Compass Point Beach Resort incl 5 dagen duiken Afbeelding Compass Point Beach Resort incl 5 dagen duiken
Compass Point Beach Resort incl 5 dagen duiken
Bestemming: New Providence - Nassau

Compass Point Beach Resort incl 5 dagen duiken


Compass Point is een boutique hotel gelegen op minder dan 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Nassau aan de rand van de Atlantische Oceaan en Love Beach. Omringd door gebladerte en een felgekleurde muur bieden alle hutseen uitzonderlijke privacy. De kleuren van de accommodatie zijn geinspireerd door het Bahamaanse Carnaval Junkanoo. Deze kleuren, gecombineerd met het groene loof, palmbomen...

Hotel o.b.v. Logies



9-daagse duikreis Compass Point Beach Resort incl 5 dagen duiken

Compass Point

Compass Point is een boutique hotel gelegen en wordt omringd door struiken en bomen en een felgekleurde muur. Alle huts bieden een uitzonderlijke privacy. De kleuren van de accommodatie zijn geinspireerd door het Bahamaanse Carnaval Junkanoo. Deze kleuren, gecombineerd met het groene loof, palmbomen en brede uitgestrektheid van de Atlantische Oceaan, met zijn verschillende tinten van blauw, maken deze accommdatie een van de meest pittoreske in het Caribisch gebied. De kamers zijn voorzien van airconditioning, en hebben een wit interieur met houten accenten. Elke kamer heeft een balkon met een prachtig uitzicht. Het Compass Point beschikt over een binnen- en buiten restaurant, bar en zwembad.

Ligging

Het hotel ligt op minder dan 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Nassau aan de rand van de Atlantische Oceaan en Love Beach.

Kamers

Studio Huts

De Studio Huts liggen dichtbij het zwembad, het restaurant en de twee bars. Elke hut heeft een queen size bed en een balkon met uitzicht over zee.

Sea Front Huts (prijs op aanvraag)

De Sea Front Huts liggen dichtbij de oceaan. Op winderige dagen kunt u de ocean spray aan uw blote voeten voelen. Elke hut heeft king size bed en een balkon met een 180° uitzicht over de oceaan.

Elevated Sea Front Huts (prijs op aanvraag)

Deze verhoogd huts, ongeveer 12 meter boven de grond, liggen aan rand van de oceaan en hebben een kingsize bed en een balkon met een 180 ° uitzicht over de oceaan. De beneden verdieping is uitgerust met een kitchenette, terras en picknicktafel - uw eigen buitenruimte voor een drankje en het prepareren van een hapje.

9-daagse duikreis inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Nassau v.v.
  • Transfers van de luchthaven naar de accommodaties en v.v.
  • 7 nachten overnachtingen
  • Verzorging o.b.v. basis van logies
  • 5 dagen duiken, 2 duiken per dag inclusief fles/lucht/lood

Optioneel: sharkfeeding adventure 175.- p.p.

Duiken

Stuart Cove's Dive heeft meer dan 30 jaar ervaring in het duiken op de riffen, wrakken en koraalmuren en het beste ontdekt wat de Bahamas te bieden hebben. Elke ochtend worden 2 tank duiken gemaakt. U wordt rond 8 uur opgehaald bij het hotel.

Top 5 duiken

  • Haaien voeden
  • Onderwater Hollywood
  • Wrakken
  • Grote dieren
  • Riffen en muren

De eerste duik is altijd een mooie muur. Gemiddeld beginnen de muren op 12 meter, hoewel sommige dieper gelegen zijn. Elke duikstek langs de muur is anders en uniek op zijn eigen manier. De muren zijn prachtig voor zowel nieuwe als ervaren duikers. Uw divemaster leidt het duiken naar ca. 24 meter diepte gedurende 30 minuten, maar hij is flexibel als u er de voorkeur aan geeft op de hoogte blijven van de ondiepere richel, terwijl anderen een beetje dieper gaan. De tweede duik is of wel een ondiep rif of wrak duiken. Er zijn een aantal prachtige riffen elk met verschillende koraalformaties en leven. U kunt duiken op een 35 meter vrachtschip op 15 m diepte, het beroemde James Bond wrak op 12 m diepte, of duiken op de Cessna gebruikt in de film JAWS. Op de dag zelf wordt besloten waar gedoken wordt. Dit houdt ons flexibel en kan er rekening worden gehouden met de weersomstandigheden en de voorkeuren van de deelnemers

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Compass Point Beach Resort incl 5 dagen duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203