeker een bezoek waard! Ook wandelen we vandaag over de fameuze Brooklyn Bridge, een ervaring die u niet mag missen! Het diner is vanavond weer optioneel (ca. $ 29 per persoon).

Zondag: Nederland

Indien de tijd van de terugvlucht het toelaat kunt u vandaag bijvoorbeeld nog een bezoek brengen aan een museum. Hierna volgt de transfer per shuttlebusje (individueel) naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam of Brussel (aankomst in Amsterdam of Brussel op maandag).

NB. Afhankelijk van de openingstijden van de bezienswaardigheden kan het zijn dat de dagindeling wijzigt.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203