Across America ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Across America

***

De hoogtepunten die je tijdens deze reis zult meemaken, zijn niet in een paar woorden samen te vatten. De enige manier is het daadwerkelijk maken van de reis! Steden als New York, Nashville, Memphis en New Orleans brengen je in het hart van de Amerikaanse muziekcultuur. Nationale parken geven je op deze reis een overdosis landschappelijk schoonheid. Deze reis biedt je de unieke kans om de hoogtepunten van Amerika,...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 New York

De stad die nooit slaapt, zoals Frank Sinatra ooit zong, is een stad die tot de verbeelding van velen spreekt. Uit alle films en TV series heb je misschien het gevoel dat je New York al kent maar in het echt rondlopen op Broadway, Fifth Avenue of in downtown Manhattan geeft echt een kick. Er is vandaag behalve de welkomst informatie om 18 uur geen programma, dus je hebt alle gelegenheid, om de stad zelf te ontdekken.

Dag 02-03 Washington D.C.

We rijden naar Philadelphia en vervolgens Washington DC, regeringszetel en hoofdstad van de VS. Capitol Hill, het Witte Huis, het Smithsonian en Lincoln Memorial zijn maar enkele voorbeelden van de vele highlights in deze stad. 's Avonds zijn de sfeervolle plekken in Georgetown en Chinatown te vinden.

Dag 04 Appalachian Mountains

Op maar 75 mijl van Washington ligt de Appalachian Bergketen, ook wel Blue Ridge genaamd. Uitgestrekte bossen kenmerken dit gebied. Onderweg kun je genieten van de prachtige uitzichten.

Dag 05 Nashville

Vandaag is ons reisdoel Nashville, de stad van de country muziek. De gouden cadillac van Elvis staat tentoongesteld in de Country Music Hall of Fame, wat zeker een bezoekje waard is.

Dag 06 Memphis

Van de country naar de blues; vandaag reizen we naar Memphis. Deze stad is niet alleen bekend om zijn muziek. In deze stad werd Martin Luther King in 1968 vermoord. Een bezoek aan het museum van Burgerrechten is daarom zeer de moeite waard.

Dag 07-08 New Orleans

Meer muziek! Het French Quarter biedt de jazzliefhebber alles wat zijn hartje begeert. In Bourbon Street kom je vele jazzclubs tegen.

Dag 09 Houston

Maak een moerastocht of bezoek een plantage onderweg naar Houston!

Dag 10 Austin

Vandaag rijden we naar Austin en proeven de sfeer van de staat Texas. Austin is de hoofdstad van de live muziek. Langs de rivieroever spelen regelmatig live bandjes.

Dag 11 Carlsbad Caverns

Vandaag een lange reisdag! Via de woestijn van New Mexico komen we in Carlsbad Caverns aan. Op een wandeling naar dit gigantische grottenstelsel kom je vast en zeker zwermen vleermuizen tegen die de donkere nacht invliegen op zoek naar voedsel.

Dag 12 White Sands National Monument

We reizen naar White Sands National Monument; perfect gevormde helderwitte zandduinen zover je oog kan zien.

Dag 13 Tombstone

's Middags komen we aan in het plaatsje Tombstone. Je stapt terug in de tijd in het stadje dat bekend is vanwege het bekendste vuurgevecht uit de tijd van het Wilde Westen.

Dag 14 Saguaro National Park/Phoenix

Onderweg door dit park zie je de gelijknamige en enorme Saguaro cactussen. Hierna rijden we door naar Phoenix, de vijfde stad van de Verenigde Staten.

Dag 15 Monument Valley

Je ziet de meest prachtige rotsformaties als we door Monument Valley rijden. Deze vallei is bekend van vele Western films.

Dag 16 Lake Powell/Western Ranch

Een uitgelezen plek om te zwemmen of te relaxen op het strand. Je kunt ook een paardrijdtocht met een cowboy boeken en van de omgeving genieten.

Dag 17 Grand Canyon

Na een kleine vier uur rijden komen we aan in de Grand Canyon. Je verblijft in het nationale park en kunt te voet de canyon intrekken of een helikoptervlucht boeken om van dit natuurfenomeen te genieten.

Dag 18-19 Las Vegas

Via de woestijn van Arizona arriveren we in Las Vegas, de gokhoofdstad van de wereld. De neonverlichting van de vele casino's zetten deze stad in de woestijn in de schijnwerpers.

Dag 20-21 San Diego

We rijden naar San Diego. Stranden en boulevards maken van deze Californische stad een aangenaam plekje. Seaworld of de San Diego Zoo zijn ook aanraders.

Dag 22 Los Angeles

Halverwege de middag komen we in Los Angeles aan. Hier eindigt een geweldige reis, al kun je je reis hier natuurlijk altijd met een paar dagen verlengen.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Excursies en sightseeing volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local payment USD 50 per week (foodkitty) Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203