Bahamas Aggressor
Bestemming: Grand Bahama - FREEPORT

Bahamas Aggressor




De intieme M/V Bahamas Aggressor, voorheen bekend als de Carib Dancer, is een 30 meter lang luxueus jacht. Er is plaats voor maximaal 14 gasten, die in alle comfort de duikplekken van de Exuma-eilanden en de Cays op de Bahama's kunnen bezoeken. Elk van de vijf ruime en luxe hutten heeft een tweepersoonsbed met een eenpersoonsbed erboven. De Quad Stateroom heeft twee stapelbedden waar in totaal vier gasten kunnen slapen. Alle hutten hebben hun eigen badkamer, airconditioning, televisie met dvd-speler en haardroger.

De goed uitgeruste salon heeft een compleet entertainmentsysteem waar duikers hun video's kunnen laten zien of waar je een film kunt kijken. Aan boord van de M/V Bahamas Aggressor zullen zowel populaire lokale gerechten als internationale maaltijden worden opgediend. De bar is goed gevuld met fruitsappen, frisdranken, thee, koffie en een aantal lokale bieren en wijnen. Er is een attente en goed getrainde bemanning aan boord de Bahamas Aggressor die er alles aan zal doen om het de gasten naar de zin te maken, zowel in als uit het water.

Met de M/V Bahamas Aggressor kun je tot wel vier duiken per dag maken, waaronder een nachtduik. Duikers kunnen genieten van het kristalheldere water, steile muren en prachtige koraalriffen vol met leven. Denk bijvoorbeeld aan haaien, roggen, barracuda's en baarzen. De M/V Bahamas Aggressor vertrekt het hele jaar door vanuit Nassau op de Bahama's en organiseert duiksafari's van 7 dagen.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203