Canadian Rockies Afbeelding Canadian Rockies
Canadian Rockies ***
Bestemming: Rondreizen Canada - Rondreizen

Canadian Rockies

***

Dag 01 Vancouver

Je kunt de hele dag aankomen in Vancouver. Vandaag heb je alle tijd om op eigen gelegenheid deze stad te verkennen.

Dag 02-03 Whistler

Whistler, het decor voor de winter spelen van 2010 is een perfecte uitvalsbasis om het omliggende berglandschap te voet te ontdekken. Waterliefhebbers kunnen hier heerlijk kanoenen!

Dag 04-06 Wells Gray Provincial Park

Wells Gray Provinvial Park is British Columbia's derde grootste provinciale park. De opties om dit park te ontdekken zijn talloos en gevarieerd. Er is tijd om te kanoen op het Clearwater meer of ga paardrijden of hiken! We overnachten op een cowboy ranch!

Dag 07-08 Jasper National Park

Na een rit door de prachtige Cariboo Mountains vervolgen we onze tocht naar onze volgende bestemming, Jasper National Park, dat beroemd is om zijn wildleven. Hier heb je de mogelijkheid om per gondel naar Whistler Mountain te gaan, om in de Valley of Five Lakes te mountainbiken of om een verfrissende wandeling te maken.

Dag 09-11 Banff National Park

Adembenemende vergezichten op de Rocky Mountains wachten ons op de Icefields Parkway, die de nationale parken van Jasper en Banff met elkaar verbindt. Na een stop bij de Athabasca gletsjer, waar we een tocht kunnen maken met een speciale Ice-mobile, arriveren we via de schitterende meren van de Canadese Rockies in Banff. Het Banff National Park is Canadas oudste nationale park. De valleien en bergketens werden 75 miljoen jaar geleden gevormd. Je hebt hier de mogelijkheid om een gondeltocht te maken naar Sulfur Mountain of simpelweg te genieten van het schitterende Lake Louise.

Dag 12-13 Yoho National Park/Golden

Op onze tocht naar Banff, stoppen we bij Yoho National Park. We bezoeken de bijzondere Takakkaw Falls, de op een na hoogste waterval van Canada met 384 meter! We hervatten onze tocht door onaangeroerd terrein naar Golden. Ga raften op de 'Kicking Horse' rivier en sla de spectaculaire landschappen en de vele diersoorten vanaf het water op een avontuurlijke manier gade!

Dag 14 Glacier National Park/Kamloops

Vandaag reizen we door Rogers Pass naar het Glacier National Park. Dit park telt meer dan 400 gletsjers. We stoppen onderweg bij het bezoekerscentrum en genieten van enkele panoramische uitzichten. Vervolgens rijden we verder naar Mt. Revelstoke National Park. Dit park bezit het enige gematigd binnenlands regenwoud. De eindbestemming van vandaag is Kamloops, dat 'ontmoet het water' betekent.

Dag 15 Vancouver

Vandaag rijden we terug naar Vancouver, waar er aan het einde van de middag aankomen.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting Ontbijten en diners uit maaltijdenpot via local payment (CAD 70 per week) Excursies, sightseeing en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local payment CAD 70 per week Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203