9daagse autorondreis Canyon Adventure ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

9daagse autorondreis Canyon Adventure

***

Dag 1: Amsterdam - Las Vegas

Na aankomst op de luchthaven van Las Vegas haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in het centrum. Hier verblijft u de komende 2 nachten.

Dag 2: Las Vegas

Vanmorgen om ca. 08.00 uur ontvangt u van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. Daarna heeft u de hele dag de tijd om deze flitsende stad te ontdekken. Bewonder tijdens een wandeling over the Strip de vele enorme hotels, waag een gokje in een van de ontelbare casinos, ga heerlijk winkelen in een van de gigantische shopping malls en bezoek s avonds een van de vele wervelende shows en prima restaurants. U zult zich hier absoluut niet vervelen!

Dag 3: Las Vegas - Zion National Park - Bryce Canyon National Park (ca. 340 km)

s Ochtends vroeg rijdt u in korte tijd naar Zion National Park, met reusachtige rotspartijen, groene bossen en verkoelende riviertjes. Ideaal voor een picknick-lunch en een mooie wandeling. Aansluitend arriveert u uiteindelijk bij het Bryce Canyon National Park, vol met door de natuur bizar gevormde rotspartijen; alsof iemand met hamer en beitel aan de slag is geweest. U overnacht nabij de ingang van het park.

Dag 4: Bryce Canyon National Park - Moab (ca. 450 km)

U rijdt door het Kodachrome Basin State Park en langs het Anasazi Indian Village, waar u kunt stoppen voor een bezoek aan een reconstructie van een eeuwenoude cultuur. Via het grillige Capitol Reef National Park, genoemd naar het Capitool in Washington, rijdt u naar Arches National Park, met meer dan 2.000 uit zandsteen gevormde bogen in de meest opvallende kleuren en vormen, zoals de Delicate Arch. U overnacht in Moab, vlakbij de Colorado River en omringd door een prachtig en ruig landschap.

Dag 5: Moab - Canyonlands National Park - Mesa Verde National Park (ca. 230 km)

U verlaat Moab en rijdt naar het ruige, maar ook veelal groene Canyonlands National Park dat in ruim 300 miljoen is gevormd. Vervolgens rijdt u verder naar het Mesa Verde National Park voor een bezoek aan enkele van de oudste en best bewaarde rotswoningen van de hoogontwikkelde Anasazi indianen. U overnacht in de omgeving van het park.

Dag 6: Mesa Verde National Park - Monument Valley - Grand Canyon National Park (ca. 500 km)

U rijdt in westelijk richting naar Monument Valley, met de beroemde steile rotsblokken en rotspartijen in een landschap dat vaak het toneel is van diverse films, vooral westerns en televisieseries. Vervolgens rijdt u verder door diverse uitgestrekte en verlaten Indianengebieden, zoals het Navajo Indian reservaat, naar een van de grootste wonderen ter wereld: de Grand Canyon. Als u niet te laat aankomt kunt u nog genieten van een spectaculaire zonsondergang, waarbij de canyon steeds weer van kleur verandert. Dit mag u eigenlijk niet missen! U overnacht in de directe omgeving van het park.

Dag 7: Grand Canyon National Park - Las Vegas (ca. 450 km)

Wij raden u aan om vroeg op te staan om ook van een prachtige zonsopgang te genieten. Hierna verlaat u via de zuidrand de Grand Canyon en rijdt u naar de Hoover Dam, een van de hoogste door mensenhanden gebouwde dammen ter wereld. Aan het einde van de middag arriveert u weer in Las Vegas voor de overnachting.

Dag 8: Las Vegas - Amsterdam

U heeft nog een hele ochtend om een laatste gokje te wagen en wat laatste inkopen te doen. In de loop van de dag levert u uw huurauto weer in.

Dag 9: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - Las Vegas - Zion National Park - Bryce Canyon National Park - Moab - Canyonlands National Park - Mesa Verde National Park - Monument Valley - Grand Canyon National Park

Bij ons inclusief! - Vliegreis per US Airways - 7 overnachtingen in de door u gekozen accommodatiecategorie. De hotels of lodges liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van uw 1e overnachtingshotel in Amerika - Rand McNally Road Atlas

Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 7 dagen.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203