Venezia Afbeelding Venezia
Venezia ****
Bestemming: Gran Canaria - Puerto de Mogan

Venezia

****


Venezia ligt op een paar meter van het strand in Puerto de Mogan. Het beschikt over 2 zwembaden en een spa, en kamers met een balkon of terras en uitzicht op de oceaan. Venezia is gevestigd in traditioneel Spaanse gebouwen die mooi en licht zijn ingericht. Venezia biedt kamers met airconditioning, een televisie en een minibar. In het restaurant van Venezia worden diverse Canarische en internationale gerechten geserveerd. U kunt heerlijk ontspannen op het terras van het hotel, waar ligstoelen staan en u uitzicht hebt op de jachthaven. Er is ook een bar bij het zwembad waar drankjes en snacks te krijgen zijn. Het wellnesscentrum van het hotel biedt een brede keuze aan behandelingen, waaronder reiki, massages en lichaamspakkingen. Er zijn ook een binnenzwembad en een hot tub. In alle openbare ruimtes is gratis WiFi beschikbaar. Het centrum van Puerto de Mogan ligt op loopafstand van Hotel Club de Mar. In de omgeving is er veel te doen, waaronder zeilen, duiken en vissen.


Ligging Venezia



  • Venezia ligt op een paar meter van het strand in Puerto de Mogan.


Faciliteiten Venezia



  • Buiten: Terras, zonneterras en buitenzwembad (hele jaar)

  • Activiteiten: Sauna, solarium, wellnesscentrum, massage, bubbelbad, binnenzwembad (hele jaar) en strand

  • Eten & Drinken: Restaurant, bar en snackbar

  • Internet: Gratis! WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis.

  • Parkeren: Er is geen parkeergelegenheid.

  • Diensten: 24-uursreceptie, bagageopslag, valutawissel, autoverhuur en pendeldienst (toeslag)

  • Algemeen: Rookvrije kamers, voorzieningen voor gehandicapten, lift en airconditioning


Voorwaarden Venezia



  • Inchecken: 14:00 - 00:00 uur

  • Uitchecken: Tot 12:00 uur

  • Annuleringen/vooruitbetaling: Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden verschillen per kamertype. Bekijk de kamervoorwaarden bij de kamer van uw keuze.

  • Kinderen en extra bedden: Gratis! Bij een verblijf van een kind tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik gemaakt wordt van een babybedje. Maximum aantal extra bedden / babybedjes in een kamer: 1. Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag en dient door het hotel te worden bevestigd.

  • Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Venezia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203