Northern Rockies ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Northern Rockies

***

In 15 dagen laten we je kennis maken met het beste van het noordwesten. Tussen Seattle en San Francisco doorkruisen we het ruige landschap en zien de indrukwekkende schoonheid van de vele nationale parken. We bezichtigen onder andere de 'Niagara watervallen van het westen'. Ook zullen we een bezoek brengen aan Reno waar je een gokje kan wagen. Kortom, een reis vol met hoogtepunten.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Seattle

Vandaag begint je reis na aankomst in deze stad, het economisch centrum van het Noordwesten van de VS. Je vindt er talrijke bezienswaardigheden als Space Needle en het eerste Starbuck's koffiehuis. Om 18 uur heb je een welkomst informatie.

Dag 02 Coeur dAlene

Vanuit Seattle ga je naar het Coeur d'Alene meer met zijn prachtig helderblauwe water. Ook het gelijknamige stadje is je bezoek meer dan waard.

Dag 03-04 Glacier National Park

Nadat we de staat Idaho doorkruist hebben komen we aan in het Glacier National Park in noordwest Montana. Prachtige landschappen met hoge bergtoppen, ijzige gletsjers en heldere bergmeren vormen hier het decor. Actievelingen komen hier zonder meer aan hun trekken.

Dag 05 Helena

We vervolgen vandaag onze weg naar het oude goudzoekers stadje Helena. Hier kun je 's middags een heerlijke boottocht maken naar de 'Gates of the Mountains'.

Dag 06-07 Yellowstone N.P.

We rijden zuidwaarts en ontdekken Amerika's eerste nationale park, Yellowstone National Park. Probeer beren te spotten of berggeiten van dichtbij te fotograferen.

Dag 08 Grand Teton National Park

Het is ongeveer 200 km rijden naar Grand Teton National park. Dit park heeft een adembenemende natuur en prachtig wildleven. Je kunt een ferry nemen en vanaf het meer genieten van de schoonheid van de natuur. Ook zijn er talloze wandelmogelijkheden.

Dag 09 Jackson Hole

Het is een klein stukje rijden, voordat we in Jackson Hole aankomen. Vandaag kan een actieve dag worden. Je kunt mountainbiken, hiken of raften op de Snake rivier.

Dag 10 Craters of the Moon National Monument

Vandaag stoppen we eerst bij de pittoreske stad Idaho Falls. Hierna rijden we door naar Craters of the Moon. Dit surrealistische kratergebied huisvest het grootste gebied aan gestolde lavavelden.

Dag 11-12 Snake River Canyon/Lake Tahoe

's Morgens brengen we een bezoek aan Snake River Canyon en Shoshone Falls, ook wel het Niagara van het westen genoemd. Hierna rijden we naar Lake Tahoe. Hier kun je heerlijk zwemmen, watersporten en relaxen. Je kunt er, aan de Nevada-zijde, zelfs een gokje wagen in een van de casino's.

Dag 13-14 Yosemite N.P.

Vandaag rijden we naar het Yosemite National Park, een van de beroemdste parken in de VS. Granieten steenformaties, bruisende watervallen en Redwood bomen trekken bezoekers aan van over de hele wereld. Je kunt hier prachtige rotspartijen als El Capitan, Half Dome of Sentinel Peak beklimmen.

Dag 15 San Francisco

Na een rit van een kleine vier uur kom je aan in San Francisco en heb je nog de laatste mogelijkheid om de stad te bekijken en te winkelen. Hier eindigt een geweldige reis, maar het is altijd mogelijk om een paar nachten te verlengen.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting Excursies, sightseeing en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local Payment USD 50 per week (foodkitty) Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203