Alaskan Discovery ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Alaskan Discovery

***

Alaska, met recht het land van het grote avontuur. Tijdens deze adembenemende reis ontdek je de geweldige schoonheid van de grootste staat van de USA: Alaska. Vanuit Anchorage trekken we door de ongerepte wildernis, reizen we langs hoge bergen, grootse gletsjers en vele meren die Alaska rijk is. Bereid je voor op een ontmoeting met een echte grizzly in een van de vele nationale parken. See you in Alaska!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Anchorage

Je hebt vandaag de tijd om op eigen gelegenheid Anchorage te verkennen. Om 18 uur heb je een welkomst informatie.

Dag 02-03 Denali National Park

We rijden richting Denali National Park. Dit park kent een van de weinige ecosystemen ter wereld, waar grizzly beren, kariboes, wolven en rode vossen nog vrij leven. We blijven een paar dagen in dit mooie natuurgebied waar we kunnen wandelen, raften of een rondvlucht maken over Mt. McKinley, de hoogste berg in Noord-Amerika (6154 m).

Dag 04-05 Wrangell-St. Elias National Park

We rijden door het onaangetaste landschap en genieten van het schitterende uitzicht over de Alaska Range. Wrangell-St. Elias National Park is het grootste Nationale Park van Noord-Amerika, waar we onder meer kunnen wandelen over de vele gletsjers of ijsklimmen. We overnachten in de buurt van McCarthy.

Dag 06-07 Valdez

Via de Thompson pas en langs de Worthington gletsjer rijden we in vier uur naar Valdez. Deze plaats wordt ook wel het Zwitserland van Alaska genoemd, vanwege de witte bergtoppen in de omgeving. Je kunt van hieruit een bezoek aan de Colombia gletsjer brengen, maar het is ook mogelijk om in de buurt de vissen, hiken, fietsen of kayakken.

Dag 08 Anchorage

Via Cooper Valley gaan we terug naar Anchorage, van waaruit het tweede deel van je Alaska avontuur begint. Onderweg vang je misschien nog een glimp op van de prachtige Matasnuska gletsjer. Omdat de reis twee tours combineert, kan het zijn dat er vandaag andere deelnemers bijkomen. 's Middags is er een welkomstinformatie voor het tweede gedeelte van de reis.

Dag 09-10 Homer

Via Turnagain Arm en de National Forest Scenic Byway reizen we naar Homer. Wie weet spot je onderweg wel beluga walvissen! In Homer zullen we een dag gaan zeekayakken (lunch is inbegrepen) en hier geniet je van de schitterende natuur.

Dag 11-13 Seward

Vandaag reizen we naar de kustplaats Seward. We kunnen kiezen uit verschillende optionele activiteiten, zoals een boottocht rond de gletsjers van Kenai Fjords National Park of een wandeltocht via Exit Glacier naar de Harding Icefields.

Dag 14 Hope

In een kleine vier uur bereiken we het stadje Hope, dat bekend is vanwege haar goudverleden. Aan het einde van de 19e eeuw werd hier Alaska's eerste goud gevonden. In Hope is veel te doen, zoals raften en mountainbike. Er zijn ook diverse wandelingen in de omgeving mogelijk.

Dag 15 Anchorage

We reizen weer terug naar Anchorage, waar deze reis eindigt. Hier is je laatste mogelijkheid om de stad te bekijken of te winkelen. Aan het einde van de middag eindigt deze adembenemende rondreis.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting Ontbijten en diners uit maaltijdenpot via local payment (USD 70 per week) Excursies, sightseeing en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Local payment USD 70 per week Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203