Alberto Afbeelding Alberto
Alberto **
Bestemming: Fuerteventura - Morro Jable

Alberto

**


Deze reis is op basis van eigen vervoer


Locatie: Centraal gelegen in het vissersdorp Morro Jable en is ongeveer 300 meter van het brede zandstrand Playa de Jandia afstand. Winkels en vele goede restaurants zijn te vinden in het dorp. Het toeristische centrum Jandia ligt op ongeveer 2 km afstand. De luchthaven van Fuerteventura ligt op ongeveer 90 kilometer afstand.


Hotelfaciliteiten:


Het appartementencomplex Casa Alberto is een prive-complex met 4 appartementen en 14 studios. Er is een bibliotheek en een zonneterras. Schoonmaak vindt 5 keer per week. Wissel van handdoeken 2 maal per week. Verandering van lakens een keer per week. Broodjesservice op aanvraag. Op het strand stoelen en parasols voor een vergoeding.


Verblijf:


De studios met uitzicht op zee zijn tussen de 26-30 mi. Het gebouw heeft een balkon of terras, satelliet-tv, koelkast, thee / koffie mogelijk douche of bad en toilet, kosten: veilig en WLAN. Het appartement met uitzicht op zee zijn voorzien van een slaapkamer. Deze zijn tussen de 36-40 mi. Het gebouw heeft een balkon of terras, satelliet-tv, 1 slaapkamer, een kitchenette, een koelkast, koffie / thee mogelijk douche of bad en toilet. Fee: veilig en WLAN. Voor de 3e Persoon is een slaapbank beschikbaar. Op verzoek haardroger. De studios zijn tussen de 26-30 mi. Het gebouw heeft een balkon of terras, satelliet-tv, kitchenette, koffie / thee mogelijk douche of bad en toilet.


Tarief:


veilig en WLAN. De studios bevinden zich op de 1e verdieping. De eenpersoonskamer met uitzicht op zee zijn tussen de 36-40 mi. Het gebouw heeft een balkon of terras, satelliet-tv, 1 slaapkamer, een kitchenette, een koelkast, koffie / thee mogelijk douche of bad en toilet. Tarief: veilig en WLAN. Echter, deze ruimte voldoet aan de appartementen voor eenmalig gebruik. Board: Alleen s nachts - self-catering. Sporten: Voor een vergoeding in de jachthaven van derden: windsurfen, surfen of zeilen, snorkelen, jetskien reizen.


De prijzen in de prijstabel zijn op basis van eigen vervoer (alleen accommodatie). Indien u vluchten en/of transfers wenst bij te boeken, informeren wij u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling op 020-5733230.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Alberto 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203