Des Postes Afbeelding Des Postes
Des Postes
Bestemming: Belgische Ardennen - HOUFFALIZE

Des Postes


Hotel des Postes is gelegen in het pittoreske dorpje Houffalize in de Belgische Ardennen. Het charmante hotel maakt een knusse indruk en beschikt over draadloos internet en parkeergelegenheid (beide gratis).

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel des Postes is gelegen in het pittoreske dorpje Houffalize in de Belgische Ardennen. Het charmante hotel maakt een knusse indruk en beschikt over draadloos internet en parkeergelegenheid (beide gratis).

De kamers van Hotel des Postes zijn eenvoudig en netjes ingericht. Deze beschikken over televisie, wekdienst, zitje, kluis, balkon/terras, bureau en een badkamer met bad/douche en toilet.

Hotel des Postes ligt in het hart van de Ardennen in het Belgische stadje Houffalize. Door de ligging aan de rivier de Ourthe vindt u vele watersportmogelijkheden op loopafstand van het hotel. U maakt bijvoorbeeld een kano-, kayak- of raftingtocht over de rivier. Ook staat dit heuvelachtige gebied bekend om haar vele mountainbike routes. Informatie hierover verkrijgt u bij de receptie van het hotel. Tevens staat Houffalize bekend om de jaarlijks terugkerende wereldkampioenschappen mountainbiken. Verder kunt u hier eindeloos wandelen en van de natuur genieten. Het nabijgelegen vestingstadje Bastogne is een bezoek waard. Hier treft u veel bezienswaardigheden over WOII aan alsmede knusse terrassen en winkels. In Roche-en-Ardenne kunt u de ruines van een feodaal kasteel uit de 9e eeuw bezoeken. Afstand vanaf Utrecht via de A2: 276km.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Des Postes 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203