Aqua Cat Liveaboard Bahamas
Bestemming: Duikvakantie Bahamas - Liveaboard Bahamas

Aqua Cat Liveaboard Bahamas




De luxueuze, 31 meter lange Aqua Cat liveaboard is de perfecte manier om het fascinerende onderwaterleven van de Exuma Cays op de Bahama's comfortabel en in stijl te ontdekken. De Aqua Cat heeft 11 ruime hutten voor maximaal 30 gasten. Elke hut heeft z'n eigen airconditioning en badkamer, en een groot bed om lekker op te kunnen relaxen. De vier twin-hutten hebben twee uitklapbare bedden waardoor er dus nog twee extra gasten kunnen slapen. Dit is een goede optie voor bijvoorbeeld een familie of groep van vier personen. In het riante restaurant van de Aqua Cat worden de maaltijden geserveerd met een ruime keuze aan gerechten. Als je speciale dieetwensen hebt, zoals vegetarisch, veganistisch of glutenvrij, geef deze dan van te voren door zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Er is volop ruimte voor relaxen in de grote salon, het al fresco-dek met hangmatten en barbecue, of het zonnedek waar je lekker kunt opwarmen tussen de duiken door of kunt genieten van een cocktail aan het einde van de dag. De salon heeft een entertainment system en mogelijkheden voor het bewerken van je video's.

Het duiken op deze catamaran gebeurt vanaf het ruime en goed ingerichte duikdek. Hier vind je ook toiletten en douches, water voor het afspoelen van je uitrusting, duikladders en cameraplekken met oplaadpunten. Ook is er nitrox beschikbaar. Met meer dan 200 verschillende duikplekken, waarvan sommigen alleen toegankelijk zijn voor liveaboards, zijn er genoeg mogelijkheden voor duikers om de kristalheldere wateren van de Bahama's te ontdekken. Er zijn ook verscheidene landexcursies voor de niet-duikers of voor duikers die even een pauze willen nemen.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203