Com Afbeelding Com
Com ***
Bestemming: Zwarte Zee - Albena

Com

***

Hotel COM ligt in het groene gedeelte van Alben dat kilometers lange zandstrand heeft, het centrum ligt op 950 m afstand. Er rijden regelmatig gratis shuttle service busjes van het hotel naar het strand en het centrum.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging .Com

Hotel COM ligt in het groene gedeelte van Alben dat kilometers lange zandstrand heeft, het centrum ligt op 950 m afstand. Er rijden regelmatig gratis shuttle service busjes van het hotel naar het strand en het centrum.

Faciliteiten .Com

Het hotel is gelegen in een ruime parkachtige tuin en biedt 327 kamers verder een grote moderne lobby met een receptie, kluisjes, lift, lobby bar met lounge, beach bar, internet cafe (tegen betaling) en een kiosk. In de tuin een grote zwembad met jacuzzi en een zonneterras en een snackbar. Boven het zwembad zit het restaurant. Per kamer zijn er twee ligbedden, en een parasol inbegrepen zowel bij het zwembad als op het strand.

Sport & Wellness.Com

Gratis: klimmuur, fitness, tafeltennis, beachvolleybal, inline skate park, multi-purpose sport voor basketbal en darts. Dagelijkse animatie (6 keer per week), sportactiviteiten, spelletjes, prijsvragen. 3x per week s avonds shows.Tegen betaling: Biljart

Kamers .Com

De moderne standaard kamers beschikken over airconditioning (weersafhankelijk en op bepaalde uren), telefoon, satelliet-tv, bad of douche,toilet en een balkon

Verzorging .Com

All inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Gedurende de dag snacks van 11:30 tot 16:30 uur, zoals salades, pizza, barbecue in het hotel en bij Havana bar op het strand .. Middernacht snacks van 24:00-02:00 uur. Lokale alcoholische dranken en frisdranken tijdens de maaltijden van 10:30-04u00 uur (alcoholische dranken vanaf 18 jaar). Dine-around *



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Com 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203