19 daagse individuele rondreis Highlights of Australia Afbeelding 19 daagse individuele rondreis Highlights of Australia
19 daagse individuele rondreis Highlights of Australia ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

19 daagse individuele rondreis Highlights of Australia

***

Deze individuele rondreis doet in korte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden aan in Australie. U bezoekt de 2 grootste steden van het land: het bruisende Sydney en het mooie en groene Melbourne. Ook 3 van de meest spectaculaire attracties staan op het programma: het kleurrijke Great Barrier Reef, het mystieke Red Centre en het prachtige Kakadu National Park. Wilt u binnen niet al te lange tijd een goed beeld...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Sydney

Uw reis begint op Schiphol waar u incheckt voor de vlucht naar Sydney via Hong Kong.

Dag 2: Sydney

U arriveert in de avond in Sydney, waar u 3 nachten verblijft.

Dag 3 en 4: Sydney

U heeft 2 dagen de tijd om Sydney te verkennen. Bij uw verblijf is een 2-daagse See Sydney and Beyond Card inbegrepen, waarmee u bij ca. 40 attracties en excursies korting krijgt of gratis entree. Zo kunt u o.a. de volgende activiteiten ondernemen: een gratis halve dagexcursie naar de noordelijke stranden van Sydney, een tour door Sydney of op bepaalde dagen een gratis spectaculaire harbourjet boottocht door de haven van Sydney.

Dag 5: Sydney - Cairns

U vliegt naar het tropische Cairns, het centrum van Queensland en toegangspoort tot het Great Barrier Reef en de tropische regenwouden. De rest van de dag is ter vrije besteding. U verblijft 3 nachten in Cairns.

Dag 6: Great Barrier Reef

Een reis door Australie is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan het door UNESCO beschermde Great Barrier Reef. Het is bijna 2.000km lang en bestaat uit vele prachtige koraalriffen en paradijselijke eilandjes. U reist per bus naar Port Douglas, waar u aan boord gaat van de MS Quicksilver voor uw boottocht naar het Outer Barrier Reef. U kunt hier bij het platform zwemmen, snorkelen of een excursie per glasbodemboot maken. Tegen bijbetaling kunt u duiken. Een lunchbuffet is inbegrepen.

Dag 7: Cairns

Vandaag heeft u de keuze uit 2 verschillende dagexcursies (inbegrepen, vooraf te reserveren). U kunt een dagexcursie maken naar Cape Tribulation, waar het regenwoud aan zee grenst, en het magische Daintree Rainforest. Of u kunt per trein een dagexcursie maken naar Kuranda en Tjapukai Aboriginal Cultural Park per trein en u gaat terug per skyrail. In Kuranda zijn dagelijks levendige markten met lokale handwerkkunst, souvenirs en eten en drinken.

Dag 8: Cairns - Darwin

U vliegt in de avond naar Darwin, de tropische hoofdstad van het Northern Territory.

Dag 9: Darwin - Kakadu National Park

U vertrekt per bus naar het prachtige Kakadu National Park, waar u onder andere een bezoek brengt aan het Warradjan Aboriginal Cultural Centre en Nourlangie Rock. Tevens maakt u een boottocht op de Yellow Water billabong. Pas op voor de krokodillen!

Dag 10: Kakadu National Park - Darwin

In de ochtend kunt u een rondvlucht maken over Arnhem Land (ter plaatse extra te reserveren). U rijdt naar Ubirr, waar u eeuwenoude aboriginal rotstekeningen kunt aanschouwen. Na de lunch maakt u een boottocht op de East Alligator rivier onder begeleiding van een aboriginal gids, die u meer over deze regio vertelt. U verblijft in Darwin.

Dag 11: Litchfield National Park

U rijdt vandaag naar het prachtige natuurgebied van Litchfield National Park. U ziet hier prachtige watervallen, diepe kloven, zeer hoge termietenheuvels en u kunt bij de Wangi waterval een heerlijk verfrissende duik nemen. De lunch is vandaag inbegrepen.

Dag 12: Darwin - Alice Springs

U vliegt vandaag naar The Alice. De middag is om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.

Dag 13: Alice Springs - Ayers Rock

U vertrekt per bus richting Ayers Rock. Onderweg maakt u een stop bij een kamelenboerderij. Vervolgens rijdt u naar de Olgas, een verzameling van 36 grote, ronde rotskoepels. U maakt hier een wandeling door dit prachtige gebied. s Avonds geniet u van de zonsondergang bij Ayers Rock, waarbij de rots een aantal spectaculaire kleurveranderingen ondergaat.

Dag 14: Ayers Rock - Kings Canyon

Vroeg in de ochtend kunt u de zonsopgang meemaken, waarna u de mogelijkheid heeft om Ayers Rock te beklimmen. U kunt ook onder begeleiding een wandeling naar de waterbron van Mutitjulu maken of een Mala wandeling om de rots. In de middag bezoekt u de adembenemende Kings Canyon in Watarrka National Park, waar u 1 nacht verblijft.

Dag 15: Kings Canyon - Alice Springs

Vanochtend verkent u Kings Canyon. Dit ravijn wordt als een van de mooiste landschappen van het Red Centre gezien. U maakt een wandeling langs de rand van dit ravijn, met de Lost City en de Garden of Eden. Als alternatief kunt u de minder zware wandeling maken door de schaduwrijke kloof. s Middags keert u per bus terug naar Alice Springs.

Dag 16: Alice Springs - Melbourne

Laat in de ochtend vliegt u naar Melbourne, de 2e stad van Australie. U vindt hier veel koloniale gebouwen en Melbourne wordt dan ook gezien als een van de mooiste 19e eeuwse steden ter wereld. U kunt er volop winkelen en de stad kent vele goede restaurants. U verblijft 2 nachten in een centraal gelegen hotel.

Dag 17: Melbourne

Ook vandaag heeft u de keuze uit 2 excursies. U kunt deelnemen aan een stadstour met een boottocht op de Yarra rivier of een dagtour naar de beroemde wijngaarden in de Yarra Valley (inbegrepen, vooraf te reserveren).

Dag 18: Melbourne - Amsterdam

Vroeg in de ochtend dient u zich op de luchthaven te melden voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Natuurlijk behoort een verlenging in Melbourne of elders in Australie, Nieuw-Zeeland of op de stranden van Fiji ook tot de mogelijkheden!

Dag 19: Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Inbegrepen highlights * De metropolen Sydney en Melbourne Great Barrier Reef Kakadu National Park Litchfield National Park The Red Centre

Bij ons inclusief! Intercontinentale vluchten per Cathay Pacific Binnenlandse vluchten per Qantas Airways 16 overnachtingen volgens programma 4 x lunch 2 dagen See Sydney and Beyond Card (exclusief vervoer) Dagexcursie Great Barrier Reef Dagexcursie Cairns Excursie Melbourne



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

19 daagse individuele rondreis Highlights of Australia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203