Coral Hotel Afbeelding Coral Hotel
Coral Hotel ***
Bestemming: Zwarte Zee - Sozopol

Coral Hotel

***

Coral Hotel ligt op een mooie klif waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de Zwarte Zee. Dit stijlvolle hotel biedt uitstekende service, moderne faciliteiten, een familiare sfeer en ligt op korte afstand van het strand en het prachtige centrum van Sozopol.

Hotel o.b.v. Halfpension



Coral Hotel ligt op een mooie klif waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de Zwarte Zee. Dit stijlvolle hotel biedt uitstekende service, moderne faciliteiten, een familiare sfeer en ligt op korte afstand van het strand en het prachtige centrum van Sozopol.

Ligging: Coral Hotel in Sozopol

Coral Hotel ligt bovenop een klif en ligt ongeveer 150 meter van het strand. Het oude centrum van Sozopol ligt op ongeveer 350 meter, hier vindt u tal van winkeltjes en restaurants. Het openbaar vervoer treft u op circa 300 meter van het hotel.

Faciliteiten: Coral Hotel

Coral hotel beschikt over 63 kamers die verdeeld over een gebouw met 6 verdiepingen. U treft er een lobby met zitjes, een receptie, waar u een kluisje kunt huren, en liften. Heerlijke gerechten worden geserveerd in het restaurant waar u een prachtig uitzicht heeft over de baai. Drankjes kunt u verkrijgen bij de lobbybar en de panoramic bar, zoals de naam al aangeeft heeft u hier een prachtig panoramisch uitzicht over zee. Op het zonneterras staan de ligbedden voor u klaar. U kunt een duik nemen in het binnenzwembad en voor de kinderen is er een apart kinderbad. Verder biedt Coral Hotel u een wasservice (tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer in Coral Hotel is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar (tegen betaling) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van bad/douche, toilet en fohn. Tegen een kleine toeslag kunt u een kamer met zeezicht boeken.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Coral Hotel kunt u in het Spa Center gratis gebruikmaken van de fitnessruimte en het binnenzwembad met apart met kindergedeelte. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van de sauna, massages en behandelingen.

Verzorging: Coral Hotel

U verblijft in Coral Hotel op basis van Logies & Ontbijt; ontbijt in buffetvorm. Tegen een toeslag kunt u ook Halfpension boeken; ontbijt en diner in buffetvorm.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Coral Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203