Piedra Verde Afbeelding Piedra Verde
Piedra Verde
Bestemming: La Palma - TENAGUA

Piedra Verde


plaats Spanje, La Palma, Puntallana

ligging Met een panoramisch uitzicht van Santa Cruz de La Palma. Het strand van Los Cancajos ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto.

faciliteiten Familie-appartement met zwembad en een zonneterras met ligstoelen. Spaans Categorie: 2 Keys.

verzorging Zelfvoorziening.

kamers Appartementen Type. B (40 m2) met een gecombineerde woon- / slaapkamer, een aparte slaapkamer, een kitchenette met koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, satelliet-tv, kluis, wasmachine, bad of douche / toilet, balkon of terras met gedeeltelijk uitzicht op zee. Max Document:... 3 volwassenen De appartementen type C (ca. 55 m2) heeft 2 aparte slaapkamers. Max Document:.. 4 volwassenen.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Piedra Verde 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203