Karlovo Hotel Afbeelding Karlovo Hotel
Karlovo Hotel ***
Bestemming: Zwarte Zee - Zonnestrand - Sunny Beach

Karlovo Hotel

***

plane hotel transfer

Het Karlovo Hotel ligt op slechts 30 meter van de levendige boulevard van Sunny Beach en biedt moderne kamers met airconditioning en een balkon. Het ligt op slechts 200 meter van een kiezelstrand en heeft een eigen restaurant en buitenzwembad. Het Karlovo heeft een licht en fris interieur in warme pastelkleuren. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi in de openbare ruimtes.
Op zoek naar een centraal gelegen hotel in Sunny BeachDan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Karlovo Hotel! Dit fijne hotel ligt op korte afstand van zowel het bruisende centrum als het prachtige strand. Geniet van een heerlijk verblijf in de Bulgaarse badplaats en van het Karlovo Hotel!



Hotel Karlovo

Het Karlovo Hotel ligt op slechts 30 meter van de levendige boulevard van Sunny Beach en biedt moderne kamers met airconditioning en een balkon. Het ligt op slechts 200 meter van een kiezelstrand en heeft een eigen restaurant en buitenzwembad. Het Karlovo heeft een licht en fris interieur in warme pastelkleuren. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi in de openbare ruimtes. De ruime kamers zijn uitgerust met houten vloeren, een betegelde badkamer en een flatscreen-tv met kabelzenders. In het gezellige restaurant met terras met uitzicht over het zwembad worden Bulgaarse en internationale gerechten geserveerd. U kunt er regelmatig genieten van thema-avonden. U kunt massages en yogalessen boeken.

Ligging

Op slechts 500 meter afstand bevindt zich een waterpark. Het historische centrum van Nessebar ligt op 3 km van het hotel. Met de auto bent u in minder dan 35 minuten bij de luchthaven van Burgas.

Faciliteiten

  • Buiten: Buitenzwembad (seizoensgebonden), Tuin, Terras
  • Activiteiten: Biljart, Massage, Spellenkamer, Speeltuin
  • Eten & Drinken: Restaurant, Bar, Snackbar, Speciale dieetmenus (op aanvraag)
  • Internet: Gratis! WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. WiFi is beschikbaar in alle kamers. Aan deze service zijn kosten verbonden.
  • Parkeren: Prive parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Parkeerkosten: EUR 5,50 per dag.
  • Diensten: Roomservice, Autoverhuur, Pendeldienst (toeslag), Luchthavenshuttle (toeslag), 24-uursreceptie, Bagageopslag, Vergader- / feestzaal, Fax/kopieerapparaat, Bruidssuite *Algemeen: Kluisje, Familiekamers, Lift, Anti-allergene kamer, Niet-roken in gehele accommodatie, Airconditioning
  • Gesproken talen: Engels, Russisch, Grieks, Duits, Bulgaars

Kamers

  • Familiekamer met Balkon
  • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
  • Driepersoonskamer met Balkon
  • Suite met 1 Slaapkamer en Balkon
  • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden

Voorwaarden

  • Inchecken: Vanaf 14:00 uur
  • Uitchecken: Tot 12:00 uur
  • Annuleren/vooruitbetalen: Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden verschillen per kamertype.
  • Kinderen en extra bedden: Gratis! Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van babybedjes. Er is geen mogelijkheid voor extra bedden in de kamer. Maximum aantal babybedjes in een kamer: 1. Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag en dient door het hotel te worden bevestigd. *Huisdieren; Huisdieren zijn niet toegestaan.

Ligging: Karlovo Hotel in Sunny Beach

Karlovo Hotel is centraal gelegen in Sunny Beach op ca. 200 m van het strand. In de directe omgeving vind je diverse winkels, restaurants en bars. Er bevindt zich een supermarkt tegen over het hotel. Ook vind je in de nabije omgeving een leuk waterpark.

Faciliteiten: Karlovo Hotel

Dit leuke hotel beschikt over 64 kamers verdeeld over 2 gebouwen van maximaal 4 verdiepingen. Karlovo Hotel beschikt over een receptie met kluisverhuur (tegen betaling), lobby bar met zitjes en 2 liften. Er is tevens een bagageruimte aanwezig.

Traditionele Bulgaarse gerechten worden in het buffet- en à -la-carte-restaurant met terras geserveerd. Voor drankjes kan je terecht bij de lobby bar pool-/snackbar.

In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad waar de ligbedden, matrasjes en parasols gratis voor je klaar staan. Voor de kinderen is er een speeltuintje, gameroom en minidisco.

Verder biedt Karlovo Hotel tegen betaling parkeermogelijkheden, een wasservice en doktersservice. Wifi in de lobby en bij de receptie beschikbaar (gratis).

Let op: Je dient ter plaatse een borg te betalen van 50,- per persoon.

Hotelkamer:

De verzorgde standaardkamers (1-3 personen) van Karlovo Hotel zijn voorzien van airconditioning, een televisie, koelkastje, wifi (tegen betaling), telefoon en optioneel een babybedje (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon met zitje.

Gezinnen boeken een triple kamer (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind.), dit is een standaardkamer met extra bedden. De andere mogelijkheid is een suite (2-3 pers.).

Tevens kan je een 3-kamer appartement (1-5 personen) boeken. Het appartement is voorzien van dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar beschikt ook over een kitchenette met koelkast, magnetron, waterkoker en bestek.

Sport & Ontspanning:

In het Karlovo Hotel kan je heerlijk ontspannen aan het zwembad of gratis een potje darts spelen. Tegen een kleine vergoeding kan je gebruik maken van biljart en tafeltennis in de game room. Tevens zijn er mogelijkheden voor aerobics en massages tegen betaling.

Verzorging

Verblijf je in het Karlovo Hotel in een kamer, quadkamer of suiteDan verblijf je op basis van Logies & Ontbijt. Je kunt tegen meerprijs Halfpension boeken.

Verblijft in het Karlovo Hotel in een appartementDan verblijf je op basis van Logies. Je kunt tegen meerprijs Logies & Ontbijt of Halfpension boeken.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Karlovo Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203