Oostappen Blauwe Meer Afbeelding Oostappen Blauwe Meer
Oostappen Blauwe Meer
Bestemming: KEMPEN - LOMMEL

Oostappen Blauwe Meer


Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer biedt veel faciliteiten tegen een voordelige prijs. Het ligt te midden van bossen, heide, vennen en zandheuvels.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer biedt veel faciliteiten tegen een voordelige prijs. Het ligt te midden van bossen, heide, vennen en zandheuvels.

Ligging te midden van bossen, heide, vennen en zandheuvels van natuurreservaat De Lage Kempen op minder dan een uur rijden van attractieparken De Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Bobbejaanland ca. 40 km van Eindhoven

Faciliteiten receptie kleine supermarkt (geopend: Pasen-herfstvakantie) kiosk discotheek parkeerplaats bij de woning (gratis; 1 auto)

Faciliteiten tegen betaling centrale wifi wasserette extra parkeerplaats (2e auto, op wandelafstand): ca. 3 per nacht

Bars en restaurants restaurant snackbar bar

Sport en Ontspanning natuurlijk meer (ca. 4 ha; geen zwemwater en geen toezicht) met zandstrand en ligweide 2 verwarmde openluchtzwembaden (25x18 m; geopend: hemelvaart, pinksteren, juli en augustus; afhankelijk van het weer) met glijbaan (ca. 110 m lang) tennis air trampoline jeu de boules minigolf multisportterrein treintje (in vakantieperiodes) waterfietsen visvijver

Sport en Ontspanning tegen betaling fiets- en skelterhuur

Woningen de woningen zijn eenvoudig ingericht en bieden alle basiscomfort. De tenten, stacaravans en chalets staan elk op een perceel van ca. 100 m2. Er mag gratis een eigen tentje bijgeplaatst worden. Er is een dekbed per bed en een kussen per persoon aanwezig, voor koudere periodes dien je zelf voor een extra deken te zorgen.

vakantietent max. 6 personen: Kookgelegenheid met 4 gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat, borden en bestek. 2 slaapruimtes met zes 1-persoonsbedden. Het 5e en 6e bed zijn uitschuifbedden. Elektra 10 ampere, watertappunt, aansluiting op riool en centraal antennesysteem. 3-kamerchalet Elfen max. 4 personen: Eethoek, zithoek en tv. Keuken met 4 gaspitten, koelkast en koffiezetapparaat. 2 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair. 3-kamerstacaravan Kattenbos max. 6 personen: Woon-/slaapkamer met tv, eethoek (om te bouwen tot 2-persoonsbed) en gaskachel. Keuken met 4 gaspitten, koelkast en koffiezetapparaat. 2 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Oostappen Blauwe Meer 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203