5 daagse fietsvakantie Rondje Brugge Afbeelding 5 daagse fietsvakantie Rondje Brugge
5 daagse fietsvakantie Rondje Brugge ***
Bestemming: Rondreizen Belgie - Rondreizen

5 daagse fietsvakantie Rondje Brugge

***

Afstand vanaf Utrecht ca. 233 km Brugge is bij uitstek een fietsstad. Op de fiets door de historische binnenstad, langs monumentale gebouwen, is een van de beste manieren om de stad te verkennen. Echter, eenmaal door de stadspoorten is het de prachtige natuur die de aandacht trekt. Akkers en weiden, poldervaarten en kleine dorpjes zorgen voor een voortdurende afwisseling in het landschap. Het aanbod aan...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Routesuggesties:

Vanuit Brugge staan vier fietsroutes door de omgeving, varierend van 51 tot 69 km, tot uw beschikking. Ter plaatse ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving, waardoor u eenvoudig de routes kunt volgen.

Kastelen van Torhout ca. 69 km

Tijdens deze route komt u langs het Kasteel d'Aertrijcke, een in 1869 gebouwd kasteel in neogotische stijl. Rondom het kasteel ligt een, in Engelse stijl, aangelegd park. Via fietspad de Groene 62, een vroegere spoorwegbedding, fietst u naar het Waterkasteel van Wijnendale, vroeger de verblijfplaats van diverse graven van Vlaanderen. Een deel van het kasteel is ingericht als museum en is opengesteld voor bezoekers. Vanaf hier fietst u door de mooie omgeving van het Ommeland weer terug naar uw hotel in Brugge.

Bulskampveld en kanaal Gent-Brugge ca. 56 km

Een dag in de natuur. De route voert door natuurgebied het Bulskampveld, tegenwoordig het grootste aaneengesloten bosgebied van West-Vlaanderen. Er is een grote diversiteit aan bomen- en plantensoorten, waardoor het tevens rijk is aan vogels. Misschien vangt u zelfs een glimp op van een ree! De route vervolgt langs het kanaal Gent-Brugge waarna u aankomt in uw hotel.

Lissewege en de Haan ca. 51 km

Deze route brengt u van Brugge naar de Haan. Onderweg doet u Lissewege aan. Lissewege is het mooist bewaarde dorp van West-Vlaanderen met een pittoresk dorpscentrum. Het staat sinds jaar en dag bekend om zijn gezellige eethuizen. De Haan is een leuke badplaats, waar u kunt genieten van een welverdiende pauze. U eindigt de reis weer in Brugge.

Damme en Knokke ca. 59 km

Tijdens deze fietstocht fietst u langs diverse leuke dorpjes. Een bezoek aan Damme met zijn rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden mag zeker niet ontbreken. Wilt u even pauzerenGa dan naar Sluis, hier kunt u 7 dagen in de week winkelen en genieten van een welverdiend drankje op een van de vele terrasjes. U vervolgt de weg via natuurgebied het Zwin, op de grens van Belgie en Nederland, naar Retranchement. Vandaar fietst u via het mondaine Knokke weer terug naar Brugge.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

5 daagse fietsvakantie Rondje Brugge 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203