11 Daagse Fly Drive Tour Litouwen Afbeelding 11 Daagse Fly Drive Tour Litouwen
11 Daagse Fly Drive Tour Litouwen
Bestemming: Rondreizen Baltische Staten - Fly Drive Baltische Staten

11 Daagse Fly Drive Tour Litouwen




DAG 1

Onze chauffeur zal u ontmoeten in de aankomsthal en u naar uw hotel brengen (ze houden een bord met uw naam erop).



DAG 2

Ambachtenworkshop in Vilnius

Geniet van een handwerksessie van een halve dag in Vilnius. Kies uit een selectie van aardewerk, kaarten weven, keramiek of textiel ambachten. De rest van de tijd kunt u genieten van deze prachtige groene oude stad wandel door de geplaveide straten, de parken, de straatcafés of uitstekende restaurants.



DAG 3

Zelf rijden van Vilnius naar Anyksciai

Uw huurauto wordt bij uw hotel afgeleverd door onze lokale partners en u kunt uw self-drive tour beginnen.

De rit van Vilnius naar Anyksciai direct duurt ongeveer 1,5 uur, maar er is veel te zien onderweg en u moet zeker enkele van de bezienswaardigheden bezoeken, buiten de gebaande paden gaan om lokale dorpen te verkennen of onderweg stoppen voor een lokale lunch.



DAGEN 4 & 5

Vrije dagen. Huur fietsen om het prachtige lokale landschap langs de rivierfietspaden te verkennen, bezoek het etnografische paardenmuseum, smalspoorlijn, boomtoppenwandeling, geniet van een heerlijke maaltijd in een lokaal restaurant of ontspan in de spa van het hotel!


 

DAG 6

Zelf rijden van Anyksciai naar Zemaitija

De rit van Anyksciai naar Zemaitija direct duurt ongeveer 3 uur. Er zijn een aantal bezienswaardigheden dat u onderweg kunt bezoeken, afhankelijk van uw interesses, we kunnen plaatsen aanbevelen om langs de route te bezoeken of te eten.



DAGEN 7 & 8

Vrije dagen. Geniet van het verkennen van de traditionele regio Zemaitija, bezoek de lokale bezienswaardigheden en overweeg misschien naar de kust en verken het Oostzeegebied. We zullen plaatsen aanbevelen om te bezoeken en kunnen specifieke lokale rondleidingen organiseren als u dat wenst.


 

DAG 9

Zelf rijden van Zemaitija naar Geguzine Farmstead

De rit van Zemaitija naar Geguzine direct duurt ongeveer 3 uur. Er zijn een aantal bezienswaardigheden dat u onderweg kunt bezoeken, afhankelijk van uw interesses, we zullen goede plaatsen aanbevelen om langs de route te bezoeken of te eten als u dat wenst.



DAG 10

Vrije dag. Ervaar het leven op de boerderij met uw geweldige lokale gastheren, u kunt ervoor kiezen om te gaan verkennen, voor een lokale wandeling, misschien naar Rumsiskes etnografisch openluchtmuseum, of gewoon ontspannen in de landelijke omgeving.



DAG 11

Zelf rijden van Geguzine naar Kaunas of Vilnius Airport. Breng uw huurauto terug en geniet van uw vliegreis naar huis!



11 Daagse Fly Drive Tour Litouwen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203