Oud Huys de Peellaert Afbeelding Oud Huys de Peellaert
Oud Huys de Peellaert
Bestemming: Brugge - Brugge

Oud Huys de Peellaert


Het sfeervolle Hotel Oud Huis de Peellaert is gevestigd in een negentiende eeuws herenhuis in het centrum van Brugge. In dit elegante, klassieke hotel is het gastvrije en attente personeel er veel aan gelegen dat u zich welkom voelt. Het hotel biedt een geslaagde combinatie van moderne comfort met authentieke charme. De ruime, geluiddichte hotelkamers hebben een stijlvolle marmeren badkamer.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Voor het ontbijt kunt u dagelijks terecht in de ruime ontbijtkamer met uitzicht op de binnenplaats. In de kelder van Hotel Oud Huis de Peellaert is een wellness ruimte met een sauna en stoombad en sportieve gasten kunnen terecht in de fitnessruimte. In het hotel is een wasserette en een wisselkantoor aanwezig en er zijn 2 vergaderzalen. In de stijlvolle hotelbar kunnen gasten zich ontspannen met een drankje bij de openhaard. De bar is prachtig ingericht met comfortabele fauteuils, hoge plafonds en schitterende kroonluchters.

Dankzij de perfecte ligging in het oude centrum van Brugge zijn de vele bezienswaardigheden uitstekend bereikbaar. Op 300 meter van Hotel Oud Huis de Peellaert ligt de Grote Markt. Met een paar minuten wandelen bereikt u het zeer goed bewaarde middeleeuwse centrum van Brugge en de gezellige winkelstraten en restaurantjes.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Oud Huys de Peellaert 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203