Elena Palace Afbeelding Elena Palace
Elena Palace ***
Bestemming: Zwarte Zee - Nessebar

Elena Palace

***

Elena Palace is een heel gemoedelijk en kleinschalig hotel wat zeer centraal gelegen is in de badplaats Nessebar. Verblijft u in hotel Elena Palace dan bevindt u zich tevens op loopafstand van Oud Nessebar, wat op een schiereiland ligt en een heel authentiek centrum heeft.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Elena Palace

Elena Palace is een heel gemoedelijk en kleinschalig hotel wat zeer centraal gelegen is in de badplaats Nessebar. Verblijft u in hotel Elena Palace dan bevindt u zich tevens op loopafstand van Oud Nessebar, wat op een schiereiland ligt en een heel authentiek centrum heeft.

Ligging: Elena Palace in Nessebar

Hotel Elena Palace ligt zeer gunstig in het centrum van Nessebar en op ca. 200 meter van het strand. het is een echt stadshotel die vanwege zijn ligging en prijs zeer interessant is voor iedereen die veel op pad is en niet perse hele dagen aan het zwembad wil liggen.

Faciliteiten: Elena Palace

Hotel Elena Palace is een prima hotel en telt 30 kamers verdeeld over 5 verdiepingen en een lift. Een receptie waar u een kluisje kunt huren of geld kunt wisselen. In de lobby met lobbybar kunt u terecht voor een drankje. Elena Palace beschikt over een hoofdrestaurant waar u kunt ontbijten. Verder kunt u gebruikmaken van de wifi verbinding die in de publieke ruimtes van het hotel beschikbaar is voor gasten.

Uw hotelkamer:Elena Palace

De standaardkamers van Elena Palace zijn eenvoudig ingericht maar voorzien van alle gemakken. U heeft airconditioning, een telefoon en een kleine koelkast (niet gevuld). Alle kamers hebben een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Verzorging: Elena Palace

U verblijft in Elena Palace op basis van Logies & Ontbijt; ontbijt in buffetvorm.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Elena Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203