Explore Canada Afbeelding Explore Canada
Explore Canada ***
Bestemming: Rondreizen Canada - Rondreizen

Explore Canada

***

Dag 01 Vancouver

De hele dag kun je aankomen in Vancouver. Je hebt vandaag de tijd om op eigen gelegenheid deze stad te verkennen.

Dag 02-03 Victoria

We vervolgen de reis op Vancouver Island en verblijven we in Victoria, de hoofdstad van British Columbia. Je hebt ruim de tijd, om de te genieten van de schitterende tuinen en de indrukwekkende, historische gebouwen in deze stad.

Dag 04-06 Vancouver Island

Vancouver island is het grootste eiland van de noord Amerikaanse west kust en het heeft het mildste klimaat in Canada. Het biedt ook een grote varieteit aan buitensport activiteiten zoals paardrijden, boottochten en je kan gaan walvis spotten.

Dag 07-08 Whistler

Whistler was het decor voor de winter spelen van 2010. Een mooi dorp en een schitterende plek om te kanoen in de zomer. Een goede plek om te voet te ontdekken met een onwerkelijk berglandschap. Het Canadese deel van de Rocky Mountain Range is een van de voornaamste berglandschappen van de wereld.

Dag 09-11 Wells Gray National Park

Verder naar het noorden rijdend, komen we 's middags in Wells Gray National Park in British Columbia aan. Je hebt ruim de tijd, om dit park te verkennen en er zijn vele optionele excursiemogelijkheden, zoals kanoen op Clearwater Lake, paardrijden, hiken of een tocht per quadbike.

Dag 12 Mount Robson National Park

Vandaag reizen we door naar Mt. Robson National Park aan. Hier is de hoogste berg van de Canadese Rocky Mountain gelegen.

Dag 13-14 Jasper National Park

We rijden langs de Thompson rivier naar Jasper National Park. Dit nationale park heeft een grote diversiteit aan wilde dieren. Zo kun je elanden, grizzly beren of coyotes tegenkomen. De actievelingen kunnen Whistler Mountain beklimmen en mountainbiken in het vijfmeren gebied, maar er is ook genoeg te doen, wat niet zo actief is. Bij de warmwaterbronnen van Miette kun je heerlijk relaxen.

Dag 15-17 Banff National Park

We verlaten Jasper NP en rijden via de bekende en adembenemende Icefields Parkway naar Banff National Park. Onderweg worden er een aantal stops gemaakt, vanwege de schitterende uitzichten. Banff NP is het oudste nationale park van Canada en ook hier is zeer veel te doen.

Dag 18-19 Yoho National Park

Een korte rit brengt ons in Yoho National park, een van de minder bekende parken van Canada, maar zeker niet minder mooi. Hier vind je de Takakkaw watervallen, de op een na grootse watervallen van Canada. Je kunt ook raften op de Kicking Horse rivier. We overnachten in Golden, buiten het park gelegen.

Dag 20 Glacier National Park/Kamloops

Via de Roger pas bereiken we Glacier National Park, een park met ruim 400 gletsjers. We stoppen bij het bezoekerscentrum en genieten van de prachtige uitzichten. Hierna rijden we door naar Kamloops, waar we aan het einde van de middag aankomen.

Dag 21 Vancouver

Vandaag rijden we terug naar de plaats, waar deze mooie reis ook begon: Vancouver. We komen er aan het einde van de middag aan.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting Ontbijten en diners uit maaltijdenpot via local payment (CAD 70 per week) Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Local payment CAD 70 per week (foodkitty) Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203