Playa sur Tenerife Hotel Afbeelding Playa sur Tenerife Hotel
Playa sur Tenerife Hotel ***
Bestemming: Tenerife - EL MEDANO

Playa sur Tenerife Hotel

***

Rustig gelegen in de hotelwijk El Medano, met directe toegang tot het uitgestrekte zandstrand en natuurgebied Montana Roja.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Dit hotel in El Medano ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Montana Roja, Strand van El Medano en Playa de la Tejita. Ook Golf del Sur en Castillo San Miguel liggen binnen 15 km afstand.

Uw hotelkamer

Voor gezinnen met kinderen zijn speciale familiekamers beschikbaar. Alle wooneenheden beschikken over airconditioning, een woonkamer en een badkamer. Een balkon of een terras behoort tot de basisuitrusting van de meeste kamers. Het uitzicht op zee zorgt in vele accommodaties voor een heerlijke atmosfeer. De wooneenheden hebben afgescheiden slaapkamers of een slaapbank. Een kluis en een minibar zijn ook aanwezig.

Tot de faciliteiten van de wooneenheden behoren een koelkast, een koelkastje, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Internettoegang, een telefoon en een televisie ronden het voorzieningenaanbod af. In de badkamers zijn een douche, een bad en een haardroger aanwezig.

Faciliteiten van het hotel

Het hotel biedt 174 wooneenheden. In het hotel worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Voorzieningen als een kluis en een wisselkantoor zorgen voor een aangenaam verblijf. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi (tegen betaling) beschikbaar.

De gasten kunnen in het hotel genieten van een restaurant en een bar. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Er zijn ook winkels. De gasten kunnen voor een aangenaam verblijf gebruik maken van de verschillende recreatievoorzieningen van het hotel, bijvoorbeeld de tuin. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoren een krantenkiosk, een tv-ruimte en een speelkamer.

Voor gasten die met de auto komen, is een parkeerplaats beschikbaar. Ook een wasserette en een kapper worden geboden. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Playa sur Tenerife Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203