Fly Drive Rondreis Familie Rondreis Zuid Afrika 16 Dagen Afbeelding Fly Drive Rondreis Familie Rondreis Zuid Afrika 16 Dagen
Fly Drive Rondreis Familie Rondreis Zuid Afrika 16 Dagen
Bestemming: Rondreizen Zuid Afrika - Fly Drive Zuid Afrika

Fly Drive Rondreis Familie Rondreis Zuid Afrika 16 Dagen


plane hotel car

Zuid-Afrika is niet alleen een paradijs voor volwassenen, uw kinderen zullen ook versteld staan van dit unieke land. Wij hebben deze prachtige rondreis samengesteld om met de hele familie Zuid-Afrika te verkennen. Een bezoek aan het Kruger National Park, waar jullie een safari kunnen maken mag zeker niet ontbreken. Tijdens de safari te voet of per jeep gaan jullie op zoek naar wild en leer je bovendien meer over flora en fauna. In St. Lucia zullen jullie hoogstwaarschijnlijk tijdens een boottocht nijlpaarden en krokodillen zien. Naast het Kruger National Park is Hluhluwe Imfolozi Park wederom een kans om de Big Five te spotten. Een ander avontuur beleven de kinderen in het Gold Reef City thema- en pretpark waar een spannende achtbaan een van de attracties maar ook een ondergrondse rit door de oude mijn tot de mogelijkheden behoren. Kortom deze reis wordt een groot avontuur!



Rondreis van dag tot dag

Dag 1: Amsterdam - Johannesburg - Gold Reef City (ca. 35 km)

In de ochtend gaat jullie avontuur beginnen en vliegen jullie vanaf Amsterdam naar Johannesburg welke in de avond aan zal komen. Na het ophalen van de huurauto rijden jullie naar de accommodatie nabij Gold Reef City waar jullie de komende 2 nachten zullen overnachten.

Overnachting: House on York

Dag 2: Gold Reef City

Gold Reef City en de omgeving is ideaal voor het hele gezin. Liefhebbers van spanning en sensatie kunnen terecht in het thema- en pretpark, waar jullie kunnen ervaren hoe het leven was in de tijd van de goudzoekers. Aan de andere kant van de weg is ook het Apartheid museum, over de turbulente geschiedenis van Zuid-Afrika.

Dag 3: Gold Reef City - Hazyview - Kruger National Park (ca. 415 km)

Na het ontbijt rijdt u richting het Kruger National Park naar het plaatsje Hazyview. Hier zullen jullie de komende 3 nachten verblijven zodat er alle tijd is om in het Kruger National Park op zoek te gaan naar de Big Five. Wat jullie ook zeker niet mogen overslaan is de schitterende Panoramaroute met allerlei highlights. Uiteraard mogen Gods Window, Bourkes Luck Potholes en de Blyde River Canyon dan niet ontbreken! Tijdens de tocht mogen jullie Graskop niet overslaan. Dit gezellige plaatsje met leuke winkeltje heeft ook een restaurant waar heerlijke pannenkoeken gegeten kunnen worden. Harrie's Pancakes is voor de kinderen echt een traktatie.

Overnachting: Rissington Inn

Dag 4: Hazyview (Kruger National Park)

Na het ontbijt is het tijd voor een absoluut hoogtepunt van deze reis: het wereldberoemde Kruger National Park. Het is indrukwekkend om de wilde dieren in hun natuurlijke habitat te zien. Een echt avontuur! Naar de Phabeni gate is het slechts 15 km rijden. Jullie zijn dus zo in het Kruger National Park. Het park is maar liefst 2 miljoen hectare groot, kent een prima netwerk van wegen en is qua vegetatie opgesplitst in gebieden. Het grenst in het noorden aan Zimbabwe en in het oosten aan Mozambique. De grootste concentratie wild is veelal te vinden in het zuidelijk deel van het Krugerpark waar jullie verblijven vanwege het gevarieerde landschap echter het ruige noorden met zijn bekende baobab bomen is ook prachtig. Ieder gebied heeft zo zijn aantrekkingskracht.

