Westward Cruiseschip Alaska
Bestemming: Duikvakantie Alaska - Liveaboard Alaska

Westward Cruiseschip Alaska




Het MV Westward jacht biedt spannende cruises naar Alaska van mei tot september. Ze is ontworpen door de beroemde architect L.E. 'Ted Geary', en haar maritieme geschiedenis is sinds 1924 vastgelegd in het US National Register of Historic Places. De MV Westward kan 8 passagiers onderbrengen in 4 comfortabele cabines, waardoor ze een intieme cruise aanbiedt. Iedere cabine is uitgerust met een- of tweepersoonsbedden, een en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel en een porthole dat uitkijkt op de zee. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van gemeenschappelijke ruimtes zoals de indoor salon en een overekt gedeelte op het zonnedek. Het achterste dek is de perfecte plek om te genieten van het diner of het spectaculaire uitzicht over Alaska. De maaltijden aan boord van de Westward zijn een belangrijk onderdeel van de reis en worden klaargemaakt met verse ingredienten uit Alaska.

Er is geen airconditioning aan boord van de Westward, maar dit is dan ook niet nodig. Het schip is zo ontworpen dat de koele nachtlucht vrij door het schip kan stromen, zodat u in slaap valt met het geluid van de ademende walvissen op de achtergrond.

De cruises van de MV Westward worden al jaren zorgvuldig gepland door de toegewijde en gepassioneerde bemanning. Het doel is om gasten de mooiste gebieden van Zuid-Oost Alaska te laten zien en daarom zijn de reisroutes verfijnd tot de beste fjorden, schitterende grotten en afgelegen inhammen. Daarnaast varen de cruises langs de Inside Passage, een lang zout water kanaal met duizenden eilanden of de Zuid-Oostelijke Western Passages, waar u beren langs de kustlijn kunt spotten en met de lokals kunt praten over hun geschiedenis.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203