Via Pontica Resort Afbeelding Via Pontica Resort
Via Pontica Resort *****
Bestemming: Zwarte Zee - Pomorie

Via Pontica Resort

*****

Via Pontica ligt in het plaatsje Pomorie. Het strand ligt op 150 meter en het knusse centrum van Pomorie op 2 kilometer. Het drukke Sunny Beach ligt op 18 kilometer. Dit uitstekende 5-sterren hotel is sfeervol opgezet en beschikt over 93 kamers verdeeld over 3 gebouwen. In het restaurant staat 's morgens het ontbijt voor u klaar en u kunt hier gedurende dag snacks en gerechten bestellen Via Pontica beschikt over...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Via Pontica Resort

Ligging: Via Pontica Resort in Pomorie

Via Pontica ligt in het plaatsje Pomorie. Het strand ligt op 150 meter en het knusse centrum van Pomorie op 2 kilometer. Het drukke Sunny Beach ligt op 18 kilometer.

Faciliteiten: Via Pontica Resort

Dit uitstekende 5-sterren hotel is sfeervol opgezet en beschikt over 93 kamers verdeeld over 3 gebouwen. In het restaurant staat 's morgens het ontbijt voor u klaar en u kunt hier gedurende dag snacks en gerechten bestellen Via Pontica beschikt over 3 bars, verspreid over het complex. In de prachtige tuin met knusse en schaduwrijke hoekjes ligt het zwembad met apart kinderbad omringd door het zonneterras met zonnebedjes en parasols. Op het strand tegen betaling. Verder biedt Via Pontica u een dokterservice, wasserette, kapsalon en internet cafe. Er is wifi in publieke ruimtes. Voor de kleintjes is er een miniclub.

Uw hotelkamer:

De comfortabele kamers van Via Pontica zijn van alle gemakken voorzien; centrale airconditioning, TV, telefoon en tegen betaling een kluisje. Niet alle kamers hebben balkon. De badkamer beschikt over een toilet en bad/douche. Een haardroger kunt u bij de receptie huren.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie in Via Pontica kunt u gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, aerobics, volleybal, tafeltennis en darts. Het animatieteam verzorgt diverse sport en spelactiviteiten. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de Spa met onder andere sauna, Turks bad, stoombad, jacuzzi, massages en behandelingen.

Verzorging: Via Pontica Resort

U verblijf in Via Pontica op basis van logies ontbijt of halfpension.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Via Pontica Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203