Dag 5: Hazyview (Kruger National Park)

Opnieuw een avontuurlijke dag op zoek naar de Big Five: olifant, buffel, leeuw, luipaard en neushoorn. Maar er leven ook vele andere dieren, zoals giraffen, zebras, impalas, bavianen en vele vogelsoorten. Een safari per open Jeep maken maar ook een zgn. bushwalk behoren tot de mogelijkheden. (ter plaatse extra te reserveren).

Dag 6: Kruger National Park - eSwatini (Swaziland ca. 400 km)

Via de Malelanepoort in het zuiden van het Krugerpark wordt al snel het bergachtige en groene koninkrijk Swaziland bereikt. De route naar de hoofdstad Mbabane is adembenemend met bergen, groene pijnbomen, geurige eucalyptussen en prachtige uitzichten. Jullie overnachten in de buurt van Mbabane.

Overnachting: Mantenga Lodge

Dag 7: eSwatini (voorheen Swaziland)

Vandaag kunt u met de kinderen op avontuur in het Milwane Wildlife Sanctuary. In dit park kunnen jullie naast het zoeken naar wild per auto, ook op de mountainbike op pad. Of wat te denken van een tocht te paard door dit geweldige natuurpark. Waarschijnlijk komen jullie onderweg zebras, giraffen, gnoes e.d. tegen. Een aanrader is om 's avonds te eten in Malandelas Farmhouse Restaurant.

Dag 8: eSwatini - Hluhluwe (ca. 350 km)

In de loop van de ochtend verlaten jullie eSwatini en reizen jullie terug naar Zuid-Afrika, richting het wildreservaat. Verschillende dieren, zoals de zwarte en witte neushoorn, olifanten, hyenas, bavianen, buffels, luipaarden en krokodillen voelen zich thuis in dit mooie gebied, maar ook zijn hier vele vogelsoorten te vinden. Jullie overnachten in of nabij het wildreservaat op basis van logies.

Overnachting: Ama Zulu Guest House & Safaris

Dag 9: Hluhluwe - St. Lucia (ca. 200 km)

Voor het ontbijt nog een safari maken; dat kan! De plotselinge verschijning van een neushoorn of olifant is altijd spannend! Na het ontbijt vertrek naar de accommodatie in St. Lucia, vlakbij het beroemde Hluhluwe/Umfolozi National Park waar de witte neushoorn van uitsterving gered werd. Op het meer van St. Lucia zijn schitterende boottochten te maken, waar de kans om nijlpaarden en krokodillen te zien erg groot is! Jullie verblijven hier 2 nachten.

Overnachting: Ndiza Lodge & Cabins

Dag 10: St.Lucia 

Na het ontbijt heeft u de hele dag de tijd om per auto het iSimangaliso Wetland Park te gaan bewonderen. Neem de snorkel mee want bij Cape Vidal kun je prachtig snorkelen. Ook een game drive in het Westelijke gedeelte van het park behoort tot de mogelijkheden, georganiseerd dan wel met eigen vervoer. Neem ook een kijkje in het gezellig plaatsje St. Lucia en ga heerlijk lunchen bij Times Square.  

Dag 11: St. Lucia - Umhlanga (ca. 60 km)

Genieten van het strand of een bezoek aan het nabijgelegen Durban behoren vandaag tot de mogelijkheden. Deze stad heeft veel te bieden voor de hele familie. Het warme water van de Indische Oceaan, de lange boulevard en het slangenpark, watersporten, restaurants en winkeltjes en natuurlijk het Ushaka Marine World met het grootste aquarium van Afrika.

Overnachting: Sylvan Grove

Dag 12: Umhlanga - Drakensbergen (ca. 300 km)

Twee dagen lang kunt u genieten van de frisse berglucht en het natuurschoon van de Drakensbergen. Een verblijf van 2 nachten staat op het programma. De Drakensbergen zijn een goed uitgangspunt voor wandel- en fietstochten in de omgeving of een boottocht bij Belpark Dam.

