Acces Afbeelding Acces
Acces ****
Bestemming: Belgische Kust - Oostende

Acces

****

Welkom in dit comfortabele en gezellige viersterrenhotel, waar u veel gastvrijheid, comfort en een uitstekende service wacht op een fantastische locatie, dicht bij de zee.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Welkom in dit comfortabele en gezellige viersterrenhotel, waar u veel gastvrijheid, comfort en een uitstekende service wacht op een fantastische locatie, dicht bij de zee.

Alle gerieflijke kamers hebben een eigen badkamer en zijn voorzien van vele standaardfaciliteiten. Een aantal kamers beschikt over airconditioning en er zijn ook kamers speciaal voor niet-rokers.

Het Acces Hotel ligt in het hart van Oostende, op slechts 50 meter van het zandstrand, het winkelcentrum en het treinstation van deze stad. De Haan bereikt u in 20 minuten rijden en het historische centrum van Brugge ligt op slechts 30 minuten rijden met de auto.

Onder de recreatieve voorzieningen van het hotel bevinden zich een fitnesscentrum, een zonnig terras, een solarium en een sauna. Het hotel biedt een gastronomisch restaurant en de gezellige bar is de ideale plek voor een ontspannend drankje.

Er is ook een gratis internetpunt met WiFi, 2 ruime liften, een parkeergarage en een 24 uursreceptie beschikbaar.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Acces 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203