9daagse autorondreis New England Explorer ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

9daagse autorondreis New England Explorer

***

Dag 1: Amsterdam - Boston

Na aankomst op de luchthaven van Boston haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel. U heeft alvast de gelegenheid om de zeer aangename sfeer van Boston te proeven. U verblijft de komende 2 nachten in Boston.

Dag 2: Boston

Vanmorgen om ca. 08.00 uur ontvangt u van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. Daarna heeft u de hele dag om alle hoogtepunten van Boston te verkennen. Geniet van het oude centrum, met een typische oud Engelse sfeer en smalle straatjes met winkeltjes en restaurantjes. Laat de indrukwekkende historische gebouwen u een beeld geven van deze stad. Vergeet niet een stuk van de Freedom Trail te wandelen en een bezoek te brengen aan Quincy Market.

Dag 3: Boston - Portland (ca. 190 km)

U verlaat Boston en gaat op weg naar het stadje Salem. De stad is vooral beroemd en berucht vanwege de vervolging van heksen in de 17e eeuw en ze schijnen er nog altijd rond te zwerven. Vervolgens rijdt u verder in noordelijke richting en langs de charmante havenstadjes Goucester en Rockport arriveert u in Portsmouth, de oudste stad van New Hampshire. De stad is vooral bekend vanwege haar grote vissersvloot en vele historische gebouwen. Wij raden u aan om naar keuze een heerlijke lunch met vis en schelpdieren te nuttigen in een van de vele prima restaurants. Een lokale specialiteit is de New England Clambake! In de loop van de middag komt u aan in Portland voor de overnachting.

Dag 4: Portland - White Mountains (ca. 190 km)

U rijdt verder in westelijke richting door een mooi natuurlijk landschap, vol met bossen en meren. In de loop van de ochtend komt u aan in het Franconia Notch State Park met de diepe en steile vallei, de Flume Gorge. Met een kabelbaan kunt u naar de top van de ruim 1.200m hoge bergpiek van Cannon Mountain om te genieten van adembenemende uitzichten. Overnachting in de White Mountains.

Dag 5: White Mountains - Green Mountains (ca. 210 km)

Vandaag staat geheel in het teken van kleine, schilderachtige dorpjes, met witte kerkjes en overdekte houten bruggen. Het geheel zou u zo op een ansichtkaart kunnen plaatsen en is beter bekend onder de naam New England. Dichte bossen, glooiende heuvels en blauwe meren bepalen het landschap. Via Stow, een 200 jaar oud bergdorp met de hoogste bergpiek van Vermont: Mt. Mansfield, rijdt u verder naar de stad Burlington, aan Lake Champlain. Aansluitend ruilt u de White Mountains in voor de Green Mountains, waar u tevens zult overnachten.

Dag 6: Green Mountains - Connecticut River Valley (ca. 290 km)

De reis gaat verder in zuidelijke richting naar een van de mooiste natuurgebieden van de staat Massachussetts, de Berkshires. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Hancock Shaker Village, ooit de thuisbasis van de religieuze sekte de Shaking Quakers, die van ruim 6.000 leden in de 19e eeuw is geslonken naar slechts 5 leden op dit moment. U kunt hier kennismaken met hun geloofsovertuigingen en hun zeer principiele en eenvoudige manier van leven. U vervolgt uw reis door een mooie natuur en langs leuke stadjes van de groene staat Vermont. Aan het einde van de middag arriveert u in de Connecticut River Valley voor de de overnachting.

Dag 7: Connecticut River Valley - Cape Cod (ca. 300 km)

U rijdt verder in oostelijke richting door een groen en glooiend landschap en gaat op weg naar de kust. Vroeg in de midag komt u aan in de kleinste staat van de Verenigde Staten: Rhode Island. De stad Newport was en is de speeltuin van diverse, enorm rijke Amerikaanse families zoals in de 19e eeuw de Vanderbilts en de Astors. Vervolgens gaat u op weg naar het schitterende schiereiland Cape Cod voor de overnachting. Wij raden u aan om een bezoek te brengen aan Marthas Vineyard, een prachtig eilandje voor de kust van New England. Hier brengen ook vele beroemde Amerikanen hun vakantie door. Ook kunt u een heerlijke wandeling over de lange, brede stranden maken.

Dag 8: Cape Cod - Boston (ca. 120 km) - Amsterdam

De ochtend kunt u nog gebruiken voor een bezoek aan het stadje Plymouth met de beroemde Plymouth Rock. Hier kwamen de eerste Pilgrims met het schip de Mayflower aan wal en stichtten de eerste, kleine kolonie; het begin van de Verenigde Staten. Vroeg in de middag rijdt u terug naar Boston waar u uw huurauto weer inlevert op de luchthaven.

Dag 9: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - Boston - Portland - White Mountains - Green Mountains - The Berkshires - Connecticut River Valley - Cape Cod - Plymouth Rock

Bij ons inclusief! - Vliegreis per United - 7 overnachtingen, De hotels, Inns en Bed & Breakfast hotels liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van uw 1e overnachtingshotel in Amerika - Gratis Rand McNally Road Atlas

Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 8 dagen





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203