Le Plaza Afbeelding Le Plaza
Le Plaza
Bestemming: Brussel - Brussel

Le Plaza


Le Plaza heeft een Franse gevel, hoge plafonds en luxe tapijten, en is een toonbeeld van elegantie en luxe in Brussel. Het ligt om de hoek van winkelgebied de Nieuwstraat. In het gebouw bevindt zich een theater in Moorse-stijl, dat op de erfgoedlijst staat.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Le Plaza heeft een Franse gevel, hoge plafonds en luxe tapijten, en is een toonbeeld van elegantie en luxe in Brussel. Het ligt om de hoek van winkelgebied de Nieuwstraat. In het gebouw bevindt zich een theater in Moorse-stijl, dat op de erfgoedlijst staat.

De eigen Brasserie Estere heeft een beschilderde koepel, marmeren afwerkingen en glazen kroonluchters. Er worden gastronomische gerechten geserveerd in een verfijnde sfeer. Het ontbijt wordt in de grote salon aangeboden en drankjes zijn verkrijgbaar in een voormalige wintertuin.

De kamers van hotel Le Plaza combineren een klassieke inrichting met moderne voorzieningen en hebben een flatscreentelevisie en gratis WiFi. Ze zijn tevens voorzien van een groot bureau en een eigen badkamer, en sommige zijn uitgerust met een bad.

Het is slechts 200 meter naar metrostation Rogier en 10 minuten lopen naar de Grote Markt. Le Plaza ligt op 5 minuten lopen van station Brussel-Noord en het Muntplein.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Le Plaza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203