Best of Vietnam and Cambodja Afbeelding Best of Vietnam and Cambodja
Best of Vietnam and Cambodja ***
Bestemming: Rondreizen Cambodja - Rondreizen Cambodja

Best of Vietnam and Cambodja

***

Een reis door hart en ziel van Indochina. Wierook brandt voor gewijde Boeddha's in de altaargrotten van Halong Bay. Met korstmos bedekte pagodes van Hue contrasteren met de drukke tempels van Chinatown in Ho Chi Minh Stad. Slenter temidden van de oude ruines van Angkor Wat. Dit is een reis vol culturele en historische verscheidenheid, een unieke ervaring vol gastvrijheid en kleurrijke beelden.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Hanoi

Vandaag kun je op ontdekking gaan door de levendige straten van Hanoi. Breng een bezoek aan het mausoleum van Ho Chi Minh of zoek spiritualiteit in een van de vele tempels. Om 18.00 uur is de welkomstinformatie.

Dag 02-03 Halong Bay

Na het ontbijt in restaurant KOTO (waar straatkinderen worden opgeleid in gastvrijheid) rijden we naar Halong Baym bekendom haar duizenden kleine kalksteeneilandjes. Verken per boot de wonderlijke wereld van Halong Bay, ontdek verborgen grotten, zwem in het heldere water en geniet volop van de heerlijke, verse vis. Op dag 3 keren we terug naar Hanoi en gaan we 's avonds aan boord van de Reunification Express die ons naar Hue brengt.

Dag 04-05 Hue

In Hue hebben we twee volle dagen om deze voormalige hoofdstad van Vietnam te ontdekken. Gelegen op de oevers van de Perfume rivier biedt deze stad een keur aan fraaie gebouwen waaronder een oude Citadel, tombes van vroegere heersers, pagodes maar ook gezellige cafes met uitzicht op de rivier.

Dag 06-07 Hoi An

Onderweg naar Hoi An steken we de Hai Van pass over voor een bezoek aan China Beach en de marmeren bergen. Eindpunt is Hoi An, eens een bedrijvige havenstad. Naast cultuur snuiven kun je er heerlijk shoppen en is het de uitvalsbasis voor een bezoek aan de historische stad My Son.

Dag 08-10 Ho Chi Minh Stad

Na aankomst in Ho Chi Minh Stad maak je direct al kennis met de sfeer, hectiek en levendigheid van deze fascinerende stad. Tijdens je verblijf breng je ook een bezoek aan de Mekong Delta, waar de lokale bevolking nog altijd leeft aan, op en van het water.

Dag 11-12 Phnom Penh

We verlaten Vietnam via een weg langs rustieke dorpjes. Onderweg worden we geconfronteerd met het tragische verleden van Cambodja als we het Tuol Sleng Genocide Museum aandoen. Ook doen we de 'Killing fields' Choueng Ek aan. Phnom Penh biedt veel attracties die je zeker niet mag missen.

Dag 13-15 Siem Reap - Angkor Wat

In noordelijk richting rijden we naar Siem Reap, waar we 's middags aankomen. Geniet van de grandeur van het tempelcomplex van Ankor Wat. Tijdens ons verblijf hebben we genoeg tijd om de Bayon tempel te bezoeken, te klauteren over kronkelige boomwortels in Ta Prohm of de fijne snijwerken van Banteay Srei te bezichtigen.

Dag 16 Battambang

Vandaag rijden we naar Battambang, de tweede stad van Cambodja. Hier kun je kennis maken met de overblijfselen van de Franse koloniale architectuur, de ins en outs van de ingewikkelde Khmer keuken leren of een rit met een bamboetrein maken.

Dag 17-18 Bangkok

We steken de grens over naar Thailand en rijden door naar Bangkok waar we nog tijd hebben voor een Thaise massage of een heerlijke Thaise maaltijd bij een van de vele kraampjes langs de weg. Ook heb je de mogelijkheid om nog wat souvenirs voor thuis te kopen.

Inclusief

Engelssprekende reisleider, lokale gids(en) Transport ter plaatse incl. vluchten Accommodatie (o.b.v. indeling) 11 ontbijten, 3 lunches en 2 diners Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Overige maaltijden Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best of Vietnam and Cambodja 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203