Best Western Gulden Anker Afbeelding Best Western Gulden Anker
Best Western Gulden Anker
Bestemming: Vlaanderen - MECHELEN

Best Western Gulden Anker


Proef het Bourgondische verleden tijdens de fietsroutes die u langs de historische hoogtepunten rondom Mechelen brengt.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen Proef het Bourgondische verleden tijdens de fietsroutes die u langs de historische hoogtepunten rondom Mechelen brengt. Afstand vanaf Utrecht ca. 150 km Proef het Bourgondische verleden tijdens de fietsroutes die u langs historische hoogtepunten rondom Mechelen brengt. Van Vlaamse kasseien tot Rupelsteentjes voor de zoetekauw. In wandelpark Domein Planckendael maakt u kennis met bijzonder diersoorten. In het gezellige Lier vindt u een opmerkelijk uurwerk, de Jubelklok.

Bijzonderheden Parkeerplaats bij hotel (gratis). Het restaurant is op zondag en in de maand juli gesloten. U dineert dan in een nabijgelegen brasserie of ander restaurant en ontvangt daarvoor ter plaatse een voucher.

Faciliteiten Receptie, lounge bar, restaurant gericht op de Franse keuken en streekgerechten, patio terras, fitness ruimte, sauna, Wifi (gratis).

Ligging Stijlvol en kleinschalig 4-sterrenhotel op 10 minuten wandelen van de oude binnenstad. Het treinstation is op ca. 1 km van het hotel gelegen.

Kamers Tv met inhouse-movies, telefoon, haardroger, minibar en airconditioning. Badkamer met toilet & bad/douche.

Dagbeschrijvingen Dag 1: Aankomst in Mechelen ca. 28/58 km Na aankomst in Mechelen, waar u een Belgisch welkomstcadeau ontvangt, kunt u de fietslus naar Lier en terug volgen. Het korte rondje voert u langs domein Roosendael en Sint Katelijne-Waver, de groentetuin van Europa.

Dag 2: Rumst en 3 rivierenpunt, ca. 45 km Vanuit Mechelen is het ongeveer een kwartiertje fietsen naar domein Planckendael. Hierna volgt u het Leuven-Dijle kanaal in een rechte lijn naar de meanderende oevers van de Zenne en het 3 rivierenpunt waar Dijle, Netel en Rupel samenkomen.

Dag 3: Rondje Bonheiden, ca. 30 km Fietsrondje door het zuidelijke deel van de Mechelse tuinbouwstreek. Halverwege de route is het dorpje Rijmenam met het historische dorpsplein en authentieke snoepwinkel een prima plek voor een lunchstop.

Dag 4: Zemst, ca. 41 km Via het Vrijbroekpark en het Dalemansbos fietst u naar kasteel 't Steen. Dit voormalig buitenverblijf van de beroemde schilder Peter Paul Rubens is het pronkstuk van de route. De rozentuin in het Vrijbroekpark is ook een bezoek waard.

Dag 5: Heen en weer naar Boom, ca. 39 km Fietsen langs de Dijle, Zenne en de Rupel. Lokale lekkernijen met namen als Klinkaertbier, Vaartwater en Rupelsteentjes herinneren aan vervlogen tijden toen steenbakkerijen het landschap domineerden.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best Western Gulden Anker 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203