Overnachting: The Cavern

Dag 13: Drakensbergen

Een dag uitrusten en helemaal niets doen dat kan vandaag! Mochen jullie wel een activiteit willen ondernemen denk dan bijvoorbeeld aan een canopy tour voor de waaghalzen of wat te denken van Chocolate Heaven voor een chocolade ervaring die je niet snel zult vergeten. Een bezoek aan het Amfitheater met zijn steile rotswand van 110 m hoog en 5 km breed is ook indrukwekkend of een tocht per paard behoort tot de vele mogelijkheden.

Dag 14: Drakensbergen - Johannesburg (ca. 420 km)

Langs de Drakensberg keten rijden jullie naar de laatste accommodatie van deze mooie reis. De accommodatie ligt in of nabij de Magaliesberg regio in Johannesburg. Willen jullie nog wild spotten dan kan dat. Er zijn een aantal game reserves zoals Plumari, The Rhino & Lion nature reserve en Heia Safari Ranch.

Overnachting: Outlook Lodges

Dag 15: Johannesburg

Alweer de laatste dag van jullie prachtige reis. Een rondleiding door Soweto (township) is mogelijk of een bezoek aan Lesedi Cultural Village. The Cradle of Humankind (werelderfgoed) waar jullie opgravingen kunnen vinden en kunnen genieten van prachtige vergezichten is ook een mooie afsluiter van jullie rondreis alvorens jullie de huurauto inleveren en 's avonds terugvliegen naar Amsterdam

Dag 16: Johannesburg

Aankomst op Schiphol.

Bijzonderheden:
De prijs van deze reis is per persoon en gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar. Is uw kind (of kinderen) onder de 18 jaar dan dient u bij de Gemeente waar uw kind(eren) geboren zijn een geboorte-akte aan te vragen. (niet in de Gemeente waar uw kind(eren) woonachtig zijn. Deze wetgeving is in 2015 in het leven geroepen om de handel in kinderen te voorkomen. 



Hotels

Dag 1: Amsterdam - Johannesburg - Gold Reef City (ca. 35 km)
Dag 2: Gold Reef City
Dag 3: Gold Reef City - Hazyview (ca. 415 km)
Dag 4: Haziview (Kruger National Park)
Dag 5: Hazyview (Kruger National Park)
Dag 6: hazyview (Kruger National Park) - Swaziland (ca. 400 km)
Dag 7: Swaziland
Dag 8: Swaziland - Hluhluwe (ca. 350 km)
Dag 9: Hluhluwe - St. Lucia (ca. 200 km)
Dag 10: St.Lucia
Dag 11: St. Lucia - Umhlanga (ca. 60 km)
Dag 12: Umhlanga - Drakensbergen (ca. 300 km)
Dag 13: Drakensbergen
Dag 14: Drakensbergen - Johannesburg (ca. 420 km)
Dag 15: Johannesburg - Asterdam
Dag 16: aankomst Amsterdam



Locatie


Vluchten
Deze reis wordt uitgevoerd met vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u.
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting en evt conservation fee voor behoud wildpark)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van 7,5 miljoen euro euro 
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.

Dag tot dag in het kort:

Dag 1: Amsterdam - Johannesburg - Gold Reef City (ca. 35 km)
Dag 2: Gold Reef City
Dag 3: Gold Reef City - Graskop (ca. 400 km)
Dag 4: Graskop - Kruger National Park (ca. 180 km)
Dag 5: Kruger National Park
Dag 6: Kruger National Park - Swaziland (ca. 400 km)
Dag 7: Swaziland - Hluhluwe (ca. 350 km)
Dag 8: Hluhluwe - St. Lucia (ca. 200 km)
Dag 9: St.Lucia - Umhlanga (ca. 60 km)
Dag 10: Umhlanga
Dag 11: Umhlanga - Drakensbergen (ca. 300 km)
Dag 12: Drakensbergen
Dag 13: Drakensbergen - Pretoria (ca. 420 km)
Dag 14: Pretoria
Dag 15: Pretoria - Johannesburg (ca. 60 km)
Dag 16: Amsterdam



Fly Drive Rondreis Familie Rondreis Zuid Afrika 16 Dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203