5 daagse busreis Kerst aan de Vlaamse Kust Afbeelding 5 daagse busreis Kerst aan de Vlaamse Kust
5 daagse busreis Kerst aan de Vlaamse Kust ***
Bestemming: Rondreizen Belgie - Rondreizen

5 daagse busreis Kerst aan de Vlaamse Kust

***

Oostende, een gezellige badplaats die in de zomer zeer populair is. Maar ook tijdens de feestdagen is het heerlijk toeven aan de Vlaamse kust. In Oostende wordt er in de periode rond Kerst een kerstmarkt georganiseerd en is er een ijsbaan aanwezig. Uiteraard zullen we tijdens deze reis ook andere steden bezoeken zoals Antwerpen, Brugge en Duinkerke, die tijdens de kerstperiode geheel in kerstsfeer gehuld zullen...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Maandag 23/12: Antwerpen en Oostende

Na een kopje koffie op de wisselplaats gaan we op weg naar Oostende. Onderweg zullen we een stop maken in de diamantstad Antwerpen. Hier kunt u de karakteristieke oude bouwstijlen van de oude binnenstad bewonderen. Uiteraard is er ook een kerstmarkt in de stad die uw aandacht zal trekken. Vervolgens zullen we doorrijden naar ons hotel in Oostende.

Dinsdag 24/12: Duinkerke en kerstmarkt Oostende

Na het ontbijt maken we ons op voor een mooie dagtocht langs de Vlaamse en Franse kust. We komen langs Veurne waar we een korte stop zullen maken. De Grote Markt met het stadhuis, de Belfort en de Sint-Walburgakerk zijn de grootste trekpleisters van het gezellige stadje. Vervolgens passeren we de Franse grens en komen we aan in Duinkerke of zoals de Fransen zeggen: Dunkerque. Hier heeft u de gelegenheid om deze gezellige havenstad te bezichtigen. Tijdens de kerstperiode is de stad gezellig versierd en is er een kerstmarkt in de stad. In de middag rijden we terug naar Oostende voor een bezoek aan de kerstmarkt. Aan het eind van de middag keren we terug in ons hotel.

Woensdag 25/12: Vrije ochtend en Knokke-Heist

We doen het deze Eerste Kerstdag rustig aan en u heeft de gelegenheid om s ochtends bijvoorbeeld een heerlijke wandeling te maken over de boulevard van Oostende en lekker uit te waaien op het strand. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijke Kerstbrunch. s Middags rijden we in noordelijke richting langs de kust naar de mondaine badplaats Knokke-Heist. Na terugkomst in het hotel kunt u deelnemen aan de bingo-middag die door het hotel wordt georganiseerd. Voor vanavond staat een bezoek van de kerstman en een heerlijk feestelijk 4-gangen kerstdiner in buffetvorm op het programma.

Donderdag 26/12: Brugge

Tweede Kerstdag staat in het teken van de historische stad Brugge. Deze stad wordt ook wel het Venetie van het noorden genoemd. U heeft ruim de tijd om op eigen gelegenheid deze stad te verkennen. Onze suggestie: maak een boottocht over de rijen (grachten) of een rit per paardenkoets door het centrum van Brugge (kosten excl.).

Vrijdag 27/12: Gent en Nederland

Na het ontbijt nemen we afscheid van de Belgische kust en zetten koers naar Gent. We maken onder leiding van een deskundige stadsgids een wandeling langs de hoogtepunten van deze prachtige stad. Vervolgens rijden we terug naar de wisselplaats in Didam waar de afscheidsmaaltijd klaar zal staan.

Hotel Ostend*

Ligging Dit hotel ligt op ca. 150 m van het centrum en op ca. 100 m van de zee en de boulevard.

Faciliteiten Receptie, twee liften, lounge, bar, tv-ruimte, restaurant, fitness en sauna.

Kamers De keurige kamers zijn voorzien van tv, radio, telefoon, en badkamer met fohn, bad of douche en toilet.

Bijzonderheden Uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet.

Bij ons inclusief! Stadsgids in Gent 3 Avonden live-muziek in het restaurant Kerstbrunch op 25/12 Bingomiddag in het hotel op 25/12 Bezoek van de Kerstman op 25/12 Uitstekend 4-gangen dinerbuffet op 23/12 en 26/12 Feestelijk 5-gangen kerstdinerbuffet op 24/12 en 25/12 Een kopje koffie met kerststol bij vertrek Reis per luxe Comfort Class Touringcar Overnachtingen volgens programma Deskundige chauffeur tevens reisleider Excursies zoals omschreven (entreegelden niet inbegrepen) 4x Ontbijt en 4x diner Warme afscheidsmaaltijd

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18

Annuleringstermijn Met minder deelnemers dan het minimum behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren. In voorkomende gevallen ontvangt u hierover tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit: reisduur t/m 7 dagen; uiterlijk 7 dagen voor vertrek; reisduur vanaf 8 dagen; uiterlijk 14 dagen voor vertrek.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

5 daagse busreis Kerst aan de Vlaamse Kust 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203