Torre Del Conde Afbeelding Torre Del Conde
Torre Del Conde ***
Bestemming: La Gomera - LA GOMERA

Torre Del Conde

***

Hotel Torre del Conde ligt in het centrum van San Sebastian de La Gomera, op 200 meter van de jachthaven. Het beschikt over een restaurant, kamers met flatscreen-tvs. In het gehele hotel is WiFi beschikbaar. Het Torre del Conde biedt een eenvoudige inrichting en ruime, lichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van een satelliettelevisie, airconditioning en een minibar.

Het restaurant van het Torre serveert een scala aan buffetgerechten, met onder meer traditionele Canarische gerechten. In de cafebar van het hotel kunt u genieten van drankjes en snacks. Het terras biedt een indrukwekkend uitzicht op de nabijgelegen baai. De Conde ligt op 10 minuten lopen van het strand Playa de la Villa en op loopafstand van het centrum van San Sebastian. Daar vindt u een scala aan restaurants en bars. Het pittoreske park Torre del Conde is naast het hotel.

Ligging

Deze accommodatie ligt op 3 minuten lopen van het strand. Hotel Torre del Conde ligt in het centrum van San Sebastian de La Gomera, op 200 meter van de jachthaven. Het beschikt over een restaurant, kamers met flatscreen-tvs. In het gehele hotel is WiFi beschikbaar.

Verzorging

Het restaurant van het Torre serveert een scala aan buffetgerechten, met onder meer traditionele Canarische gerechten. In de cafebar van het hotel kunt u genieten van drankjes en snacks. Het terras biedt een indrukwekkend uitzicht op de nabijgelegen baai.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Torre Del Conde 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203