Gypsy Wind Cruiseschip Alaska
Bestemming: Duikvakantie Alaska - Liveaboard Alaska

Gypsy Wind Cruiseschip Alaska




Kom aan boord van het Gypsy Wind zeiljacht voor een avontuurlijke cruise in Alaska. Aangepast met bepaalde specificaties, de SV Gypsy Wind Alaska biedt alles aan voor een unieke vakantie. Het interieur en accommodatie zijn vergelijkbaar met veel grotere jachten en heeft een comfortabele hoofdsalon, ruime inloop cockpit en 3 hutten. Elke hut heeft een eigen en-suite badkamer, grote bedden en voldoende opbergruimte. Er is ook een leeslamp en ventilator voor extra comfort. De master-hut heeft een kingsize bed, een kleine bank, een bureau en zelfs een bad in de badkamer voor extra comfort.

Geniet van de heerlijke lokale gerechten onder de sterren, vers bereid door de chef-kok aan boord. Gasten krijgen de gelegenheid om te jagen en te zoeken naar eetwaren zoals bessen, kruiden, groenten, champignons en nog veel meer, aangezien de Gypsy Wind zowel outdoor als culinaire avonturen levert. Eindig uw dag vol avontuur met wat ontspanning in de ruime jacuzzi op het achterdek.

Natuurliefhebbers zullen genieten van hun tijd aan boord van de Gypsy Wind zeilboot en de gepassioneerde en ervaren bemanning kijkt ernaar uit om de schoonheid van Alaska met iedereen te delen. Cruises variëren van 7-14 nachten en verkennen het adembenemende landschap van Zuidoost-Alaska. Wandelen, kajakken en vissen staan op de agenda. Van walvissen spotten tot gletsjers, zeeleeuwen tot beren zien, een zeilcruise aan boord van een kleinere boot als de Gypsy Wind zorgen voor herinneringen die voor altijd bij u zullen blijven.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203