Happy Appartementen Afbeelding Happy Appartementen
Happy Appartementen ***
Bestemming: Zwarte Zee - Zonnestrand - Sunny Beach

Happy Appartementen

***

plane hotel transfer

Voor een heerlijke vakantie met een centrale ligging in Sunny Beach moet u bij Happy Appartementen zijn! Het complex heeft nette, goed verzorgde kamers en uitstekende faciliteiten. Het bruisende centrum van Sunny Beach ligt vlakbij en het strand op loopafstand. Het vriendelijke personeel van Happy Appartementen zal er alles aan doen om u een heerlijke, onbezorgde vakantie te bezorgen. Appartement o.b.v. Logies



Voor een heerlijke vakantie met een centrale ligging in Sunny Beach moet u bij Happy Appartementen zijn! Het complex heeft nette, goed verzorgde kamers en uitstekende faciliteiten. Het bruisende centrum van Sunny Beach ligt vlakbij en het strand op loopafstand. Het vriendelijke personeel van Happy Appartementen zal er alles aan doen om u een heerlijke, onbezorgde vakantie te bezorgen.

Ligging: Happy Appartementen in Sunny Beach

Happy Appartementen ligt ongeveer 750 meter van het centrum van en ongeveer 400 meter van het strand. Er is een bushalte op loopafstand.

Faciliteiten: Happy Appartementen

Happy Appartementen heeft de appartementen verdeeld over meerdere gebouwen. U treft er een lobby zitjes, een receptie waar u een kluisje kunt huren en liften. Buiten vindt u het zwembad met een apart kinderbad. Om het zwembad heen staan ligbedden en parasols voor u klaar. Voor uw drankjes kunt u terecht bij de poolbar. Verder biedt Happy Appartementen u wifi in de openbare ruimtes, een winkeltje en een schoonheidssalon (allen tegen betaling). Voor de koude dagen biedt het complex een binnenzwembad met jacuzzi.

Uw studio/appartement:

De studio's van Happy Appartementen (max. 2 personen) beschikken over een balkon/terras met zitje, badkamer met douche en toilet, kitchenette, koelkast, kookplaat (2-pits) en een televisie. Tevens zijn er 2-kamerappartementen (max. 4 personen) deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de studio echter met een woon-/slaapkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Happy Appartementen kunt u gratis gebruikmaken van voetbal en volleybal. Biljart en fitness zijn tegen betaling.

Verzorging: Happy Appartementen

U verblijft in Happy Appartementen op basis van logies.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Happy Appartementen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203