23 daagse individuele wereldreis Grand Downunder Discovery Afbeelding 23 daagse individuele wereldreis Grand Downunder Discovery
23 daagse individuele wereldreis Grand Downunder Discovery ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

23 daagse individuele wereldreis Grand Downunder Discovery

***

Tijdens deze drieweekse reis doet u de hoogtepunten in zowel Australie als Nieuw-Zeeland aan. U reist individueel en de excursies en het vervoer overland worden in internationaal gezelschap uitgevoerd. In Australie ziet u onder meer Sydney, de Outback en het Great Barrier Reef. In Nieuw-Zeeland ontdekt u zowel het Noorder- als Zuidereiland met de prachtige natuur. Aan het einde van de reis verblijft u vier nachten...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Sydney

U vliegt vanaf Schiphol, via Hong Kong naar Sydney.

Dag 2: Sydney

U arriveert in de avomd in Sydney, Australie, Na aankomst heeft u een prive transfer naar uw accommodatie.

Dag 3: Sydney

In de ochtend maakt u een stadstour langs de hoogtepunten van deze wereldstad, welke eindigt in de haven. De middag is ter vrije besteding.

Dag 4: Blue Mountains

U brengt een bezoek aan het Featherdale Wildlife Park, waar u ontbijt met enkele typisch Australische bewoners, zoals de koala. Vervolgens rijdt u naar de Blue Mountains. Bij het historische plaatsje Hartley Vale gaat u op zoek naar de vele kangoeroes die hier leven. In het hart van de Blue Mountains geniet u van een heerlijke lunch, waarna u op pad gaat naar Scenic World. Hier bevindt zich de steilste spoorbaan ter wereld. U geniet van het uitzicht op de Three Sisters en maakt een wandeling door het regenwoud. Op de terugweg stopt u bij de Wentworth watervallen voor een glas champagne (of sinaasappelsap), voordat u het nationaal park verlaat en terugkeert naar de stad.

Dag 5: Sydney - Alice Springs

In de ochtend vliegt u naar Alice Springs. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en de rest van de middag is ter vrije besteding.

Dag 6: Alice Springs - Ayers Rock

U maakt een driedaagse tour door de Red Centre. s Middags verkent u de Olgas met de bekende Valley of The Winds. Tegen zonsondergang kunt u genieten van het prachtige kleurenspel bij Ayers Rock.

Dag 7: Ayers Rock - Kings Canyon

Na een indrukwekkende zonsopgang bij Ayers Rock kunt u een wandeling maken naar Mutitjulu Waterhole of rondom Uluru wandelen. Desgewenst kunt u Ayers Rock beklimmen. In de middag rijdt u naar Kings Canyon in Watarrka National Park.

Dag 8: Kings Canyon - Alice Springs

In de ochtend verkent u de adembenemende Kings Canyon. U maakt een wandeling langs de rand van dit ravijn met de Garden of Eden, of door de schaduwrijke kloof. s Middags keert u terug naar Alice Springs.

Dag 9: Alice Springs - Cairns

In de middag vliegt u van Alice Springs naar Cairns, de toegangspoort tot het Great Barrier Reef. Na aankomst heeft u een transfer naar uw accommodatie.

Dag 10: Great Barrier Reef

U vertrekt vanaf Cairns naar Port Douglas, waar u aan boord gaat voor een tocht naar het Outer Barrier Reef, inclusief lunch. U kunt heerlijk zwemmen, snorkelen boven de prachtige koraalriffen en een excursie per glasbodemboot maken.

Dag 11: Cairns - Auckland

Via Brisbane of Sydney vliegt u naar Auckland, Nieuw-Zeeland. U arriveert vroeg in de avond en wordt direct naar uw accommodatie gebracht.

Dag 12: Auckland - Waitomo - Rotorua

U verlaat Auckland en rijdt naar Waitomo, waar u een wandeling en boottocht maakt door de fascinerende gloeiwormgrotten. In de namiddag arriveert u in Rotorua. s Avonds gaat u naar een Maori Hangi & Concert, waarbij het eten op traditionele wijze wordt bereid.

Dag 13: Rotorua

Rotorua biedt vele gezichten. U bezoekt de borrelende modderpoelen in het Whakarewarewa Thermal Reserve. Ook leert u over de verschillende tradities van de Maori bij het Maori Arts and Craft Institute. De avond is ter vrije besteding.

Dag 14: Rotorua - Queenstown

U vliegt s ochtends naar het veelzijdige Queenstown op het Zuidereiland, voor drie overnachtingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 15: Milford Sound

Vandaag verkent u een van s werelds mooiste nationale parken: Fiordland National Park. U rijdt naar Milford Sound, een schitterende fjord. U maakt hier een boottocht door de fjord, waarbij u Mitre Peak passeert.

Dag 16: Queenstown

U heeft een gehele dag ter vrije besteding.

Dag 17: Queenstown - Christchurch

U reist noordwaarts door een prachtig gebied via Mount Cook naar Christchurch voor de laatste overnachting in Nieuw-Zeeland.

Dag 18: Christchurch - Fiji

U vliegt aan het eind van de ochtend via Auckland naar Nadi op Fiji. Na aankomst in de vroege avond wordt u verwelkomd en naar uw accommodatie gebracht.

Dag 19 t/m 21: Fiji

U heeft 3 heerlijke dagen om te relaxen aan het strand of u kunt een excursie boeken naar een van de vele eilanden (ter plaatse extra te reserveren).

Dag 22: Fiji - Amsterdam

U wordt aan het eind van de dag naar de luchthaven gebracht en vliegt via Hong Kong naar Amsterdam.

Dag 23: Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Inbegrepen highlights De metropolen Sydney en Auckland Ayers Rock Great Barrier Reef Rotorua Milford Sound Tropisch Fiji

Bij ons inclusief! Vluchten per Cathay Pacific, Qantas Airways en Air Fiji 20 overnachtingen volgens programma 4 x ontbijt, 2 x lunch en 1 x diner Excursies in internationaal gezelschap Vele transfers Alle genoemde excursies inclusief entreegelden



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

23 daagse individuele wereldreis Grand Downunder Discovery 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203