Belize Aggressor III
Bestemming: Duikvakantie Belize - Liveaboard Belize

Belize Aggressor III




De M/V Belize Aggressor III is een 33 meter lange luxeuze liveaboard dat maximaal 18 duikers kan verwelkomen. Aan boord staat er een attente 6-koppige bemanning voor je klaar. Op de M/V Belize Aggressor III vind je verschillende faciliteiten, zoals een ruime salon met entertainmentsysteem, een zonnedek met jacuzzi, chaise lounge-banken, een goed gevulde bar en 9 grote hutten. Alle hutten hebben een eigen toilet en badkamer met douche, airconditioning, televisie en dvd-speler.

De getrainde koks bereiden heerlijke lokale en Westerse specialiteiten die op in buffetvorm worden geserveerd. Alle dranken, waaronder bier en wijn, zijn bij de prijs inbegrepen. Het schip heeft uitstekende duikfaciliteiten waaronder een enorm duikdek met persoonlijke opbergboxen, nitrox en perslucht, tanks met spoelwater en een tank special voor camera's, een E-6 cameralab en een grote cameratafel met airguns om je camera's mee droog te blazen.

De duiken aan boord de M/V Belize Aggressor III vinden plaats van zondagmorgen tot vrijdagmiddag. Je hebt de mogelijkheid om maximaal vijf duiken per dag te doen, waaronder nachtduiken. Belize staat bekend om z'n prachtige muurduiken. Je kunt duikplekken bezoeken zoals Painted Wall, Half Moon Caye Wall en Quebrada, die allemaal prachtig begroeid zijn met waaierkoralen en oranje olifantoorsponzen en waar je murenes, kreeften en krabben kunt vinden. Een andere populaire duikplek is Blue Hole, een ingestort grottenstelsel van zoetwater. Het heeft een diameter van zo'n 300 meter en is meer dan 120 meter diep. Volgens Jacques Cousteau is dit één van de beste tien duikplekken ter wereld. Met de Belize Aggressor III komen duikers het hele jaar door op de meest spectaculaire duikplekken.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203