Blackbeards Morning Star
Bestemming: Duikvakantie Bahamas - Liveaboard Bahamas

Blackbeards Morning Star




Het Blackbeard's Morning Star liveaboard is het zusterschip en tweelingzusje van Blackbeard's Sea Explorer. Dit schip organiseert het hele jaar door betaalbare liveaboardtrips naar de bekende duikplekken op de Bahama's. Je krijgt op dit liveaboard zeker waar voor je geld met maximaal 19 duiken per week, en alle maaltijden, snacks en (alcoholische) dranken (inclusief rum punch) inbegrepen in de prijs.

De Morning Star heeft drie slaapvertrekken met eenpersoons- of tweepersoonsbedden en met een gordijn tussen de bed voor privacy. Tussen de duiken door kun je ontspannen voorop de boeg of binnen in de salon met airconditioning.

De duiken vinden plaats in het kristalheldere water van de Exuma Cays. Er is geen vaste reisroute: de crew en kapitein varen je naar de beste plekken op dat moment, afhankelijk van de weersomstandigheden. Met meer dan 250 verschillende duikplekken, is er voor iedereen wel een geschikte plek. Van fascinerende duiken met haaien en snelle stromingsduiken tot steile muren en 'blue holes': je vindt hier zonder twijfel het beste wat de Bahama's te bieden hebben.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203