Stockholm Shoppen enen Cruisen Afbeelding Stockholm Shoppen enen Cruisen
Stockholm Shoppen en Cruisen ***
Bestemming: Rondreizen Zweden - Shortbreak

Stockholm Shoppen en Cruisen

***


5 Dagen

Stockholm, stad gebouwd op eilanden, dus omringd met veel water. Een shortbreak vol shoppen, musea, kunst en cultuur en geniet de laatste 2 dagen aan boord van de Birka Paradise cruise door de archipel en de Baltische Zee.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Stockholm

U gaat op eigen gelegenheid naar Stockholm en checkt in in het Quality Prince Philip hotel (of gelijkwaardig) ten zuiden van het centrum. Vanaf het hotel zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar het centrum.

Dag 2 en 3: Stockholm

Ontdek zelf de schitterende hoofdstad. U ontvangt een Stockholm Card met een geldigheid van 48 uur waarmee u o.a. gratis openbaar vervoer heeft, alsmede gratis toegang tot veel musea en bezienswaardigheden. Het Vasa Museum, Gamla Stan, het Drottningholm Paleis, het Openluchtmuseum Skansen en het Nationaal Museum zijn enkele topattracties.

Dag 4: Birka Cruise

U heeft nog de hele dag de tijd om bijvoorbeeld lekker te winkelen. Om 18.00 uur gaat u aan boord van de luxe cruise Birka Paradise. U vaart komende 22 uur door de archipel van Stockholm en de Baltische Zee. Via Mariehamn keert u de volgende dag weer terug. U overnacht aan boord in een comfortabele hut en er zijn diverse restaurants, bars, een zwembad met ligstoelen en diverse terrassen waar u heerlijk van de zon kunt genieten.

Dag 5: Einde shortbreak

Het onbijt aan boord is inbegrepen. U vaart nog een groot deel van de dag en keert dan om 15.45 uur terug. Daarna gaat u naar de luchthaven voor uw terugvlucht of met de eigen auto naar uw volgende reisdoel.

Quality Prince Philip Hotel* (of gelijkwaardig)

Ligging In de wijk Kungens Kurva, op 10 minuten afstand vanaf het centrum van Stockholm. Er zijn uitstekende verbindingen per openbaar vervoer. Het hotel ligt naast een groot winkelcentrum met meer dan 200 winkels.

Faciliteiten Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, fitnessruimte en sauna.

Kamers Comfortabel ingericht met telefoon, tv, gratis Wifi. Badkamer met bad of douche, toilet en fohn.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet.

Inbegrepen * 3 Overnachtingen in een 2/3-persoonskamer met bad of douche en toilet o.b.v. logies en ontbijt Stockholm Card voor 48 uur Cruise met de luxe Birka Paradise

Niet inbegrepen Vervoer naar en van Zweden v.v. Transfer luchthaven-hotel v.v. (Openbaar) vervoer tijdens de shortbreak Overige maaltijden en entree's



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Stockholm Shoppen en Cruisen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203